Vakbélgyuszi Október

MotoszkaDaniel•  2022. január 26. 10:33  •  olvasva: 94

Nem minden lakótársát tudja Sandra megtartani. Nagy, egérféle amit ajánlanak neki és vonakodva megy bele. Nyomatékosan hangzik el többször is, hogy ez szabadidős állatka és nem terjeszt betegséget meg nem harap. Nem úgy, mint a vadon élő rokona. Dekoltázs nélkül, de testre feszülő pulóverre vált a lány otthon. Hát ez aztán szaladgál, persze minimális keretek közé azért kell szorítani. Nézi vele az egyik mostanában megismert ismeretlen, akit a változások végett csak később ismert fel.

A patkány mászkál, sokat mozog. Miket eszik viszont? Ha nem csatornában él, akkor ez a fajtája miképpen más a veszélyestől? Átbeszélik kicsit egy apró cukrászdafélében, aztán visszagurítják őket s a nappaliban vannak. Mit ehet ez a rágcsálóféle? A naptárba kell írni és akkor nem felejtődik el. Rohangál a nagyegér, habár azért hallani az életterében.


Kisebb ajtókat a napokban felszerelnek a rágcsáló számára s kész. Ajándék zacskó a férfitól, ha netén kifogyna az etetőnyagból a hölgy. Számlán van a pénze egy része, semmi apró! Mennyire ér rá? A szőrös kószáló csak rója a köröket, amíg Ők a túlsó helyiségben hozzálátnak az alacsonyabban járó nap fényében a kéj élvezeteinek. De... a későbbiekben a csaj az udvaron a fészer körül helyezi el, mert a mászkálása azért zavaró :)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!