Poet.hu blog

Poet•  2023. december 31. 09:10

Címkék szűrési lehetősége

Mostantól a címkék oldalán lehetőség van szűrni a megjelenített címkéket, így gyorsabban megtalálhatod, amit keresel. Köszönjük az ötletet szemynek!

Poet•  2023. december 26. 09:24

Születési idő megadása az adatlapon

Mostantól a teljes születési dátum, illetve hónap+nap változat mellett a rendszer engedi a csak év, illetve év+hónap megadását is a beállításoknál, így teljes kontrollod van afelett, hogy mi látszódjon az adatlapodon. Természetesen továbbra is dönthetsz úgy, hogy egyáltalán nem adod meg, hogy mikor születtél.

Poet•  2022. április 1. 20:47

"Véletlenül" publikus volt a titkos admin felület

Ma reggel sok új adminfejlesztést jelentettünk be, azonban egy "szigorúan titkos" admin menüpont "véletlenül" nem csak a moderátoroknak, hanem mindenkinek megjelent. Aki megnyitotta, egy olyan felületet talált mögötte, ahol a moderátorok bárkinek büntetéseket vagy kedvezményeket állíthatnak be kedvük szerint, például automatikus helyesírási hibákat rakhatnak a verseibe, letilthatják a toplistáról, késleltethetik a verseinek megjelenését vagy épp automatikus soron kívüliséget adhatnak neki. A szerkesztői felület alatt látható volt, hogy kik kaptak eddig büntetést, és a legtöbbet mindenki a saját neve alatt láthatta.


A legtöbben nem ugrottak be, és hamar rájöttek, hogy ma bizony április 1-je van. :)

Poet•  2022. április 1. 11:09

Fejlődött az admin

A mai napon teljesen átalakult és sok új funkcióval bővült a moderátorok admin felülete. Reményeink szerint az új lehetőségek meggyorsítják majd a versek felkerülései idejét is. Szinte minden funkciót újraírtunk, ezért ha valamilyen hibával találkoznátok, kérjük, jelezzétek nekünk!

Poet•  2022. február 21. 18:29

Blog hozzászólások hasznosnak jelölése

Mostantól nem csak a verseknél, hanem akár a blogoknál is lehetőség van hasznosnak jelölni egy-egy hozzászólást a hozzászólás melletti feltartott hüvelykujj ikonra kattintva.

Használható a funkció például a hozzászólás megköszönésére, de terveink szerint a pályázatok közönségszavazatai is ezzel a funkcióval lesznek megvalósítva.