Húsz arccédula - A kék fog

MotoszkaDaniel•  2022. szeptember 17. 22:33  •  olvasva: 56

Mivel Jack naszádja nem tudja beostromolni a Roxfort - ot, Bellatrix szellemét küldik rám álmomban. A sértett mardekáros neje küldje be elmémre az avada kedavra - t. A halálfalók döntenek ekképpen tanácstalanságukban. Mivel életben vagyok, addig Ők nem mattolhatják be a királyt.


De ahhoz mister Ronald Wisley - től is meg kellene szabadulniuk, mert a bravúr agya úgyszintén útban van. Az ész alszik és Cho - val álmodva abból felriad. Kettős megvonást olvasnának rá a megátkozott Victor Krum pálcájában. A hiszti zavarja meg az iskola spirituális támadását.


Myrtill nevetést ölt, de Ő nem olvashat védelmet a falakra. Minerva ellenpálcázást nyújt, a Roxfort megnyirbált serege föláll. Nem kell azonban előtte valaki, aki megtoldja a pálcát? Lestrange még nem lett kitoloncolva.


Érkezik Hollóháti Heléna a Wisley ikrek vigyorgó arcával. Aberforth Dumbledore szabadítja fel Hermione - t a lélek vívódásaiból, McGalagony megszakítja Ronald letámadását. A szerelmetes jóság Luna kelt engem, hogy hatásos volt George egyik bűbája.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!