Olvadó Aszfalt - Vörös Villám (1)

MotoszkaDaniel•  2019. március 16. 16:20

Miután a sötét madár végig szántotta, amit végig kívánt, egy kanyonban úgy gondolja: Ő leállítja motorjait s beleolvad az éjszakába.

 

Az öt lányból egy felkel és lábujjhegyen igyekszik ki az épületből, nehogy felkeltsen valakit. A holttesteket kívánja eltakarítani, valahol. Még fogalma sincsen, hogy hol. A fiú felébred és utána menve, érdeklődik: Hova lesz a menet? Az álrendőr igazolványt eltéve, Ashley Zeiss megnézi, van - e esetleg ébren lévő lány, aki segíthetne neki. Kiválaszt egyet és mielőtt indulna a duó, álomba csókolja a stoppos fiút, akit hogy is hívnak? Clay. Bill Clay! Bill? Azaz William, nemdebár?

 

Korán van még ehhez, hat óra. Ashley visszatér Bill-hez és a már szenderedő fiút simogatva és masszírozó csókokkal felkelti, hogy Rebecca inkább aludni kíván. Ő ezt megérti. Bill aprókat ásít, de mehetnek.

Azt szeretné, Bill vezessen. Napfelkelte előtt szeretné Ashley megjárni a kíváncsiskodó szemek elől. Bill ezt tartósan még nem vezette. Gondol egyet, hogy gyorsan is vezessen, de éjszaka van még. Akkor is, ha a vége. Most akkor?

Megindulnak. Ezzel nem kacsázhat, elvégre Ashely lopta valahonnan. Ásítgat Ashely. A próbálkozós rosszat választja Bill és csak aprókat fékez a kanyarokban, hogy tényleg megjárják nyolc óra előtt azért (emeli ki Ashley az útmutatást erre vonatkozóan. Leragadnak a szemei és keresztbe fonja gyönyörű karjait többször is az út során. Gondolja, így hátha nem alszik el. Van, hogy még rájuk is néz.) Bill ezt fél szemmel látja, de az utat nézi főként, nehogy a kanyarokban csúszva kisodródjanak.

-Ez így jó, Ashley?

-Persze. Jó, Bill! Csak azt nézd, hogy ne térjünk le az útról. Jó tempóval mész.

-Ashley!

-Igen, Bill.

-Szerintem megérkeztünk. Tetraédert formáló hegyek. Itt eláshatnánk a testeket. Úgyis én kell, eltüntessem őket.

-Igen, itt megállhatsz.

 

Nehéz itt ásni, de találnak a talajon olyan részt, amit meg lehet munkálni. 7 órára végeznek. A tömegsír elfedve. Ashley eloltja a lámpáját, nem kell már világítani. Billel beteteti a zseblámpát. Csak nem a Fekete Villámot látják pihenni. Mintha az lenne. Bill elgondolkodik és a kesztyűtartóba helyezi a zseblámpát. Ashley nem foglalkozik vele, de Bill szerint ez a harci helikopter.

Nézi, hogy a nem egy bombanő, de cserfes Ashley megvárja, amíg a férfi ránézzen és megintcsak keresztbe fonja a karját. Nem megy még az autóhoz. Hát Bill odamegy a lányhoz és átkarolva őt, a szemek csókot kérnek!

-DUGJ MEG! intézi felé csókok közt a mondandóját Ashley.

-Aludjunk először! Délután felé?

-Jó lesz! Igazad van, ne siessünk.

-Különben is smároltál a barátnőddel s alig pár órája, hogy megdugtalak. Miért is elégítenélek ki ilyen hamar?

-Ezt meg honnan tudod?

-Még nem sokkal a vacsora utáni lefekvés környékén mesélte Rebecca.

-Csak nem vagy féltékeny? :) Bánt? Csak kipróbáltam vele. Levett a lábamról a jó kis csaj. Régóta ismerem. Na, gyere menjünk. Készen vagyunk és köszönöm a segítséget, Bill!

Hosszú érzéki ajakpuszi Billnek, amit mosoly kísér, de cuppanás nélkül. Karjait most már kiengedi a fonásból, hogy alhasson, amíg haza nem érnek.

