Harminc és 1/2 fok a Barbie házban. Harmadik emele

MotoszkaDaniel•  2023. október 19. 01:52  •  olvasva: 25

(t kettő)


Barbara McGerror a fedélzeten s Ő korábban érkezik e házba, még a délelőtt folyamán. Trikót visel, de kivágottat. Szép barna haja van. Mivel azt hallotta, ez szellemjárta hely, megvizsgálja. Ő maga nem hisz a szellemekben. A nővére (Kate) azzal próbálta meg meggyőzni: itt igazából nem is szellemek, hanem boszorkányok vannak. Meglátja a nővére képeit és amint a tükörbe néz, a mellényét kigombolja (kicsi 'ajtó' nyílik e melltartóra láthatatlan kéz révén). Simítják e testet. Majd akit lát, rámosolyog. Ekkor Barbara inkább pislog egyet. Ismét önmagát látja, de megszűnnek a rémbevillanások.


Ezt a látogatást megismétli délben, de ott már gombolt ingben jelenik meg nézelődő melltartóval. Szabad a szemnek a mustra, de: Ő is mutassa meg, mi van a nadrág felett? Na, ha: megint mozizik a tükör, jobban inget bont. Ígéri. A tükör Őt mutatja, de megrémül. Szemgolyója van, de sárgás szembogárral (pirosságos sárgásságban) izzik. A test vetkőztetve van s vonaglik. Magához tér e rémképekből és elgondolkodik. Tényleg; valójában sosem derült ki, mi lett a nővérével illetve hogy mik tanyáznak ebben a házban. Nem mesélt erről a nővére. Hát van egy különös hangulata, az biztos.


Tarkás inget magára veszi de gombolás nélkül e barnás melltartóra. Tizenhat óra van, Ő megérkezett. Talán menjen az emeletre? Itt van a fényképész. Azt mondja, nem szereti ezt a helyet a múltkoriak után. Menjenek ki a szabadba és az erdőben illetve a kenunál a tó körül fogják befejezni. Elmegy néhány sorozat után másik memóriakártyáért, de... nem jön vissza. Szőrén szálán eltűnik. A különös illatok az emeletre vezetnek. 

Emlékek szállják meg a nővéréről. A plafonról végig figyeli Őt az iménti férfi pár méter magasságból, majd leereszkedik hozzá s megszállja. Semmi nem történik, csak dögösebb lesz e lelken kívüli élménytől (ezt vetíthette le előre a tükör? / a tükörbe valószínűleg a nővérét zárták be? de ez nem biztos/ ).


Arra tér magához, hogy megjött a fényképész és kérdezi a megilletődött Barbara McGerror - tól, hogy minden rendben van - e? Meggombolja magát némi dekoltázsig. Igen, de itt már néhol a pántok is látszódnak (meg nézelődik a melltartó vonala). Válaszol Barbie, hogy igen. Minden rendben van és kezdhetik a fényképezést. Nem, az öltözék is maradhat így, elvégre ez nem meztelen fotózás. Mondja Barbara s a fényképész felvetésére végeznek néhány munkálatot az emeleten is e meleg (jelentős párádzó) délután(jának) végén. Az épület azért bevéd valamennyit.

Ízlésesen bebútorozták a padlást? Barbara elfekszik és kattannak a képek. A fényképész is érzi, hogy valami nem kóser ezzel az épülettel. Nehogy feljebb menjenek! Három emeletes hivatalosan az épület és a hivatalos kiírás szerint a lift körül, a harmincharmadik emelet következne. Larry fényképész a felvonó előtt készít néhány felvételt, aztán mennek le a parthoz meg a fákhoz.


Larry a kérdésre válaszolva azt mondja Barbara - nak. Gyakran hívják ide és nem szeret ide járni. A képek megvannak, meg lehet nézni. Micsodák ezek a többi képek a környékbeli asztalra libbenve? Jók, de azokat ki készítette? Amíg Barbie nézi őket, Larry megfizeti a bérét.

Barbara McGerror mindjárt végez és mondja is neki Larry, na most távozzanak innen. Hagyják el a helyszínt, mert feltámad a szél és borul az ég. Kísértetiesen beszélnek meg néznek rájuk a felhők. Ez sajnos nem szokatlan itt, Kanada ezen részén.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!