Úton a ménes birtokra, csak ott kapható méz

MotoszkaDaniel•  2021. május 24. 00:40  •  olvasva: 136

A pók úgy száz szövésben eteti kicsinyeit a járdán. A pék amikor erre jár locsol a hálón, és így is a konyha ruha ide ritkán jár. Minden ázott huzatot be tud foltozni nyolc láb.


Úgy csíp a barátságtalan szerelme, mintha kutya rágta volna meg. Ez apró harapás s mindig szemet vet csinosan azokra a kacér nőkre, akik a közeli ivóban fröccsöt hajtanak fel.


Mari kegyeit keresi a leggyakrabban, ki a temető felé tart innen. Az az érzésem, a szemöldöke alatt fog megöregedni, mert azt a nőt jelentősebben szóra bírni... de: a nyálak rendszeresen csorogtak, valahányszor esetleg kicsit megnyílt rajta az ing (gombja).


Répát kell feldobni az induló felvonóba. Ha ilyent hallunk, akkor biztosan rotyog a pörkölt.


Zötyögjünk tovább a szekéren vagy a kerékpár hátsó ülésén. A nadrágunkra vigyázzunk, nehogy a gatyánkat becsípje egy kóbor rés. Anya küldött szatyrát a lépéshez most majdnem el is hagytam.


Kacsa csúcsa mini szobor a falu szélén, közel vagyunk. Ezúttal nem tudom simogatni. A szomszéd nem vette a gyerekét dédelgetésre magához. Ja, tényleg! Ilyenkor szokott aludni. Olyan szép fejű ez a réce, mindig imádok ide érkezni.


Beleáll a szekér pillanatra, összegyűlt a mocsárba. A barátom mosolya a dülöngélő fű rétjén a nevető mellényén eltéved, most ezt jutalmazzam meg? Érdekelheti? Megtámadom Őt egy őszinte csókkal, dekoltázs nélkül is lehet valaki vagány. Én a szemeit s haját kergetem mindig. A telefonszámát rejti, a címét már nem.


Riszálja a farkát a ló s gyönyörű nyerítés. Nem tudom mennyi idő evickélt el, mert engem közben ez a kiváló illat vissza csókolt s most fejeztük be. Egy csődört éppen adnak el, kancák némelyike játékosan kergeti a teheneket.


A szekér majdnem felborul, dehát edzett kátyúk rázzák ezt az utat. Be kell nézni a nénihez, az üveg itt rejtőzik valahol egy takaros pincében. Elázna a lány szoknyája, ez frankó farmer. Miért nem ül le velem kicsit arra a faragott ágyfélére? Ha már haza nem ment.


Ez kóbor eső, zápor a megszokott erre felé. Apró kabátkát magára vesz ez a vagány lányka, ránéz a lépteim mögött a birtok végére. Üdvözlöm a papa lovát. Na! Mintha az ég csendesedne.


Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!