Omló Oszlop 2.

MotoszkaDaniel•  2021. szeptember 17. 11:56  •  olvasva: 144

Egyhangú a levegő ölelése, ha a létszám nem üvölt a terepet járóból. Edződjenek a torkok egyszerre! A csúcsok peremén lehet különcködni, ámde az okost játszó barátok is botolhatnak hóbortból.

Keserű zuhanás a bizonytalan jelentette mélybe vagy ugrik az öt csinos a magában szelíden evickélő ölbe. S a szikla hám nélkül nem enged fel senkit. Felizzad a talp, aztán a test vissza csúszik? Béklyó nélkül elkap a sodrás vagy fogasra akaszt valamelyik kiálló szirt a magasban.


Miért meztelenek a lábak? A béka uszonya a sötétben is óment ad. A lélegzet puszta sercegése a lányok helyett járatokban nem halad. Erős macskaszem néz? Tempózni a fürdő csarnokban, majd szűk és homályos barlangokban. Búrán gyalogol a szuszogás, a palackokon settenkedik valami? Árnyék, mely nézelődik a csajok haladása után.


A mosakodó katakombákban eltűnik, lépésre haladni előre. A kezeknek is szűkül a hely, az ujjak nézik a bejáratokat pihenésért buborékba. Uszony sejlik fel, csak akárhova nem jut be a préselődésével. Magától a cirkálása nem fog megszűnni. A nők, ugye szükség esetén tudnak gyorsan szirtek között csusszanni?

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!