Bill megdughatná az autóban, de bizonyos fajta érzelmeket táplál Rebecca iránt s inkább arra hajaz. Még napkelte előtt szeretné elnyerni a lány kegyeit. Most is szépen indul, vonalazza a felezővonalat. Ashley kéri még apró szundi előtt az autóban a csókját, amikor helikopter fénye a távolból. Nem is feléjük tart, de Bill miközben Ashley apró és kellemes ajkait fogadja (és elhangzik a lánytól két csók között a kérdés: Azt tudod - e, hogy szeretlek?) (nem nagyon hatja meg ez a kérdés a férfit, mert csókolózni szívesen csókolózik vele, de nem őt szereti!), a tükrökbe néz: Ez nem a Fekete Villám! Hát akkor mi? (gondolja magában). Elrepül előttük, de éppen csak egy pillanatra. Keresztezi az útjukat, aztán (rájuk merőlegesen) folytatja utazását: A pilótafülkét nem látja Bill rendesen, elvégre álmos. Azt látja, hogy Piros. Azt viszont nem, hogy nincs benne senki! Így is elcsodálkozik. Mit keres erre felé egy napnyugta színű helikopter, amikor a madarak sem hallhatóak itt és ilyenkor nem is szokott lenni légiközlekedés? A gázba tapos, most már jobban rallyzik, de még mindig nem sodródik a jármű. Csak tovább csúsznak a kerekek!

 

Egy irodaszerű épületben telefon csörög. Fél nyolc - nyolc óra lehet

Vörös villám:- Elnézést a zavarásért. Napbegy keresi napfészket.

Timothy Roosevelt:- Váltson védettre. Kivel beszélek?

Vörös villám: - Megtörtént.

T.R.: - Roosvelt, Timothy Roosevet. Az Egyesült Államok elnöke beszél.

Vörös villám: - Uram, itt a Vörös Villám. Sett Bridges nyugalmazott ezredes a légierőtől. Elnézést, hogy kora reggel zavarom. Megkért, hogyha bármi érdekeset, szokatlan mozgást észlelek itt, a Terraéder környékén, jelentsem.

T.R.: - (Az elnök leül íróasztalához) Tessék, hallgatom. Hagyja a formaságokat. Már fent voltam, csak még nem keltem fel. Mit szeretne jelezni? Érdeklődve hallgatom.

Vörös villám: - Elnök úr, most végeztem próbarepülést a Vörös villámmal. Az elektronikájával barátkozom. Ugye, lesz még ez a prototípus fejlesztve?

T.R.: - Termé - szetesen!

Vörös Villám : - Köszönöm! Na, ennek örülök. Akkor a tárgyra is térnék. Az elmúlt percekben egy régi típusú Alfa Romeo személygépjármű járt ebben a körzetben. Jómagam lebuktam a pilótafülkében, hogy ne lássanak amikor elrepültem előtte (utána vissza ülve a székbe a botkormánnyal felirányítottam a gépet.). A színe és rendszáma megegyezik az ön által körözésre kiadottal. Ja, és még valami (azonkívül, hogy szépen kúszik fel a nap): Ásás nyomait látom, uram. Friss lehet. Kívánja, hogy megnézzem közelebbről?

T.R.: - Nem, nem. Maga most térjen vissza a támaszpontra. Nagyon örülök, hogy a Vörös villám szépen repül.  Van még önnel valaki, ezredes úr?

Vörös villám: - Igen, uram. Miért? De a válasz: Az őrnagy lányom van itt mellettem és mögöttünk ülve, a férje.

T.R.: - A férj? Az mit keresett ott? Nem bizalmatanságból kérdezem.

Vörös villám: - Kiképzésen van az akadémián. Pár hónap és végez.

T.R. : - Nagyon köszönöm a jelentését. Ez minden. (?)

Vörös villám: - Ha már így érdeklődik, nem egészen uram.

Az elnök: - Igen? Amennyiben?

Vörös villám : - Most ahogyan így hagyjuk el a felderítésre kiszemelt körzetet, egy másik helikoptert láttunk üzemen kívül itt a sivatagban. A lányom s férje azt állítja, ez a Fekete villám!

Az elnök: - (Az elnök felteszi a szemüvegét és ír egy előtte lévő jegyzet tömbbe) Valóban? Ez jó és egyben rossz hír is. Köszönöm szépen s most tegye majd le a gépet és menjenek pihenni!

