Olvadó Aszfalt XLII - Szurofka 3. - Hajamka

MotoszkaDaniel•  2020. január 18. 19:31  •  olvasva: 217

Eltelt egy esztendő és Konrádnak házi feladata van. A nap ezer szekéren sütteti sugarait. Éppen Nórán mászkált ajkaival nemrégen (talán harminchárom percet?), ő maga most a füzetét nézi.

(De jó lenne újra azokon mászni.) Vissza kanyarítja gondolatait a kellemesből a kötelezettséghez a füzet négyzetrácsa: Lapozgatás járja be időnként a kollégiumi szobát. Nézi, mit és hogyan kell végrehajtani.

 

Eszébe jutnak a lány szavai, miszerint komoly udvarlója van, éppen ezért nincsen játék a paplan és szereti is azt a fiút.

Fel kell vennie, ahogyan gyakorol. Tehát? Keríteni kell a ház feladathoz egy helyszínt és egy kamerást.

 

Gondolt egyet Konrád és lelátogat Szurofkába. Talán ott végezze el a nyári gyakorlatot? Ezen zakatolnak gondolatai, miközben körbenéz a szobájában és feláll. Benézne a tanáriba. Új tanerőjük volt a második félévtől, mert az előző férfi elment. Nincsen határideje a feladat elvégzésének. Szeptember elseje még odébb van.

 

Tudja, hogy vége van a második félévnek a második évfolyamban, plusz ő kettőt bukott is. Csak hát nem szeretné feladni a tervét. Még azért megpróbálná. Harmadjára nem futna neki, akkor belőle nem lesz autóversenyző. Az ő szobájában nincsen senki. Halad a folyosó parkettáján és ablakok is kísérik őt. Nézi a tanulókat. Itt, ezen a szinten csak első és másod évesek vannak. Főleg lányok, de azért egy-két fiú is akad. Az egyik pár nagyon humoros,  mert ölelés és karolás is van, csók az nem! Nevetgélnek és susmognak. Végül mind a ketten füzeteikhez nyúlnak és a többiekhez tartanak.

Konrád nem az utolsók között van, mert azért jópáran elvégezték már azt a gyakorlatot, ahogyan hallotta. Az utolsó mezőny…, környéke. Hallgatózik, igaz nemigen kell neki. A gyakorlati feladatról beszélgetnek a diákok. Az előző párra még visszanéz, mielőtt elérné a tanárit. A fiú készülne csókra, a lány már oda hajókázott ajkához, aztán hirtelen füzet csattan mögöttük. Az ő csókjuk nem, végül a lány leveti pólóját. Ami alatt egy szép, nyárias top van, de kivágás nélküli. A füzet csattantója jön közébük, hogy a csapat egy lehetőséget még nem vett figyelembe.

A fiú elgondolkodik, annyira nem is tetszik neki az évfolyamtársa. A teste igen és a nevetgélős személyisége. Megoldja a problémát. Csók az nem kell most, de a top pántjait félre tolja és a vállakat átkarolva beszélgetésbe kezd vele a füzetet bújva, hogy mi lehetne az ő javaslatuk.

 

Egy szinttel feljebb kell mennie Konrádnak. Megváltozott valami? Eddig a második emeleten volt a tanári. Itt kihalt a környék, jóval szellősebb. Síri nem, de azért csend van. A lányok beszélgetnek és gesztikulálnak az egyik szobában, a másik tele van kanokkal és manővereket tárgyalnak hát. Hozzájuk kéredzkedik be egy lány, hogy kérdése lenne. Na, annyian vannak, pótszéket kell hozni. Nem! A legidősebbik felajánlja neki, azon az ágyon feküdjön el vagy foglaljon helyet és segítenek neki. Egy másik lesegíti róla vékonyka kabátját, ami alatt egy diszkrét melltartó van. Kisebb top takarja félig a bájakat, de nagy figyelemmel hallgatják őt, miben lehetnének a segítségére. A hétből hárman is mondják ezek a harmadikosok, hogy ilyenkor mire kell odafigyelni.

Lapoz a lány a füzetében. Valószínű, van még pár kérdése.

 

Konrád figyelmét a folyosó ragadja meg, és inkább közéjük kopog. TESSÉK! Hangzik az ajtó mögül. Nézik a harmadikosok, mit szeretne egy másodéves. Azt felelik, igen. Ezen a szinten van a tanári. És ha van még bent valaki, egy drapp színű ajtót keressen, azon belül is balra lesz egy ajtó.

