Banyabirodalom: Fehér erdő, vörös veszély

MotoszkaDaniel•  2022. augusztus 3. 11:14  •  olvasva: 76

Megvesztegethető sheriffeket küldenek ki a boszorkánylakba ellenőrzésre. A három eltűnt egyetemista képét mutatják, hogy látták-e őket? Eltűntek és az erdőben volt róluk hír utoljára. Kimennek az építkezésre, mert körvonalakat látnak. Elizabeth leinti a zombika, hogy ne támadjanak. Tüzelni akarnak ugyanis, de így visszaandalognak pihenőhelyeikre. Mire a kiküldött nyomozók átjárják a szinteket az erőd falai körül, az árnyékokkal sem találkoznak.

A kopókat Elizabeth a házában még elköszönésre szóval tartja, aztán benéznének az alagsorba s valamit jelentenének. Azt nem hagyhatja Elizabeth, úgyhogy jelez Christina lányának odakint. Aki bejön és a szájszagával rálehel. Eltereli a figyelmét, leülteti. Behajol neki, s elcsábítja. A kint várakozó másik nyomozó benyit, a társa felől érdeklődik. Christi Őt is leszájszagolja, megpillantja az elalélt társát. Dehát már kábulatban van. Simogatni kezdi a járőrt, kanapéra csábítva elúsztatja Őt is a csókokban. Elizabeth feláll és a megbabonázott járőröket elkíséri beszállásra mutatva nekik az utat a járőrautóba. Mielőtt beszállnának, Elizabeth a megérkezésig törli az emlékeiket. Elveszi fegyvereiket. Az ösvény bejáratánál azokat visszaadja nekik, Ő maga kiszáll a cirkálókocsiból s Christinával együtt hazarepülnek.


McWood és Dougerin rendőrtisztek magukhoz térnek a kábulatból és azt mondják a gyerekeiket kereső szülőknek, amit elültettek bennük: Nincsenek meg, nyomuk sincs. Az erdőben semmi nyomot nem találtak. A boszorkányokkal találkoztak, de semmi gyanús nincs a környékükön. A faluk épül, semmit nem láttak. Talán nappal dolgoznak rajta.Huszonegy óra körül mentek ki a sűrűbe, előbb nem tudtak.


Tanévzárót vesznek fel, egy lányt hanyatt fekve az autóból vesz a kamera bejelentkezésnél. Elbúcsúzásnál hasra fekszik a hátsó ülésen.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!