Vörös villám : - Elnök úr örvendtem és adás VÉGE. Kellemes kelést kívánok!   

Az Elnök: - Tartalmas és nagyon jó pihenést kívánok én is Önnek, ezredes úr. VÉGE.

 

Nyugtalanítja Bill-t, hogy mi ez. Az utolsó kanyarnál csak, sodródik ki Alfa Romeo-juk, de a parkolást és utána a leállást már normál módon végzi. Elrakja az ásókat és lapátokat, illetve segít Ashley-nek felmenni a szobájába az alvásához. A lány meglepődik a csókigényen, de nem tolja el magától. Inkább örül neki. Buksijához nyúl és apró sóhajok kíséretében, úgy 25 perc múlva alvásba is csókolódik a szerelmes, 4szeres férfi gyilkos. Mosolyog Billre és megsimítja arcát, aki ezután Rebecca-hoz igyekszik. Ashley ajkait forrón égetik ezek a csókok, hamar el is nyomja az álom.

 

Még nincs nyolc óra! Bill megy aludni! Örömmel látja, hogy Rebecca-nál nyitva az ajtó s időnként forgolódik az ágyában. A lány nyitja a szemét, ébredezik? Pszt! Hívja őt Rebecca ujjával hozzá, de még hozzá is teszi félsuttogva, GYERE IDE!

A lányon pizsama van és Bill még ilyet nem látott. Az éjszakai öltözék alatt egy szürke, elég csábos melltartó. Szemébe néz a férfi, a lány jobb karját a feje hajá helyezi, hogy kényelmesebb legyen és így Billel jobban is tud beszélgetni.

-Rebecca vagyok. Rebecca Miles. Bill vagy, ugye? /És még mielőtt megvárná a férfi válaszát, kíváncsi, hogyan reagál... ha közeledik hozzá. Apró cuppanás a szobában zárt ajtónál immáron, ami érkezik Bill ajkára./ Sikerült a testektől megszabadulni? Én éjjel nem akartam ilyet csinálni, akármi lehet odakint.

-Ja, persze sikerült. /Bill közeledik a lányhoz, hogy meg szeretné csókolni. A lány már kapaszkodik is ajkaira. Utaznak a vágyak a kora reggel melegében./ Mennem kell vissza, hogy aludhassak, de... van kedved hozzá? /És Rebecca mennye kapuját érintgeti./

-Zárd be! /mire visszaér a férfi szoba zárásból, azt látja Rebecca-hoz ismételten letérdelve, bontja neki a pizsamát. Ez aztán szürke melltartó és micsoda test! A lány is szép, de Ashley-nek nincs ilyen jó melle! Utazik a fallosz a barlangba és Bill olyan érzékien viszi Rebecca-t így a reggel felé, pár perc múlva sóhaj hagyja el a lány ajkait./ Azt hittem..., Ashley-t szereted. Vagy nem...?

-Nagyon kedvelem őt és ő szeret engem. De én... Érted vagyok oda! Ja értem...!!! /Most Bill pótolja saját levegőhiányát, ahogyan látja maga előtt Rebecca csodás testét és a szemek, arc, plusz a lány mosolya... settenkednek Bill mancsai a lány igéző hajtincseihez./

Pár perc és reggelt jelzi az ágy bemélyedése. Csókok jelzik Billtől, hogy a kilövés megtörtént és: - Én téged szeretlek, Rebecca. Úgy érzem, még nem szerelemmel, de szeretlek!

 

 

 

A Fekete villám pár óra múlva Rachel Zeiss személyében vezetőt kap. Inkognitóban repülni szeretne vele. A többiektől elkéredzkedett. Semmi kivetnivalót nem látott benne Ashley Zeiss, hogy menjen vele egy kört. Csak azzal az útmutatóval látta el, beszéljen a géphez. Ez élő pilótával, távirányítással is működtethető, de sor kerülhet a későbbiekben öntudati ébredésre is. Azt ők nem tudják, a korábban lemészárolt férfi tagok sem, hogy a Fekete Villám hajtotta végre azt a mészárlást! Ők úgy tudják, időnként szabadon repked, de azt nem, hogy önszántából már gyilkolásra is képes!