 

Konrád megpróbálja megkeresni. Hát itt a fő vágásban nincs senki, de a harmadikosok által közölt iránymutatásnál ott az ajtó! ZÁRVA. Mutatja a felirat és név díszeleg felette: Kmetovicsné Nagylöki Viktória gépjármű vezetés technika (alatta pedig), Gyakorlati Oktatás. A kilincs lenyomásra kerül, de tényleg zárva az ajtó. Hát Konrád nem adja fel. Tolla a füzetébe tűzve, és KOPOG. Kis idő múlva lépések. Titkárnő fordítja el a kulcsot és türelmet kér, mert éppen a mosdóban van a tanárnő. Addig foglaljon helyet. Új irodán belül mosdó? Az igen! Egy percet tud ülni, már állhat is fel.

 

F. Konrád: - Tanárnő! Örülök, hogy még itt találom. Csak pár kérdésem lenne a nyári gyakorlattal kapcsolatban.

K N V.: - Igen, nem sokáig vagyok itt. Strandolni kívánok. Pont a lányomat várom haza. A füzet? Hadd nézzem. Hú, de rondán írsz. De el tudom olvasni. Igen. Ezt a feladatot kell legfeljebb július közepéig megcsinálni. Érezni kell az autót egy aránylag elzárt helyen. A rendőrökre persze figyeljetek! Pont ezért javasoltam év végén, ha emlékszel még, Konrád, hogy a közlekedőket ne zavarjuk vele. Ebből következik a második kitétel, hogy rendőr ne legyen a közelben! Az nem biztos, hogy örül annak, ha felszántjátok az aszfaltot! J

Várj, pillanatra. Telefon.

Na, a fiam volt az, hogy úgy néz ki, új tanárotok van ősztől. Azt meg nem mondom fejből, mit kapott meg, de itt fog nálunk azaz nálad is tanítani.

/Konrád elszomorodik elméje szürkéjében. Remélte, a tanárnő még szabad. (Meg kívánta környékezni most, hogy Nórával neki már egy vonat elzakatolt. Azzal sokra megy, hogy időnként átengedi neki az ajkait). Nemhogy nem szabad, már kétszeres anya is. Van, ami nem jön össze! Viszont nagyon örül a mellette jött iránymutatásnak. Mielőtt elválnának útjaik, mondja a tanárnő, eggyel lejjebb lesz a fia irodája. Azért is kellett neki feljönnie./

 

F. Konrád: - Jártunk a Nórával úgy ilyen tájban előző nyáron valami Szurofka faluban és mintha pár pályára emlékeznék. Az esetleg ilyenre megfelel, tanárnő?

K.N.V.: - Nem szeretném a sült pulykát a szádba adni, de annyit segítek, nem Szurofka az egyedüli… ahol ezt a nyári gyakorlatot el lehet végezni! és nincsen messze tőle J Ez itt a Nóra anyaga két évvel ezelőttről (amikor leadta nekem). Mindössze pár napja ennek (húzza ki a fiókot a tanárnő és adat tárolóval együtt mutatja, hogyan kell kinéznie.). Igen, azt jól írtad le, hogy az iskola autójával kell ezt le… ügyeskedni.

 

Konrád néz ki az ablakon és tanárnő már adja is rá a választ: - Igen, azzal az autóval is neki láthat a diák elkészíteni ezt a gyakorlatot, Konrád. A többség egyébként ezt választotta. És amennyiben Te is ezzel szeretnéd, a porta zárásáig kell vissza hozni. Bárki használja.

 

F.Konrád: - És esetleg pár dolgot ki lehet vele próbálni?

K.N.V.: - Hogyne! Van itt az iskola mögött egy ma már használaton kívüli gyakorló pálya. Valamikor itt gyakoroltak a normál vezető jelöltek. Az iskola még nem jutott odáig, hogy döntsön felette. Ma, abszolút parlagon van.

 

A tanárnő leliftezik Konráddal oda, amíg férje meg nem érkezik és megnézi a tanuló eddigi szintjét. Nekilát a lóerőknek és miután Konrád kiszáll, kettő körre kéri meg őt Viktória oktatónő.

