Kidőlt ivók pultján 3.

MotoszkaDaniel•  2021. november 14. 18:08  •  olvasva: 135

Óvilág karosszékei után fotelekben s kanapékon, akár buja párnák szélein kortyolgatható szakadásig a hamisítatlan maláta. Kettő óra után a lányok emelik kezeiket, ezért a megértő fiúk lassítanak vedelésben. A dombok mentéről újabb csajok járnak az ivóba dülöngélő pasik csodájára s méretik meg velük magukat, ki bírja tovább száraz garattal? Három járónapi idő és jön meg a szava söntésekben a vendégeknek pletykát ereszteni.


Ki jön ide zsákkal s ósdi dobókockával? Talán ez az igazi pohárfenekűek hangja, de ők bírják is korsóval a menetet. A leghátul lévők isznak még pár sorral, aztán idénycsere. Megkeresik járásra a lábukat. Megtalálják szamarazásra a kereket?


A gyalog maradt flótások tájolják be a következő sörfőzdét. A pasik bénáznak, a daloló csajokat előbb felveszik. Igaz, kitett bájjal és a bennük lévő kisebb nyomással hamarabb csúszik a cél. Zászló és címer az ajtón, a nők megérkezve hajtják magukba a rövidet.


E nívós helyen inni lehet, de kidőlni nem. A vesebajnokokat kint lehet látni ajtón kívül. A nők nagyon ügyesek és fogyasztják a raklapokat, felzeng a csevegés meg a játék szava. Az idetévedt férfiak nem ilyen kemény fiúk, alapozót isznak s zsugáznak. Már ha a kártyát még látják üvegen túl. Az egyik asztaltól, baráti ajakcsatából felkelve elegáns lány keres új kihívást mintás szoknyában és megáll az urak előtt sminkelni magát. Helyet húznak a számára és csörrennek a lapok. Nem buliból ült le, beszáll pár lapra.


A húga iszik s az ajkát simogatják, lassan. De neki is józanodni kellene, melyik asztal szabad? Kicsi bor gurulhat, sört ürítsék magukba az érkező újak. A társasjáték végére a készlet ásít. Ezek elcsendesült padok pár ölelkező szóval. A megmunkált plafon tetején árnyékok lépnek táncra s mi cuppan nevetgéléssel? A csapos üvegeket nyit, majd alvásba zárulnak az ágyak, székek, karosszékek, fotelek és kanapék.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!