A lány ott van a gép előtt és beszél hozzá. Női hangon érkezik kommunikációjára a reagálás, meg is lepi. Nyílik a madár fülkéje. Egy női hang üdvözli, akinek a hangja egészen jól lett megválasztva.

- Üdvözöl a Fekete villám. Kívánod, hogy elvigyelek egy körre vagy magad szeretnéd felemelni a szárnyakat?

- (Nincs Rachel hozzászokva, hogy géphez beszéljen, de felel neki) Nem tudok repülni, csak szeretnék ezzel a géppel menni egy kört (és körbenéz a pilótafülkében).

Fekete villám: - Rendben van. Csak ezt itt, amit most villogtatok melletted, vedd fel. Akkor jobban hallak. Kiváló! Hallod ezt a hangot? Már pörgetem fel a propellereket, hamarosan emelkedünk el a talajtól. Szeretnéd majd kicsit vezetni?

Rachel: - Hogyne ige, nagyon örülnék neki!

Fekete villám: - Rendben! A sebességet én majd szabályzom. Ha jelzek, a botkormányt vedd át, Rachel.

Rachel: - Eseménynaplót látok itt a kijelzőn, fekete villám és áldozatokat, lőszerhasználatot látok feljegyezve. Mi ez?

Fekete Villám: - Kezdetleges program van bennem, Rachel. Minden olyan egyént eliminálnom kell, aki valamilyen is, potenciális veszélyt jelent a mesterséges intelligencia terjedésére. Nem mindenkinél élek ezzel. Én szoktam, körülbelül meghatározni a helyszínt és egyéneket. Kiket kívánok megtámadni. A tervezőm arra oktatott, amikor saját megnyilatkozása szerint ezt a programot megírta, ne szántsam fel a mezőt.

 

Férfi kopogtat az erdei laknál. - Megérkezett a pizza!

Konstantin Tíme az ágyban fekve: - De én nem rendeltem pizzát.

Konstantin Valéria: - Én igen. Én viszont igen!

Ajtót nyit Vali és tényleg pizza van a kezében egy úrnak, ami még meleg és ínycsiklandó illatával elárasztja az előszobát. Timi fegyvert ránt, amit kibiztosít:

- A frászt hozod rám. /Visszahúzza a kakast és elteszi fegyverét/

- Mi történt? /kérdezi a futár aggódó tekintettel/

Vali: - Tegnap megtámadták a húgomat és rálőttek. A barátnője nem is élte túl. Az erdőben végezte. Tedd csak le. Köszönöm és fizetek. Mennyivel is jövök?

-Három dollár, kilencven cent. Ohh, akkor oda megyek hozzá. Szegény...

Timi: -Azt hittem, már ide se jössz hozzám...

Vali elkezd falatozni, de húgának is hagy. Timi elcsattantja a köszönő csókot és beszélgetésbe elegyednek. A futár megfogja ép kezét s nézi a begipszeltet. Vígasztalja Timit.

-Na, akkor jöjj rendbe mielőbb. Hát ne essen bajod. Ki vásárolt tőlem az iskolában annyi inni - meg ennivalót?

Timi mutatja a friss igazolványát. Még tanuló, de ezzel már dolgozhat. 16 évesen ez ritka, dehát ő már korán eredményeket mutatott fel közrendőr álmai eléréseként a gyakorlatban és így, már járhatja az utcákat.

A futár megnézi csábos testét, simogatja a kezét. Gyógyul már Timi és a dekoltázson még látszanak a támadás nyomai, de az a melltartó is a kék póló alatt. Ránéz Timi és kérdezi, mennyire siet?

A futár : - Még nem telefonáltak, hogy mennem kéne.

Timi a vállára borul az ágynál térdelő futárhoz, akinek akkor még nem volt mersze puszit adni. Most ad csapadékot a sivatagnak?

Vali a pizza felét elfogyasztotta és miközben a konyhában teszvesz, látja, hogy elcsattant az a csók. Nagyon is többszörösen! Ezzel elvannak sokszorosan lebontott 3 percben.

Két nyammogás hallatszik. Az egyik Vali étkezése, a másik Timi vágyakozó örömtelien lábadozó csók tengere. A futár meg is dugná, de Timi jelzi, hogy ne! A futár megérti.

