AutoCode

MotoszkaDaniel•  2022. július 17. 12:19  •  olvasva: 82

Piros kocsi parkol le és Boldizsár megy Lorelláért a kaputelefonhoz, aki a terítőmintás melltartójában le is fárad. Lorella friss jogosítvánnyal érkezik Boldizsárral egy Ford Cabrio-ban az emeletre. Boldizsár feltör neki egy új Cadillac-et, hogy ezt le kell vinni és akkor az övé. Lorella napszemüveget tol fel. Nem ígér semmit. Az már jó jel, hogy brümmög a motor s pillog fel a helyzetjelző. Ráálltak, szóval ki kell kúsznia a parkoló szekerek közül. Egyszercsak felvisít a kerék, aztán elfordítva a kormányt hátramenetből, irányba farol és jelez Boldizsárnak kaparás előtt, hogy mehetnek. 


Wepster érkezik az emeleti garázshoz, hogy elfoglalja a Cadillac-et. Azt nem talál, de a füle kettő különböző csikorgás távolodását a közelből igen. Az autó nem az övék volt, Boldizsárnak kellett a pénz. Mivel összeggel lóg a pénzbehajtó Clean fiúknak. Mark Wepster egy zsoldos, aki feketemunkákat vállal el piszkos pénzből működtetett cégeknek a szajré leszállításáért cserébe és nem szereti hibák becsúszását a tervbe. Mindig vele van a hangtompítós pisztolya.

Boldizsár leteteti Lorellával a járművet, ne legyen szem előtt. A Cabrio Ford-ért visszamennek és hát Lorellának kell a tapasztalat, szóval a parkolóban beszállás. Hátra, előre aztán még egy bukkanónál csúszik aprót a kerék.


A Cadillac-et már keresik, csak Ők nem tudják. Egy korábbi, másik autót is elloptak valakik. Az vajon kié lehet?


(Eddie Murphy az Amerikába Jöttem 2. végett nem tudott időt szakítani az Ikrek 2-re, nélküle készül. Tracy Morgan lesz a harmadik iker.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!