Bukaszegi erdő: N o v e m b er

MotoszkaDaniel•  2022. szeptember 27. 02:43  •  olvasva: 60

Ivett a Péterhez érkezik, ezúttal meghívásra. Szereti, kimondottan kedveli ezt a férfit. Elég mély barátok (Melinda távozik tőle, akit Péter megdugott mielőtt smárolt vele). Szól is Melindának Péter, hogy záróra van. A számára fontos személy érkezett és Melinda nem szól semmit, elvégre rá is szakított időt.

Mivel kínálhatja meg Ivettet? Elszeretne helyezkedni kényelemben. Péter húzza ki az ágyat? Ennek hallatára Ivett megörül és mosolygó hümmögés közepette bólogat a szemébe (A kockásfülű lány melltartója van rajta, ami nem nyakpántos). Párnákat helyez ki Péter, az egyiket Ivett feje alá teszi. Kigombolja a kék farmerdzsekit (ami alatt csupán melltartó van s illatban úszik), a hosszú copfját pedig betűzi a nyaklánca mellett a mellei közé és így félig ülve hallgatja Őt (ha már beszélni kívánt vele). Zárójelben megjegyzi, ilyen máskor is lehet. Régen találkoztak.


Ferenc gondolkozik, hogy a múltkori tetszett neki és ezúttal Ő hívhatná Ivettet. Az első tárcsázást elrontja, na majd a második. Ivett felveszi a hívást és Páter mondja neki, hogy elviszi Őt a második kerületbe. Ivett mondja, ez lehet hogy randi lesz. Éjjelbe nyúlhat. Péter szabadkozik, hogy ráér. Akkor viszont az a jutalom, hogy e pár kellemes óra után Ő helyezheti fel rá a kockásfülű nyúl melltartóját.

Ferenchez megérkezve Ivett bemutatja neki Pétert, még nem találkoztak. Ivett szobára szeretne menni, nem tart sokáig. Négyszemközt szeretne beszélni Ferenccel, csak kettő kávényi idő és jönnek (Ferenc megdugja Ivettet és már jönnek is az elvonulásból).


Péterrel mennek ki az állomáshoz, mivel Ferencnek hiába van jogsija. Azt évek óta nem újíttatta meg. Metróznak, buszoznak és a hídi séta után villamos. Jöhet a hegymenet fel Budára. Péter lecseréli Ivettnek a felsőt az ezüstös csillogóra (amilyet Denise van Rijswijk visel a We like to party címűben) s ez bizony a Pesti alföldes sík után Ivett kedvenc része. Gondolja, nem szarakodik Ő a gombokkal. Gombolással. Komótosan megindítja a karjait, a magára terített felső alatt befonódtak és végül megrázza a haját (hogy a copf az enyhén pumpált melle között nyugodjon). Zárt mosollyal Ferencre néz, aztán magára le. Hogy tetszenek a felpolcolódott mellek?


Mi kell még egy ilyen romantikus sétához a közösségi közlekedés élménye után? Hát be az erdőbe úgy valahol a kilátó alatt a Gellért hegyen az éjben.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!