Modopoly MODOLY negyedik évad

MotoszkaDaniel•  2024. január 29. 21:38  •  olvasva: 69

Modoly és Moduly érkeznek Yózsa Józsefhez nem igazán finom modorban, hogy mától Ők mondják meg a tutit. Mert a túlsó tévétársaság többet tud.

Fercsroch Ábel szól közbe, hogy alá fognak tartozni s ekkor a kétségbe esett nők fellélegeznek. Ábel fel is teszi a kérdést a fintorgó uraknak (teljhatalmat reméltek): - valami probléma van, uraim? Én vagyok kirendelve ide az állami televíziótól egy éve. Ellenőr vagyok.

József igazgató úr, kérem telefonáljon Beátáért. Jöjjön át villámátbeszélésre.


/Néhány szempillantásnyi perc és jön is át Beáta igazgató helyettes egy egészen szép színű blúzban, ami kivágással rendelkezik és hullámzanak alatta a hajókázásban azok a formás bájak (nyújtja a kezét a befonásból bemutatkozáshoz)./


\Még reménykednek a férfiak, de ekkor Ábel bezárja számukra a kaput. Mert arra kéri Józsefet, az osztályvezető asszonynak is itt kell lennie (Nemdebár). Így szól a szabályzat.\


- Valóban így van (szól József). Ekképpen rendelkezik az új rendelet. S már emeli is az igazgató úr Szélő Györgyiért a telefont a kagylójában. Ő egy némileg irodával arrébb van, de nagyobb dekoltázsban 'cammog' és éppen nem siet. Modoly és Moduly elámul amikor látják, ki közeledik. Az ajtón kilép és az összetettkarjaiban indul sétára a felpolcolt bő dekoltázsában. Az összefont karok révén csak hevesebben hintázik ringásban a klaffogás alatt (a mellkas tartotta nőiség ápolta finom szépségek mellei), de nem esnek ki. A fels fehérnemű 'tartozék'ai azonban e 'feszül'et révén nézelődnek.


Ábel e két elnök urat; Modolyt és Modulyt kéri, fáradjanak be a gyors áttárgyaló értekezletre.

- Minden rendben van, uraim? Biztosan? Moduly és Modoly. (Majdnem kiejtik a tollaikat a cuccaik közül)

- Ja, igen. Persze(!).


- Nem Én találtam ki,hogy beszélni kell ilyenkor Önöknek az igazgató helyettessel és az osztályvezetóvel az igazgató úr (jelenléte) 'mellett'. Ez az előírás most.


Az értekezlet végén 'hirtelen' már nem is akarják bezárni a tévétársaságot. Modoly és Moduly csalódottan lebzselnek a kávézóban, hogy ez a főnökségnek nem fog tetszeni.

Egy főt kell ma meghallgatni. Kettő gyermekes édesanya. Ujjak által 'megvág'ott ingben mutatja (a 'felruház'ott), hogy neki milyen melltartóban takaróznak a 'palás't alatt a pumpálásmentes mellei(t).

Györgyi csettint (egyet), hogy nem kell tovább gombolkoznia. (Bőven elég ennyi szexuális piszmogás) Az elijesztés a cél, nem az elüldözés.


Alá kell írni a jegyzőkönyvet. Aláírja Modoly és Moduly, de nem nagy kedvvel. Mégegyszer meg kell tenni, mert: azzal meg Györgyi meghallgatói munkáját igazolják. (hogy látták s elégedettek vele)


Száltó Piroskát kéri be József, hogy második körben meghallgatnák. Piroska az öltözködést fejezi be az egyik szex után. (A baráti határozott csókok mit üzennek? Mert azt végzi most egy pár percben)

Seloe Krisztináért telefonálnak még, hogy lenne számára munka. Érdekli még? Bemondói, amilyet szeretett volna. Ő szundításban fekszik éppen, amikor a telefon éri s (s aránylag bő, de nem nagy dekoltázsos trikóban és ez egy haspóló féle akar lenni) mászik ágyról a telefon kagylójához.

Scheutie Agnes közepes dekoltázsban medencében olvas kényelmesen. Odaviszik neki a telefont, hogy él a csajos munka.

Ütős Katalin csókban úszik az üdülőjében az ágyon ülve s a társa Alfonz hozza neki a telefont felvéve, merthogy Őt keresik.

A következő címekről van szó: A leghétfőbb kedd, Első ölnök; Ádám, a vad; Homokra szórt ezüst.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

MotoszkaDaniel2024. január 31. 14:14

@Mikijozsa: Az ötödik évad már megvan, csak ki kell egészíteni (tegnap már nem volt erőm felvinni). A hatodikra is egy ötletem, de van még. Nyolcig fog elmenni, Miki bácsi.

Mikijozsa2024. január 30. 07:37

Jó lesz