Vitorlát fúj a motyó 2.

MotoszkaDaniel•  2022. január 11. 22:44  •  olvasva: 116

Az eső simítása után habokban hullámzik a tenger. A bánya kapuja a nap fényében ázik. Kezeket fel, mert a kisasszony megvezetett minket. Lázadást szított a hajón, aztán kijátszva egymás ellen a kapitányokat az aranyra pályázik.

Ezek így hasonlítanak egymásra, mint nyúl a tojásra? A húgát miért hagyja kötözetlenül? Itt az újabb macskaharc, a hugica nem vágyik az aurumra. Hát akkor a nővér elviszi a hajót, de nem jut fel oda hágcsó nélkül.

Lefegyverezni a dölyfös, kapzsi nővért! A húga eloldja a kötéseket kezeinknél s nézzük azt a csillogó vasat azon a hajón. A gazdának leadjuk megkötözve a támadónkat az arany felét. A többit megtartjuk magunknak, van itt banán vagy kókuszdió?

A nővért tömlöcbe nem zárják, de kicsit leküldik dolgozni a mélybe orzott kincseket pakolni. Mi van itt a kapu háta mögött, ami használható? Néhány nőcis holmi, elegáns kalap elfeküdve a porban. Eleget napoztak itt. Szabad vállakon egy ruhapróba? Lecsutakolom a retket róluk, aztán úszás ki az óceánra! Tapadjon a sok vászon! Van itt a közelben egy kalóz fószer, aki többet ad valamennyivel a rabolt fénylő cuccokért.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!