Robby kúria, a szellemjárta birtok

MotoszkaDaniel•  2023. október 17. 20:50  •  olvasva: 43

Karen és Mary McGannon lépnek be e kanadai birtokra, e testvérpár. Nyájas és szép környék. Az emeletről lejőve begyújtanak a földszinti kandallóba. Mary kigombolja a mellényét majd széttárja s elterül így e díványon a fehér melltartójában. Karen is megmunkálja az ingét, hogy azt széttárva megmutassa az ízléses tarka melltartója tartalmát. Előbb egyik, aztán a másik fényképez. Karen az idősebb és javasolja, nem néznek körbe a padláson majd a kinti teraszon illetve a garázsban meg a favár játszótéren? Igen, nagy ennek a birtoknak a területe.


A fényképész is megérkezik, előtte azonban egy ugyanazon nemű azaz férfi boszorkány járul a színük elé: hogy, lefényképezze őket? Helyezzék magukat kényelembe! A testvérek bizalmatlanok s nem rokonszenves nekik a varázsló, ám jóképűnek tartják. A ráadás hatásért e kép erejéig befonják karjaikat finoman, szexisen s jöhet a kép! A boszorkány eztán köddé válik, ám ott vannak a lányok előtt asztalon a képek. Meghajtóba helyezhető memória kártyát pillantanak meg az ízléses asztalon a tényleges fényképek mellett.


A fényképész megérkezik és kérdezi, minden rendben? Hozzá érkeztek fényképezkedni, de térkapu nyílt meg az égből és zápor nyílását tapasztalta észlelt villámlással. A megilletődött testvérlányok nincsenek nagy zavarban és kérdezik a fényképésztől, készen áll - e a munkára? Azt mondja a férfi, persze. Csak vegyék fel a kívánt öltözéket és mehet! A csajok azt felelik, készen vannak. Így nem lehet? (Nem fáznak? kérdezi magában a fényképész meg kérdőn mered rájuk). (Nem! Nem fáznak a lányok, nővérek) Na, akkor mehet a munka. A padlás különleges hely, még ott is készülnek képek.


A férfi a tárcájához nyúl s kifizeti a modelleket. 

Karen kettő gyermek anyja s érkezik is percekben a férje, már nyomják is a csengőt. Ez egy nem nagy, de ház. Van kiterjedése, a méretes garázzsal például. 

Mary, a húg a pár éves fiát várja és egy gyermekkel pedig terhes. Az Ő férje is az ajtóban van. A nővérek immár nincsenek egyedül, a fényképész elmegy. Kettő óra múlva érkeznek a nagyszülők, addig e nővérek az emeleten megpróbálják az ágyat. Könnyed esőben jó együttlétek zajlanak, ami az éjjel elejéig eláll. A nagyszülők a földszinten, a gyermekes szülő következő nemzedék pedig az emeleten alszik.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!