Őt magát, a tanárnőt is párszor megkerüli. Most veszi észre Konrád: Ezt más is igénybe szokta venni a keréknyomokat látván J

Azt emeli ki a tanárnő, minél többet gyakorolja a fordulásokat. Jó lesz! Az ilyen driftfélék lényege, minél kevesebb sebességet veszítsen az autó és minden tanévben a negyedik, utolsó végéig van egy nehezítés.

Konrád bólogat és igenel, hogy emlékszik rájuk. Saját autóját mutatja meg a tanárnőnek. Egy átlagos városi darab.

Konrád már indulna, ekkor a tanárnő beül egy másik autóba és őt magát maga mellé kéri. Munkához lát és Konrádot arra kéri, ne csak az utat nézze. Az autó mozgását. Azt is, hogy mikor mihez és miért nyúl meg hogyan? Konrád kérdésére jön a válasz: Ez az autó sokat eszik, azért van úgy elkülönítve és használják ritkán. Erősnek erős, bivaly erős motorja van! Nagyon igyekszik a fiú figyelni, miközben szinte alig tudnak pihenni a kerekek. Bónuszként a tanárnő elviszi apróbb utcanéző körútra.

 

Konrád megköszöni és útnak indul Szurofkára. A tanárnő felliftezik vissza, várja a férjét.

 

Tizenegy óra vagy dél lehet, és már az úton kacsázva ábrándozik: Milyen jó lenne a nyári gyakorlatot még ma letudni, bő egy héttel július előtt.

 

Viktória tanárnő telefonál Nórának, hogy elnézést kér a zavarásért. Örömmel tárcsázta egyik volt tanítványát. Hívhatja a terelőket és amikor felkészültek, foglalják is el a helyüket. Elképzelhető, hogy a Konrád ma kívánja teljesíteni, mint másodéves végzős, a nyári gyakorlatát.

A civil, ’leszerelt’ álrendőröket?

Igen. A nagyon kicsi, majdhogynem legkisebb falu körül álljanak le. Kapjátok el, amint beér Hajamkára s onnan tereljétek annak egyetlen parkolójába.

 

Nóra bevágtat Gáborhoz s Helgához. Ez egy jó kettő óra. Egy erős harminc perc múlva már csengetnek is.

Konrád érkezett meg és nem szeretne zavarni. Csak érdeklődne. Egy pillanatra elakad a szava (ugyanis Helgán farmer mini nadrág van egy szál melltartóval felül), miközben adja elő, hogy neki nyári gyakorlatot kell teljesítenie.

Gábor már ki is szedi az autókat a garázsból. Pár kamerát lerögzít, hogy mehessen a felvétel. Munkához is lát Konrád. Az első amit észrevesz, mielőtt a gáznak adná át a főszerepet, hogy ez nem automata váltós. Hát pont, hogy az a jó! Mehet a házi feladat elvégzésének kezdete! A normál szlalomozásokon kívül az az egy sikerül neki, hogy induláskor ki tudja dobni autója farát. Arra nagyon ügyel, a kettő autót érintés nélkül kell megkerülni a vállalt körök alkalmával és megfordulásoknál nem mindig a csendőrkanyart választja. Talán egyszer. Vagy inkább megáll, vagy letesz mérsékelt fékezésekkel a kerülgetések újabb megkezdéséhez egy nagy kört.

A végére berobban maga Nóra is. Nincs még egy ilyen nő a nővérén kívül, aki így veszi be a kanyart! J

Egy plusz kör erejéig az Ő autóját is kerülgesse meg! J Minél ötletesebb manőverekkel. Most nem a sebesség alakulása a fontos, hanem a sofőr ’megmozgatása’.

 

Nóra odamegy Konrádhoz, ki érdeklődve száll ki hozzá. : - Most szeretnéd letudni a nyári gyakorlatot?

Konrád: - Igen, Nóra. Miért kérdezed?

U.N.: - Említette neked a tanárnő, hogy szerepelhet egy apró toldás a feladat legvégén?

Konrád: - Huhh, nem egészen így fejezte így magát. Azt mondta a tanárnő, hogy van valahol valami aránylag néptelen falu itt a közelben. És hogy azt ott érdemes. Ő azt javasolná.

U.N.: - De, de – de! Akkor egy nyelvet beszélünk, mert az az utolsó szakasza a gyakorlatnak és akkor elkezdhetjük? Mert ezt én, mint segítő neked: Elfogadom kétharmadként. Nagyrészt ennek az elméletét tanultátok másodikban. Ez hozzá a gyakorlat. Akkor jelezhetek? Indíthatom neked a nyári gyakorlat befejező feladatsorát? Nem tart sokáig és bizonyos értelemben könnyű. Ennek más a nehézsége.

