Nyári Szünet 4. évad 10.rész: ...és a fürdés velük

MotoszkaDaniel•  2018. június 30. 13:03

Balázs kevésbé tud angolul. Igyekszik legény lenni a gáton. Ugyanis Enikővel nézik, mi a fene folyik itt velem. Valami két jó csaj ide tévedt :)Megcsókol a vízben úgy kettő percig. Kérdő pillantások a lányoktól. Hozzám fordulnak. El kell nekik magyarázni, Náluk ilyen szokás kevésbé van. Orrokat dörzsölnek össze. Persze, hogy kérdéseket bombáznak felém. Segítek. Elvégre én vagyok a legkulturáltabb.


Hallgatják, hallgatják amit mondok. Azt örömmel hallják, beszélik az angolt itt. Teszik nekik a Halászlé Fővárosa. Igyekeznek majd megtanulni magyarul is. 

Édesanyjuk segített nekik térképen idetalálni (hát jó messzire jöttek).


Miután Enikő is megkapja a csók adagját, kérdezem Balázst: tud - e nekem segíteni? Én vagyok a tolmács, a lányokat ismertesse meg ott a vízbena  CSÓKkal s az érintéssel az alapokhoz. Nem hinném, hogy nehéz dolga lesz. Balázs rögtön bólint. Már úszik is a lányokhoz.


Mondtam én, hogy megy ez. 

Kulturák találkozásánál elhiszem, hogy ez problémát okozhat. Legalább Balázsra is rakódik az angol nyelvből :-) Mindent úgysem tud majd rögtön megjegyezni. Én mind a két lány kérdéseire tudok felelni. Arra időnként én is kérdést teszek fel. Ezzel így elvagyunk jó ideig.


Azzal a kezdő angollal Balázs úszik egyet velük.

Menjünk mi is?


Boglárka, ugye nézed az órádat? Jövő pénteken vizsgáznod kell. 

A lányok is jönnek elébed tartani benned a lelket?

Hívd meg őket és akkor a fülük még jobban megismerheti a magyar szavakat. Természetesen a segítségünkkel karöltve. A világ legnehezebb nyelveinek élén díszeleg ez a nyelv. Nem véletlenül.


:)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!