Húzós arccédula 2.: A bokor rendje

MotoszkaDaniel•  2022. szeptember 17. 18:26  •  olvasva: 64

Marvolo fia a kéjek öröme után megnősül és Jack - nek bizony e kalandokból is utódai lészenek. Épp a varázslatos Hermione ajkain haladok e csodálatos boszorkánnyal az ágyon, amikor vonatra szállás újra fel! Persze, hogy segítünk a fiatal csirke diákoknak a küzdelemben. Bordó s kék nyakkendő bújni bele!


Kizárólag a szép szemű sárvérű nem volt próbára téve, pálcákról a rájuk begyűlt esetleges átkokat le! Az életemért egyszer már meghaltam, nem is azért szorul felkutatásra a feltámadás köve. Merre lehet a láthatatlanság köpenye? És meg kell találnunk az én mostani kökényem helyett a bodza helyettest.


Az igazgatóé az volt, én azt viszont pár évtizede ketté törtem. A biztosíték eléréséért a jövő előtt álló más varázslók nyugodt tanulásáért. Valakinek megint más tervei vannak a Roxfort - ban, alapítsuk meg hárman biztosítékként a három árnyék rendjét. Anya nővéréhez fordulok segítségért.


Semmiben nem háborgatom Londonban az életét, adja csupán rendelkezésre hármunknak anyám boszorkánykönyvét. Tudom, hogy a nő megvet engem és nyers meg gúnyos. Cserébe azonban az oly szeretett édesanyám varázslókönyve a miénk, az új idők hagyatékához ebben benne foglaltathat az alapokhoz minden segítség. Apámnak lehetett valamilye valahol?


Nem hinném, hogy Tom fia léptékben haladna. Azt vajon tudhatja Riddle, hogy Ő azóta a holtak közé alászállva nagyapa? Megkeresem Minerva igazgatónőt a napokban. Nem segít, azonban időt kér az ötletelésben latolgatva.


Arra jut döntésben inkább, hogy beáll harcolni az oldalunkra. Megalakul megtévesztéshez az álnév, ami a bokor rendje. A galagonyáról gyorsan rá lehet jönni, hogy McGalagony az alapítója. El vagyunk szállásolva a birtokon, Lucius Malfoy jár az eszemben.


Vajon hol lehet Edevis tükörje? Nem a személyemet féltem, nehogy őrületbe legyen vele Miss Granger kergetve. Kettőnket már megkóstolta Ronnal az ármány, az ész alvása alatt a nyomába eredek. A tanárnő talán tudhatja, hogy merre lehet.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!