Olvadó Aszfalt XCI. 91.: Afterparty 4/2

MotoszkaDaniel•  2022. június 19. 21:48  •  olvasva: 83

A tévéből hírek jönnek, miszerint ráadás buli van. Kiegészítő azoknak, akik szeretnének valamilyen módon részt venni a versenyen illetve csakis a terelő rendőrök vannak főszerepben az egymást levadászó autók mellett. Ma estétől indul kora reggeli befejezéssel.


Halad a mozgóképrögzítő lencséje és mit lát? Ágy végén láb, amire érkezik a jobb. Nadrág csatja felett a hasnál úszik, hagyja el a köldököt. Kabátfelső bomlik hátra ringatózó testtel, aztán megáll. Zoli fürdeti Rózsával a csókban és huszonhét perc után váltanak nyelvre. Mielőtt ez megkezdődne nem sokkal, a lány kioldja a patentot a fehér-kék melltartóját, már csak bekötött szokásos madzag tartja össze a kosarakat. Zoli nemrégen juttatta a csúcsra mélybarátját, akit el kíván venni feleségül. Ezen gondolatok járnak a fejében, mialatt letelik a második bő negyedóra és… fogadja a csaj szenvedélyes tekintetét. A nő kimegy a mosdóba, Zoli italokért megy és Róza a díványon elfekve kitárt mellényben beszélgetésre várja Őt. Erős átlagos nő, normál testtel. Viszont mosolygós, jókedélyű. Megsimítja Zoli a mellkasát s Róza vár. Zolie elkapja az ajkait és Róza megfogja a kezét, hogy tapizza csak. Nyugodtan. Azt szeretné, hogy dugja meg. Zoly azt nem akarja. Még jobban magához láncolni, az ujjazást viszont vállalja. Emelkedik Róza mellkasa újra és újra. Vele nem mélyíti el a csókot, de játszik rendesen az ajkaival (Azt fűzi hozzá az élvezés végén, hogy: ami a tegnap estéből lemaradt. Még folytatjuk!). A biliárd és csocsóasztalnál Renáta játszik Dórával. Dóra házas és nemrégen érkezett, érdekesen van öltözve. Mindkét pántja ki van a vállakon, a kosár bal oldalt jobban kivillan, a balnál kevésbé. Renáta sétafikál, az autót ellenőrizni ment le a haverja. Feltűnik Zolee és itallal töltött poharat lát a pulton Renátához megy, a csaj kéri ugyanis. Az övé. Elkönyököl a fotelban, nem sokat takar rajta az ing. Ugyanúgy reng rajta a bájak illata. Inkább mutogatják magukat a kosarak meg pántok, mintsem rejtik. Elhanyagoltál. Velem maradsz most kicsit? Csak egy röpke időre (Intézi igényét Renáta Zoli felé és az eleve bontott ruháját piszkálja magát simogatva, ezzel a hangulatnak megágyazva s annak teret adva). Ne haragudj, hogy késtem. A barátaimmal is törődnöm kellett (Foglal hozzá helyet Zolee (és a csók lehelése előtt átöleli). Megértem…! (Renáta erre nem sokra rá játszadozásra mélyíti az ajkak ölelését. Nem kell hozzá a nyelv átfogó szenvedélye. Így is sokára engedi el Őt Zoli ajka. Miért csikorog ki kaparásnál az autó? Ez Renáta komájának a kocsihangja, úgyhogy a több mint kacér nő már talpal is Zolinak az ajakszéleire dombmászáshoz és ez sem lesz rövid.) András pont ennek az utolsó negyedére érkezik meg. Meg is lepődik, mert e lányt nem könnyű felszedni. Beleszédült és szédül jómaga is az idomos mellekbe. Mint mindig, most is ki akarna esni e fehérneműből. De csak akarna. Könyököl, el van nyújtózva Renáta e karosszékben. Suttogják a köznyelvek, hogy nem akar gyereket. Nyűg, nevelni kell. Egyszerűbb, ha időnként megcsinálják Őt. Azonban valaki megfoghatta mégis a szívét, mert Zoli úgy tudja: Eddig, kettő házasságon kívül született gyereke van.


Elkezdenek biliárdozni. András nem tudja, hova nézzen valahányszor golyólökéshez Renátának az asztalhoz kell hajolnia (A mostan már felvett szemüvegébe temetkezzen, akkor tud figyelni.). Te jössz, András (néz Reni Andrew-ra). Egy baráti társaság fejezi be a számukra fontos mondanivaló kifejtését, aztán kaparás az autóval és miután a lányok várják őket vissza meg néhány srác, a kerekek csikorogva elzúgnak az utcák útjain.


Dóra az időközben megérkezett Rózsával és Rózával foglalja le magát, meg tereprendezést végeznek. Renáta haverja (Róbert) visszatalál ide az épület aljához, csak ezúttal nem csikorogva. Italutánpótlást hozott, ha esetleg kell. Nem sokat azonban, hiszen a nagymenet lement. Renáta a pultnál támaszkodva várja Őt mosolyogva, Róbert névjegykártyákat hozott neki. Azt kérte tőle. (Ma ilyet még használ valaki? Igen, ezek szerint igen!) Beletűzi kosarak között a melleibe egyenlőre s hamarosan csónakáznak egymásra habokon andalogva a csókok. Reni taperolja Róbert mellkasát, de azért nem hagyja rögtön abba a csókot. Hogy miért hajlik e szájból szájba befejezésére? Be szeretné még fejezni Andrással, Zolyval a biliárdmeccset. A szett végének megkezdése előtt természetesen kiszedi a mellei közül a névjegykártyákat rendes helyre. Az csak provokáció volt.


Zoly pakol, a pótbulit meg szeretné nézni pár tömbbel arrébb. András kiböki nehezen a kérdését: Ő is jöhet? Megnézheti? Hogyne! Mért ne tehetné? Róbertet Reni hazaviszi, Ő megvárja inkább a barátját. Reni bólintva mondja is, hogy ez csak pár óra. Legfeljebb hajnal végére ott van.


A pótbulin megerősített rácsok vannak s büfé. Az viszont biztosan drága. Zoly a rendőrüldözésesre be kíván nevezni, Andris meg a gyorsulásira. Amíg Bandi felkészül, Zoli a kétszeresen elvált asszony Rózsát megdugja indulás előtt és Rózát pedig az egyik pultnál a büfé melletti padnál csókba vonszolja. Bevonzza mámorát Róza dekoltázsából felszálló illata. Róza még ismerkedik az élettel. Nem minden nő azért van, hogy az ember megfektesse. E feltevés alól az sem kivétel, ha tágas mellény fogadja az eltűnt dekoltázsnál.

 

 

Anna autóversenyző megsérül, a segítségére sietnek. Bandi, megint és még mindig a szájpuszit gyakorlatozza, és azt is Rózánál teheti csak meg. Zoli tudja, mit vállalt be? Tudja, ez minden civilnek nehéz lenne. Nem olyan rossz az a második hely, Andris utolsóelőtti lesz.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!