Timi: - Örülök, hogy meglátogattál... és a pizzát is! :) A nővérem szeretne beszélni, az ujjai hívnak. :)

A futár: - Már megyek is. Lábadozz, Timim. Gyógyulj!

Valival beszélgetni kell, Timi pihen. Még nézelődéssel és alvással telnek napjai. Vali elfekszik neki az ágyon s hirtelen egy szál fehérneműre vetkőzik nagyjából. Emlékszik még azokra az időkre, amikor a fiú hozzájuk járt a büfébe dolgozni. Na, most mi legyen? Vali sandít, hogy érjen hozzá. Átkarolják egymást és miközben cirógatja őket az ágy, Vali mondja a partnernek. Timi húga még kicsi egy szexuális együttléthez, de szomorú lett volna, ha a futár ismerősük ölelés, kedves szavak és csók nélkül ott hagyja egy ilyen támadás után.

Ha eljön az idő, majd ő felvilágosítja őt szexuálisan. Miközben a futár már nyitja is a barlangot és lát neki a lovaglásnak. Vali nem a gyorsat szereti, de most gyors a menet!

 

Nyílik az ajtó és jönnek ki együtt. Timi nem tudja szó nélkül megállni (Chipset eszik éppen és olvas). - Na, milyen volt a nővéremet megdugni? Kicsit hallottam, amit hallottam :)

Vali napszemüveget húz és indul a fiúval. A futár még odamegy azért Timihez, aki elkacagja magát: - Csak ugrattalak! :)

Hát ő nem ugrat! Csókokat csónakáztat búcsúzól Timi ajkaira közepes gyorsasággal, de kéjesen. Timi egy nyögés keretében meglepődik, de örül neki. Karjával illeti őt a mámor alatt. A futár most már nem bírja és felsőtestét kívánja érinteni. Odanyúl a csókok alatt Timi, hogy lassabban, de jó!

 

Vali az anyatermészetre pillantra várja a futárt s mondja: Siet. Semmi gond! Nem érkezett még újabb pizza rendelésről hívás. Timi a párnájába huppan, hogy aludjon és szuszog. Kicsit ajkait harapdálja és kerül közel, egyre közelebb az álomhoz. Finom volt az a több perces csók, igaz?

 

Vali közben útrakel hamarosan a pizza autóval. Igen! Lehet mondani, hogy vektor tempóban. Azt nem mondja meg a férfinak, siet. Valahova és valamiért siet. Mielőtt oda érnének, értesülnek a sajnálatos tényről és meg is állnak mind a két helyen. Valaki egy hadsereggel megtámadta a kommandós bázist. Nem nyírt ki mindenkit! De sokan meghaltak. És a másikat ők maguk fedezik fel, pontosabban Vali ügynök véletlenül. A sátor környékén fellelhető két szerencsétlen civil holttestét.

-Vali, elárulnád: mi folyik itt? Veled mi lett az iskola után? Valami bíró vagy orvos lett belőled?

-C.I.A., kicsi futárom. :) Nekik dolgozom. Fejből nem tudom, mióta. :)

-Nem is érdekel, ne folytasd. Én csak segíteni igyekszem. Nagyon szívesen üres járatban viszlek, ameddig csak kívánod. A többi úgysem az én dolgom s még mindig nem érkezett új igény. Szabad vagyok! Most nézem a rendelési igény kijelzőt a Tabletemen.

 

Délután van s a tizedes és zászlós elérik a rezidenciát, ahová látta a lány az autót megérkezni. Csakhogy amint kopogtatnának be az ajtón Ashley és Bill kapja el őket. Fegyvereiket elveszik. Autóba ülnek és Ashley ki kívánja vinni őket a Terraéderhez. Megszabadulni tőlük. Ők azt nem látják, talán valamit hallanak belőle; csak nem foglalkoznak vele: A Vörös villám zúg el a fejük felett. - Szállj le most, a közelben! Követjük őket. Én is látom, Ann, hogy bajban vannak ezek ott ketten. Majd visszajövünk a madarunkért. Jake?

Jake: - Hogyne, uram! Egyértemű. Segítek, ahol csak tudok! :)

 

A tisztáshoz érve mielőtt tarkón lőnék őket, a nap felé néznek. Autó farol a sarokba, mi lehet ez? A főnök? Az elvileg messze van innen! Két férfit és nőt látnak. Már a hátuk mögött vannak s az autóban ki lett biztosítva a fegyverük is.