 

F. Konrád: - Igen, kezdjük. Mit kell tennem, Nóra? Azonkívül, hogy időnként a civil sofőrökre a frászt hozom. :)

 

U.N.: - Adsz nekem először egy nagy csókot?

F. Konrád: - Persze. Hova?

 

Nóra élesen néz rá a földről fel, Konrád szemébe: - Szerinted? (…)

 

U.N.: - Szenvedélyben verhetetlen vagy…! Finom!

F. Konrád: - És a barátod? Kapcsolatban vagy.

U.N.: - Köszönöm szépen, jól vagyunk. Tőle jövök. A következő hétvégét vele töltöm. Ezt a hétvégét töltsem veled? (sandít Konrádra)

 

Nóra előveszi adóvevőjét és mondja: - Induljatok! A falu egy – egy végén álljatok meg és várjátok meg, amíg Konrád megérkezik. Ha megvan, tudjátok, mi a dolgotok.

 

Nóra figyeli, Konrád mikor száll be és indítja az autót. Konrád jelez, hogy indulhatnak. Nóra mutatja az irányt és azt, hogy arra haladjon. Öt perc sem kell és kezdheti a feladat végre hajtását. Amint Konrád elhagyja a torkolatot és autója egér méretűvé válik az országút számára, Tetőtől talpig eltakarva de Homokiszilva Helga kaparja ki magát Szurofka széléről és jelez Nórának mosolyogva. Terelő egyes számú Szurofka sarkától megindult. Ő zavarja hátulról a vizsgázót.

 

Hát Konrád nem lát semmit. Azonkívül, hogy nézi a szép napsütést így 15-16 óra környékén. Az öt perc megvolt és akkor most mi van? Ahaaaaa! Mögötte maszkban egy sofőr s közeledik, közeledik. Meg egy kereszteződés is. Vége az öt percnek, most már hajszál pontosan. Várostábla és Konrád Hajamkába érkezik meg, előtte viszont egy másik tetőtől talpig takart személy tolat ki elé az útra. Pont kereszteződés jön. Közre zárják másodperceken belül.

Balra ránjta a kormányt. Helga oda tapos és elzárja az útját, hogy vissza terelje. Ekkorra Békássi Gábor, a másik terelő bombázza magát vele szembe és újra balra rántja Konrád a kormányt. Megvan! Nem hagyta el a tanuló a betont. Nem szabad, hogy érje a füvet.

 

A parkoló innen egy kilométer, ki is teszik az ’indexet’ a terelők. Konrád muszáj befékezze a kényszert. Helga s Gábor csakhamar ott porol a nyomában úgy, hogy ne tudjon megfordulni és két oldalról folyamatosan csesztetik.

Helga előre ’kérve’ magát keresztbe áll, Gábor hátulról készteti a parkolóba való beállásra. Egy párt kört leír Konrád, mire megnyugszik a Volánnál. Visszanyeri a lelki uralmát és megáll. Indulás! A terelők felé tartanak, de ki nem lehet venni, éppen mire készülnek. Megáll Konrád, utána tolatásba kezd. Ezt hogyan kellene megoldani? Rágyorsítanak kaparással a terelők, Konrád maga elrántja a kormányt és megfordulva átlagos követési távolsággal; megoldja a feladatot.

Gábor van kedvezőbb helyzetben és tempóban. Üldözőbe veszi Konrádot, biztosan visszafelé vezessen Hajamkáról. Jó kis sivítással érkezik meg mögöttük Helga. Kielőzi Gábort. Ha tudná rögtön.

Gábor odanyomja és Konrád mellé kerül, magyarul a menetirány szerinti bal oldalra. Ezután besorol elé. Előtte a Konrád számára ismeretlen pilóta mutatja, ARRA! Mögötte jön a másik maszkos. Ennek melle van! Konstatálja Konrád. Na, tán a Helga. Olyan ismerősek voltak a szemei. De erre nem esküdne meg. Csak a szemeiket látta.

Konrád arra gondol: Kövesse? Miért ne?

Gábor besorol Konrád elé és mérsékelten gyorsít. A második terelő jármű pedig az első mögé. Magyarul Konrád zárja a sort.

