Rókajelmez: Kincsmentő 2.

MotoszkaDaniel•  2022. július 21. 21:42  •  olvasva: 80

Ravasz és csábos a tekintetem, én vagyok a fekete róka. Huncutabb a nézésem, mint a vadászkedvem. Üldöznek a pasik, hogy szálljak velük kalandba. Belebújok bambuszdobozba, a rúzs az ajkamon nem vöröslik veszettségben.

A férfiak be kívánnak nézni a ruhám alá, de csak szeretnék azt. Beülök az újdonsült barátom sportautójába és csellel eléri, hogy az ölébe üljek. Kiszállhatnék felháborodva, azonban megkapja az illatomat. Lejjebb gombolom a kicsi kabátom és a szülei el vannak ájulva tőlem.


A laza öltözék kényelmes e melegben, viszont nem mindenkinek jár a sejtelmes mellkas. Az apám bütyköl kocsikat, adok tippeket szereléshez és maradok e háznál? Nem kell a kabát, kékben úszó dekoltázsban hűlhetnek a bájak s a motorháztető csukódhat. Felfekvés a sárga fémlapra, hajolni simulok a sofőr csókjáért illetve kezdeni kellene a portját.


Repülés a szigetre megóvni a grált, magamra ölteni vékony inget. Meg sem vagyok lepve, hogy másnak is kell ez a parasztkupa. A ravaszdi tempóval vetődik testőrével a szirtekre. Egy pohárral lehet inni, szóval a pasim is felhajtja és a helikopterért el kell zúgni az autóval.


(Milyen lenne Megan Fox Lara Croftként? Ezt próbáltam elképzelni)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!