Rajta, mágia!

MotoszkaDaniel•  2022. május 30. 19:26  •  olvasva: 95

A pompás sakkozó és a bátor harcos villámló botjaikkal órán vannak. Miközben azokkal hadonásznak, az órai anyag keretében ama házban gyakorolnak. Mögöttük felsorakozva meggombolt ingben, alatta a dekoltázsával egy nőtanonc a nyomukban. Azt nehéz megállapítani, melyikük az eredményesebb, a lány azonban pálcájával a belvárosban ügyködik. Időre megy a tananyag a számukra? A hölgy azzal nem foglalkozik, csak megy és megy mint a huzat.


Ron és Harry fáradhatatlanok s talán nem oktalanul, közeledik a másodpercekben a gyakorlatozás vége. Aki a sebességre hajtott, csalódott arccal ülhet a helyére. A két hős diáknak illetve a kiscsajnak is más volt a pálcájával az elvégzendő feladata. A csinos csitri behajol a végén a font karjaival a prefektusnak, nem ez adja azonban az érdemjegyet. Szóval a kéretlen rajongói elől az ajakszéleket kerülve helyet foglal.


A kiábrándult női arc Ronald-dal és Potterrel karöltve teszi magát padjaikba, akik derűsen izgatottak. Madártollakat elő és írni kell illetve figyelni arra, amit a tanár feléjük intéz. A következő alkalomra foglalják írásba a tapasztalataikat. Az érdemjegyeiket már másnap reggel nyomon követhetik, mivel a varázslásokat előző nap az animágus tanár megnézte.


(álom)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!