 

Megérkeznek  Szurofkai szép házhoz. Igen, ez volt a Hajamka küldetés!

 

A két – két autóból egy nő és egy férfi veti le inkognitóját. Mind a kettejük ott volt hátul. Füleltek és figyeltek, meg instrukciókat adtak. Helga és Gábor bemennek átöltözni miután természetesen köszöntötték egymást Konráddal.

 

A két instruktőr bemutatkozása a legjobb! : - Kovács Krisztina, kirúgott rendőr!

-          Ikotits Attila, szintén kirúgott rendőr.

 

A terelők osztályzó keréksivítás kíséretében hagyják el a briliánsan felújított vityiló birtokát. Nóra is hasonlóan tesz, előbb azonban megpihen picit itt. Kitöltik a nyári, gyakorlati napló táblázatait s természetesen le is kell írni, ki hogyan értékeli Konrád teljesítményét.

 

A két autót az udvarban begarázsolja Gábor.

 

Homokiszilva Helga, Gábor elvileg barátnője lehuppanhatja magát bájosan Konrád mellé. Az éppen megpihen és apróbb alvásából ébred. Addig beszél hozzá Helga, amíg ki nem nyitja a szemét.

Szép fehér ing, alatta a melltartó és az elegáns farmer mini alul. Konrád szűrje össze a levet Gábor barátnőjével, majdhogynem már menyasszonyával? Ő egyébként maga a mellékhelyiségben van s pár perc múlva jön.

Konrád nem tudja, hol tart. Azon kapja magát, hogy Helga ajka távozik a sajátjáról cuppanás nélkül és mosolya előzi meg szavait: - Csak osztályoztam a nyári gyakorlatodat. J

Konrád: - De nem együtt vagytok?

Homokiszilva Helga: - Én döntöm el, kivel vagyok és hivatalosan még nem vagyunk együtt. Szeretem viszont! Talán, úgy érzem most már, megtörtem a bizalmatlanságát velem szemben. És ezt szerettem volna!

 

Egy hosszú, mély ajakpuszi fér még bele, amit Konrád kezdeményez ezúttal, mielőtt Gábor érkezne meg a pisildéből. Helga mosolya várja Konrádét a puszi torkolatban.

 

Gábor megjött és Konrád mindkettejüktől elköszön. Vissza viszi a járgányt. Besipít elé Nóra. Ő is most indul. Valószínű haza a családhoz, de Konrád inkább arra szavaz: A barátjához.

 

Mögötte érkezik nagy sebességgel egy autó. Indulás, Konrád. Pörögjenek fel a kerekek. Rázd le előbb a hívatlan száguldozót, utána vitorlázhatsz!

 

A hívatlan autót sikerül kimanőverezni és kiszlalomozni. A következő szép látvány eseményként, ami Konrád elé tárul, a fantasztikus lágy mindenével sugarakban, lenyugvásra készülő, késő délutáni nap.

 

Amint megérkezik az iskola portájára, megnézi a dolgait. Autó le van téve a használaton kívüli oktató pályához. Megnézi a naplóját, aláírás. Hát persze! Azt valaki le kell neki igazolja, különben nem érvényes a gyakorlat s nem mehet harmadik évfolyamba. Igen, de a pontozott részeknél van aláírás! Na, kié? Ugraty Nóráé! Mellette egy igazolványszám. Az valószínű, az autóversenyzői igazolvány száma. Tökéletes!

A titkárságon átveszi a titkáros nő a naplót a mozgókép anyagokkal együtt.

 

Az indítókulcsot kéri egy elsős lány és fiú. A tanárnő megengedte nekik, hogy gyakorolhatnak vele. Mutatják a papírt a tanárnő aláírásával.

Persze, hogy adja nekik Konrád.

 

Vajon, milyen év köszönt rá ősztől? Milyen osztálytársak várnak rá? Minden év, tanév szokott hozni valami újat. Felnéz gondolataiból és nézi, amint bújik le a nap a távolban. Most már autójában ül és vezet haza.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Mersinho2020. január 26. 13:12

@Mersinho: Bocsánat, a sok helyesírási problémáért..........Mobilon vagyok :)

Mersinho2020. január 26. 13:11

@MotoszkaDaniel: Igen...ahogyan kitaláltad tényleg eléggé elfoglalt vagyok, de akkor röviden itt a válasz :D

Legjobban ez a Nórás száll ragadott meg:

F. Konrád: - Igen, kezdjük. Mit kell tennem, Nóra? Azonkívül, hogy időnként a civil sofőrökre a frászt hozom. :)

U.N.: - Adsz nekem először egy nagy csókot?

