Az elmúlt tizenkét éj 4. - Mobil Alfréd

MotoszkaDaniel•  2022. május 17. 23:52  •  olvasva: 106

Nagy a meleg és szűk mellényben tükröződő dekoltázsom beszélget a napfénnyel, ruhapróbáról érkezem a lakomba s csukom az ajtót. Csörgés hangjára mozdul a fülem, ami nem a laptopról illetve nem is az okosomról érkezik. Akkor hát hová vezetnek a lépéseim, át sok padlón? Vezetnek a sugarak a vonalashoz, felvenni!


Forgolódom a székemben, ez a nővérem hangja. A bátyánk eltűnt a csehszlovák hegyekben az ifjúság forrását keresve. Összevonom a mellényemet a beszélgetés végére és egymásba font karral kérdezem nővéremtől, miért ment Alfréd oda? Próbálta lebeszélni, azonban a fivérünket megbízták a felderítéssel.


Nem működik az okosom és az aksi is csődöt mond. Az hallom még Annától, ő a Szovjetunióban van kiküldetésen. Ha vállalom, megad egy számot s onnan esetleg választhatok embereket az expedícióhoz. Működnek az elérhetőségek, azonban vezetékesen gyorsabb a terefere.


A nap a testemen haladva búcsúzik meg küld fürdeni, olyan egykét hét múlva indul a menet. Zsuzsa vagyok és még Európába is kell érnem az usából. Főleg csajokat kapok, a pasik a kütyüket kezelik plusz fegyverek. A nők felderítésre is jók, no meg akad köztük hegymászó.


Hűvösebbek az óvilágban a nappalok, tanulmányaimat végzem a szövetségiek akadémiáján. Indulásom előtt ellentét tör ki, hogy egy kis csitrire bízzák a feladatot. A nővérem hegyi vezetőt biztosít nekem, csak így engednek tovább a magam útján. Melyik hegyen kezdődjön a mászás, ha már kicsit le kell mondanom sok gyakorlatról?


A srácok bekötelezik a sziklákat, a nők egy másikon szelik át az erdőt és a beburkolt éjjelben hasadékra bukkanunk. Bárki ihat az örök fiatalság vizéből, de tudni kell hozzá, melyik kupa az, amelyik alkalmas erre. Egy marad, mert valamiért ingyen senki nem maradhat örökifjú. Hát ezért nem tudott eljönni innen a testvérem.


Mások is keresik az állandó lét helyét és tűzharcban találjuk magunkat, e táborhelyre mostanában nem jön senki. Elhagyatott, akár egy elszánt remete lakja. Ez egy kisebb csoport volt, a világ végén a dombok övezte szép semmin. Látjuk helikopterbe szállásnál a faluból jövő füstöt, vajon mennyit érhet meg valakinek a mindig ifjúkor titka?

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

liketorn2022. május 17. 23:59

Fantáziadús, kiforratlan csoda, emészthető na meg érdekfeszítő. A folytatásos dolgok viszont sajna már nem divat, a legtöbben a kétperceset szeretik :/ Öröm hogy még mindig itt vagy.