Havazik II - Szemtől Szemben 2/1

MotoszkaDaniel•  2018. március 8. 17:13

Maci Kéz értesül a történtekről s Brigovity atya már szól is akinek szólni kell.

"Tessék!"

"Felség üzenetet kaptunk. Az elhalálozott futárod bátyja vagyok."

"Igen, hallottam sajnos. Részvétem, sajnálom... :-(" 

Bólint a férfi mosolyogva és folytatja. "24 órája az egyik házban heves tűzharcba keveredett egy embered és bizonyos Tubor Emőke segítette őket. Mond neked ez a név valamit, királynő? A támadót sikerült ártalmatlanná tenniük. Emőke azt állítja, minden irat a birtokában van, ami bizonyítja és alátámasztja teljes mértékben, mi végett történtek az immáron egy hónapja zajló cselekedetek."

"Köszönöm szépen. Kicsi bor vagy hasonlóval megkínálhatlak?" Mutatja neki, töltsön bátran magának. 

"Köszönöm, asszonyom. Bármi új fejlemény van, jelentkezem."


Emőke Zsófi mögé ül a szánon. Nincsen pofája rögtön Tomaszhoz helyezkednie a történtek után. Leteszik a síkságon. Sétál egyet, hiszen lefelé megy a nap. Diszkrét hóesés van. Benéz a kunyhóba és Karcsikához is. Koporsóba helyezi a testeket.


Tomasz a Holdvilágot nézi Zsófival. A Jegesmedvét várja. Simogatja az udvarhölgy vadászunk arcát "Velem van a baj?" Ad neki Gatatuko egy érzéki csókot és megsimogatja Zsófi arcát. "Nézd, mit találtam neked a nagy és koszos házban. Kicsit körbenéztem, mert egyszer felébredtem." Zöld vér áztatta Jegesmedve agyar. "Fantasztikus. Most már biztos, hogy nem normál állat ez. Öööö köszönöm!" A testéhez nyúl és hosszú mély csókkal jutalmazza ezt neki. A lány ölelését érzi / Jajj, bárcsak engem is megdugna. Hallottam, hogy kétszer is lefeküdt Emőkével, csak nem akartam erről szólni neki./ Pont a csók végére érnek. Tomasz megsimítja utasa arcát. 

Telihold van és jó nagyot ugrik 50-100 méterre előttük a bestia üvöltve. Háromszor megsimítja hátulról még1x ajkait. Zsófi odaáig van és mosolyog. "Kapaszkodj!" Nekistartol a színével tájba olvadó motoros szánnal és átugratnak egy jó mély völgyet. Csak úgy porzik utánuk a hó. "Ez energiaitalt ivott vagy mitől ilyen gyors? Alig győzöm sebességváltással." Nem sokáig, még követik vagy negyven mérföldön át. Érzi Zsófi karjait, ahogyan mögötte van. "Ne engedj el. Jól van! Így is örülök, hogy nem estél le. Majdnem 300-al megyünk már." A dög lerázza őket és megfordul vissza a hágó irányába. Nehezen, de még lőtávolból egy egész tárat belenyom Tomasz. Csak felüvölt a medvénk. Lassít. Leáll a kék motoros szán. "Van telexed, Zsófim?" Szólj Maci Kéznek. Brigovity atya küldje ide." Bólint a hölgy és már adja is le a drótot. "Innen most addig haza nem megyünk, amíg ez a Jegesmedve küldi nekünk az ívet. Gyere ide!" Zsófi mosolyog. Tudja, mi jön.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!