Méretes sebességváltó - Flört a járaton

MotoszkaDaniel•  2022. július 17. 17:56  •  olvasva: 83

Falun át élmény utazni egy másikba, pláne a délután óráiban. Bekéredzkedem egyetemista mellé, írószerrel meg mozgó aggyal matekjelek felett mormol és igyekvően igyekszik birkózni a számokkal s szövegekkel. Bő, szabad illetve kék mellényben araszol hozzá egy illat. Könyököl a karfára a lebomló hajjal, kérdő szemekkel.


Közgazdászok mellé kerültem? Azok között ülök? Vagy matematika tanárok jelöltjei ők ketten? De mások is könyveket meg lapokat bújnak és a számológépet bütykölik.


Elszédülök a laptól, eredményes volt a segítség nyújtása? Nem töri a levegőt szó vagy kérdés hangja. A fiút bő ingben sem gyötri az ész munkája, haladhat a munkában a rácsokon tovább. A közelgő mellény a képletek mellett mást is ítél s azt bizony nem arcra.


Nem ment még el a kellemes szimat. A pánt árnyéka mosolyog az ülésre, eddig támaszkodás volt csak. A fiókok az érméktől csörögnek, a papírtól meg úsznak. Nyílnak a szemek és lassan távozik a túlra.


A dekoltázs még tanulás közben is nézelődik. A kerekek nem bámészkodnak, mert el is kell indulni. A finom parfümhöz másik hallgató érkezik nehéz jelek megfejtéséhez tanakodni. Neki nem jár csók, mert a számára másé ízlik.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!