Holt alagút: a halál levágott feje

MotoszkaDaniel•  2023. október 29. 23:55  •  olvasva: 26

Németh Barbara és osztaga tart felderítést alagutakat járva. Hét túlélőt találnak összesen.

A véres teknőben hátrahagyott felszerelést meg egykor belakott lakosztályokat találnak. Ez pipa, ezt az egykor jó hírű erődöt bevették a goblinok.

Hallani hangokat, de fáradnak is rögtön a távozás felé. A felvonó kiég a vezetékeknél mire kiérnek. Barbara beszól rádión, hogy zárják le ezt a területet.


Kisfiút találnak tavak meg folyamok környékén járkálva. A kislányt már nem fogják, mert fogságba esett. elvitték egy elhagyatott gyárba, a szülők is foglyok.

Még nem találják meg őket, de rengeteg a holttest s élőholtak támadnak rájuk a goblinok mellett. Két embert el is vesztenek.

Használaton kívüli vonatot találnak megszáradt vérben úszva néhol és itt vadászok támadnak rájuk. Amint lehet, elmenekülnek innen; mert ez a vadászok területe. Ők vannak előnyben. Ez József öccsének vonatja volt. Az utasai azonban már nem tudtak időben elmenekülni. Itt újabb két ember kinyúlik.


A zihálásban megérkeznek ki ezen alagutak útvesztőjéből (több volt a halott, mint az élő). Itt is lelnek egy vonatra jópár élőhalottal benne, ez volt Zoltán és János járgánya. A velük lévő nők ugyan túlélték, csak hát a vezéralakoknak annyi. Na, most elérnek a fegyenctelepre, ami az élőhalottak játszótere (azokat meg vadásszák le a vadászok, úgyhogy gyorsan fedezékbe valamelyik még épen maradt lakosztályba). Mik ezek a lények? Jó, gusztustalan nyálkájuk van. Tizennégy férfival találkoznak az egyik épület emeletén a beesteledett éjben. Mondják, hogy a nők a lentebbi szinteken (illetve a pincékben) húzták meg magukat.

Na, de mi történt itt? Az, hogy a vadászok megjelenésével új leosztás történt. Az Alien - ek visszaszorultak és innen ki lettek takarítva. Találnak is egy levágott alien - fejet. De ettől még a halál nincs kiirtva innen, csak számottevően kevesebben vannak.


Hét embert elkap a HALÁL a túlsó épületben (ahol a tanyájuk lehet?) Igen, csak nem a HALÁLé. Hanem a nemzeti gárdáé. Oukéj, idevezénylik erősítésnek a katonaságot. De az csak létszámbeni segítséget jelent. 

Az élőhalottak lenullázzák az emberi haderőt, de csak e fegyenctelep hátsó részében (Amíg e katonák itt vannak, őket le tudják vadászni). 

Az Alien - ek hova a pillanatba tűntek? Akkor viszont spuri, mert megérkeztek a vadászok! Le illetve be az utcákról! Dobópenge és lézer is van, de mik ezek? Vadász nem közlekedik a szellőzőn át. Megérkeztek az emberi génnel kevert HALÁLlények. Van itt valami alsó kijárata ennek a fegyenctelepnek? El kellene érni valahogy a véres teknőt. Ott meg ugyan goblinok vannak, de itt a nemzeti gárda már hatvanezer másodperce halott.


(A halálvonat bosszúja II. évad: halálos alagút)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!