Egy régi Audi

MotoszkaDaniel•  2022. július 10. 16:34  •  olvasva: 119

Kázmér irodába lép be, ahol öltönyös marconák vannak. Mégis egy kigombolt kosztümös nő a főnök, aki az autója elhozatalára kéri meg s Kázmér a barátnőjével érkezik (Evelyn az asztalnak támaszkodva behajol nyomatékosításért. Kis mell ölelkezik baloldalt a takarójában, a másikat több mint nagyrészt takarásban mutatja a kosztüm. Ez a takaró jobb széle) A pénz cserébe az övé az ideszállításért, ha napnyugta előtt idehozza azt (mivel Evelynnek lejárt a jogosítványa és azt még nem újíttatta meg. Méri az időt, Kázmérnak esemest kell nyomnia, amint az Audi 80-hoz ért. 

Barbara, Kázmér barátnője beteszi magát az anyósra és kapcsolja az övet (Barbarának pumpált mellei vannak, ami aprókat libeg). Alkonyat van és motor. Most nyitja szemét a helyzetjelző s kaparás. A parkolóból kicsikorogva fényszóró és az első útkereszteződésnél balra leágazni. Meglátják a pusztában a pislákoló ablakot, itt kell lefordulni. Evelyn az embereivel hallja a zötykölődést és megvan kettő percen belül. Barbara átszámolja a pénzt s mehetnek az autójukhoz távozásért. 

Ez hetvennyolc másodperc volt, Evelyn mehet pihenőbe és gondolkodni, mikor kívánja megújítani a vezetőijét. Töpreng, melyik nap lenne a jó. Ezalatt Kázmér és Barbara már róják az utat hazafelé.

 

(Olvadó Aszfalt XCIV. 94. fejezet)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Mikijozsa2022. július 11. 20:19

naná nő a fönök nem baj legalább jobban vezet )

Törölt tag2022. július 11. 12:06

Törölt hozzászólás.

MotoszkaDaniel2022. július 11. 11:44

@Törölt tag: Ezt én kérésre írtam meg és még elemek is hiányoznak belőle: Üldözés, sebesség. Ezt kell megoldanom a másodikjára.
Elővettem egy társadalmi problémát, ami jellemző napjainkra. Én is jártam úgy, hogy lejárt egy okmányom és lemeszelt a rendőr pénzbírságra. Nem helyszínire, de megbírságolt.
A következőre megint elő kell vegyek egy ilyet. A kőbezárt villámnál (még akkor a tizenötödik fejezet) érvényben lévő gyógyszertárak korai bezárását vettem elő.
Mi az a face lift?

Törölt tag2022. július 10. 16:43

Törölt hozzászólás.