F. Konrád: - Persze. Hova?

Nóra élesen néz rá a földről fel, Konrád szemébe: - Szerinted? (…)

U.N.: - Szenvedélyben verhetetlen vagy…! Finom!

F. Konrád: - És a barátod? Kapcsolatban vagy.

U.N.: - Köszönöm szépen, jól vagyunk. Tőle jövök. A következő hétvégét vele töltöm. Ezt a hétvégét töltsem veled? (sandít Konrádra)

Igazából, ha engem kérdezel, én ezt a témát folytatnám bővebben, alaposabban..,......
Ha pedig elfogadsz egy építő kritikát is, szerintem ebben az egész történetben már egy kicsit sok a Helga is.........nem tudom, ez csak egy vélemény.............Remélem megbocsátasz, ha most csak ilyen röviden tudtam válaszolni.

Ui: Figyelemmel várom a folytatást :)

MotoszkaDaniel2020. január 26. 12:59

@Mersinho: Az se baj, ha késve írsz. Szerintem elfoglaltságaid vannak.

Most készülök az utolsó jelenetre és ráértem a tizedik oldalra.
Mindenképpen szeretném megvárni a válaszodat! :)

MotoszkaDaniel2020. január 25. 22:31

@Mersinho: Még két jelenet és készen van a Szurofka 4.

Azaz elértem a 90 %-ot :) Saccperkábé 95 %-nál vagyok.

A három sikerénél én már tudtam, hogy elmegyek ötig.

Szóval továbbra is türelmesen várok :)

A keresztapám Szekszárdról nem tudom, mikor jelez. Nem vagyok köteles kivárni s az sem biztos, hogy ki tudom.

Ilyenkor szoktam fantáziálni és rögtönözni. :)

És rendkívüli nagy türelemmel várom továbbra is, hogy: Te, Mersinho miről olvasnál szívesen egy kalandban. :)

A kilencedik oldalon vagyok és szeretném, ha a tizenegy oldalt ki tudnám telíteni a terjedelemmel, ahogyan az összejött emlékeim szerint a Szurofka kettőben. :)

MotoszkaDaniel2020. január 24. 23:57

@Mersinho: Nem jött még válasz, de türelmesen várok továbbra is! Se ide, se a poet levelezőrendszerén keresztül. Mindjárt szombat van :)

Földrajz ismeretekbeli problémákba ütköztem, de telefonáltam már Szekszárdra. Arra él a keresztapám és nagynénim. Azzal az információval végződött volna a Szurofka 4. Ha esetleg beütne a ménkű, megoldom másképprn a probléma kiküszöbölését.

Mersinho2020. január 24. 07:37

@MotoszkaDaniel: Bocsánat.......válaszolok még ma este ígérem :)

MotoszkaDaniel2020. január 23. 21:52

@Mersinho: Írtam neked levelet pár napja a poet rendszerén keresztül és még mindig türelmesen várok.
A Szurofka 4. 60-70 % feletti része készen van.

A kérdésem az volt a levélben, miről olvasnál szívesen egy (újabb) történetben?

Mersinho2020. január 19. 14:29

@MotoszkaDaniel: Nehéz valóban, de neked sikerült :)

MotoszkaDaniel2020. január 18. 22:35

@Mersinho: Köszönöm szépen. Itt nagyon igyekeztem. Próbáltam!

Ebben egy mai társadalmi problémát gúnyolok ki, illetve egy másik kedvenc sorozatomból származó; számomra már - már fekete humor jelenséget szintén kigúnyolok.

A javát nyilván kitaláltam hozzá.

Vannak benne egyébként megtörtént dolgok is.

Ezt, a harmadik Szurofkát már nem olyanra akartam írni, ami CSAK a nemiségre koncentrál.
És amint osztályzatodból látszik, ez sikerült is! Kétszer már kibontottam benne a fiú - lány dolgokat. Ezt másmilyenre akartam már! :)

Tehát akkor: örülök, hogy sikerült számodra kellemes élményt nyújtanom. Az a nagyon nehéz; azt szavakba önteni fogyaszthatóan, amit elképzelek magam előtt. :)

Mersinho2020. január 18. 21:39

Ez most nagyon tetszett....gratulálok