- Hé, mély lesz az innen a napsütét nézni. Fentről. Ők mit vétettek maguk előtt?

-Ja? Ssssemmit... /és Ashley int Billnek, biccent/.

Már halottak is! Az ‘áldozatok’ a mennyországban vannak? Aligha. Tarkóra tett kezüket lassan kezdik engedni és fordulni hátra. Elég gyorsan történt az egész. Egy lány megy oda hozzájuk aki a leterített emberektől vissza szedett pisztolyokat nyújtja elébük: - Mintha ez két rendőrtiszt szolgálati fegyvere lenne. Felváltva reagálnak erre: - Ja igen, azt hiszem ismerem a fickókat! :)

Sett: - Zászlós, mit keres maga itt? És magácska, szép hölgyem? Tizedes... Megtudhatnám, mit keres ezen a veszélyes környéken?

 

Zászlós: - Uram, az én hibám. Nem vettem észre, hogy mögénk kerültek.

Sett Bridges : - Ne mentegetőzzön, zászlós. Azt hiszi, ez mással nem fordulhat elő? Inkább örülök, hogy segíthettünk. /indulnak a kézfogások/ Örvendek tizedes és zászlós. Sett Bridges. A légierő nyugalmazott ezredese. Ő itt mellettem pedig a lányom: Kate. És a férje. /Mutogatja körbe társait. Mi most mennénk, de megadnék nektek egy elérési hullámhosszot. Erre állítsátok a cébét s elértek minket. Itt cirkálunk a Vörös Villámmal, még napnyugtáig biztosan! Ölelések s kézfogások, puszik újból. Szállnak be az autójukba és mennek vissza a Vörös villámhoz.

 

Zászlós: - Tizedes, ezt megúsztuk. Menjünk a járőr autóhoz, én jelentek Turley őrmesternek. Utána, ha gondolja, derítsük fel azt a házat, ahol leparkoltunk. Mivel magával megyek.

Tizedes: - /felcsillan a szeme a tizedes lánynak./ - Akkor megyek, igen, uram. Úgy merem csinálni.

Zászlós: - Turley őrmestert hívja a zászlós. Vétel. /Egy percen belül jön is a válasz a rádióból./

Turley őrmestet: - Itt Turley őrmester. Merre vannak a tizedes lánnyal? Minden rendben?

Zászlós: - Jelentem, Turley őrmesternek: Elkaptak minket, de kiszabadítottak s most éppen az ismeretlen épületet készülünk felderíteni. Segítek, fedezem a tizedes asszonyt. Egy férfi és egy nő volt a támadó.

Turley őrmester: - /kicsi szünet után válaszol/ Értettem! Vigyázzanak és folyamatos jelentést kérek, zászlós. Csak óvatosan! Ne feledje, mindjárt lejár a szolgálati idejük. Vége.

Zászlós: - Igen, Uram. Persze, hogy vigyázok magamra és a tizedes asszonyra is. Indulunk, Vége.

 

Az épület udvarán a zászlós felhúzza a puskáját.

Zászlós: - Na, látja tizedes, mit csináltam. Fel szeretnénk deríteni egy ismeretlen, nagy épületet. Csinálja utánam.

Tizedes : - /Néz és próbálja/ Máris uram, csak ideges vagyok. Félek. Nem csináltam még ilyet.

Zászlós - Ez érthető! Na, hadd lássam. Anélkül nem mehetünk be. Honnan tudjuk azt, mi vár ránk odabent. Nézzen rá, mekkora ez itt előttünk.

A tizedes nem használta még a fegyverét, de most oda kell nyúljon. Kicsatolja a tokot. Kezébe veszi a marok lőfegyvert. Látja a Zászlóson, hogy még vár. Kibiztosítja a pisztolyt és két kézre fogja.

Zászlós: - Na, most már mehetünk. Jól csinálta,Tizedes! Gyakorolnia kell. Gyakorlat teszi a mestert. Én megyek előre, maga biztosítson hátulról s mindenfelé járjon a szeme, de!!! Mindig arra nézzen, amerre a fegyvere csöve van. Amerre lő. Érti, amit mondok? Minden sarok, szeglet számít. Ha felderít valamit. 50 percnél tovább nem maradunk, mert tényleg szolgálati idő végén vagyunk. Ha meg olyan a helyzet, beszólok rádión.

Tizedes: - Azt hiszem. Értem, uram. Mehetünk! Maga mögött követem, zászlós!

 

Észak - Amerika, Borosch Nóra gyakorlatozik a lőtéren. Női hang ismeri el érdemeit, miszerint 10 mozgó célpontból 9 talált. Kiváló eredmény! Ürít, tölt és levág még egy menetet. Szedelődzködik és a légierő garázsában gondol az autózás kellemes élményeire. De... figyelik őt? Földbe gyökerezik a lába. Parfümillat csapja meg orrát miközben csörgést hall valakit kuccsal meg mintha léptek közelednének. Most mi a franc legyen? Emlékszik még rá, amikor mondták, az egyik merénylet kísérletnél is nő szállt be a liftbe és finom parfüm töltötte be a levegőt. Nincsen messze a Kék Villám, megpróbál eljutni odáig.Nyílik a garázs, ez alig 10 méteren belül van. Nem mer beülni a sajátjába, az nem olyan gyors, nem olyan erős a motorja, felfüggesztései s a többi. Már kitolatott és csend van. A parfüm illat csak terjed és terjed. Mással nem lehet össze téveszteni. Barátságosan égnek a légierő garázsának világításai és pont indulna, hiszen sebességbe tette már az Opel Agíla kocsit. Fegyvert biztosítanak ki. A csuda mindenit, mi van ha valaki pont őt célozta be? Ez fut át az agyán miközben már gázt is ad reflexből. A kerekek kipörögnek, mint a fene. De mivel ez extra erős autó, a lövedékek csak mellette és mögötte csapódnak be. Mire a támadó a negyediket lőné, Ő már kacsázva egy szinttel lejjebb van. Előkészíti a rémült Nóra kisasszony pisztolyát (két lába között van most és fogja azt lábaival az ülésen. Legalább nem csúszkál ide - oda a száguldó Opel tehetetlenségi ereje alatt), bár átfut gondolatain: azért ilyen sebesség közepette lőni... Inkább jusson le mielőbb a nyílt terepre! Ő a második szinten van már és fél, leér - e a kijárathoz, amikor felpillant: Egy nem rutinos autó, de a nyomába indult. Az hiába megy szintén ámokfutó tempóban. Nem tud úgy rallyzni, mint Nóra. Le kell rázni! A portás integet a száguldó Nórának mosolyogva (a lány mosolyogva int neki). Úgy meg van ijedve szegény lány, ki se tudják a kerekek pörögni magukat. Bírja a Kék Villám! Most kell elhúzni messzire, nehogy esetleg ez a csaj (mert most már konstatálja. Lehet, ez ugyanaz a Nő lehet. A miértekre meg jó kérdés, hogy mi a mertek válasza).

4-5 perc telhetett el, olyan erős a Kék Villám motorja, a negyedénél sem tart a hűtővíz felforrt állapota. Szívéhez kap Borosch Nóra, jó! Éles kanyar jobbra és fel a hegyre, mert az üldöző autót az estében sehol sem látja. De! Feltűnik, csak elvesztette a nyomát. Fókuszál a távcsővel Nóra. Igen, a sofőr egy nő és keresi őt, merre lehet. Összerallyzik még néhány kört. Utána ezt a sebességet meghagyva rendőrök erednek a nyomába, akiket leráz. Nórát akkor sem találja. Eltűnik a Nő a városban. Nem tudta Nórát elkapni. Kislány, mehetsz haza!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

MotoszkaDaniel2019. március 17. 11:48

@Mikijozsa: Még hosszabb lett volna, Miki bácsi.
Éppen ezért lesz ketté bontva, tehát jön a Vörös Villám 2.

Nem volt benne elég autó keréksipítással, ezért a végére tettem még bele AZT a részt s ezzel 'kiemelődik' a parfümillatú karakter.
Ha esetleg nem tudnám 'kihozni' ABBAN, akkor jön a Vörös Villám 3! ;)

Mikijozsa2019. március 17. 08:20

huu ez igazán mozgalmas, de jól írsz, hallod :)