A világtalan csatorna nyúlánk

MotoszkaDaniel•  2022. június 24. 16:25  •  olvasva: 83

Klára szabadságot vesz ki kettő hétre. Vagy egy hónapra? Nem, azt később lövi el. Kettő hónapra megy el. Vita alakul ki közötte és Zsolt között. Klára Diszkóba akar menni. Csak szégyelli e vágyát, mert oda gyerekek mennek csak el. Legfeljebb fiatalok és kilógna a sorból. Ez nem igazán, részben igaz csak. Mert negyvenes párok is lehetnek ott.  És biztonságiak is voltak ott, már régebben szintén. Meg aztán, Zsolt vigyáz rá. Még ha ritkán is. Ez így lehet igaz, taglalja Klára a megfontolandót és amíg pihennek? Lehet hívni Klárát, de csak egy számot adott meg az igazgatóhelyettesnek. Igaz mondta is, hogy elég az. Nem kell több. Zsoltból iratellenőr lett, de ott is van helyettes. Na, mi a rákot húzzon fel Klára Diszkóba? Nem munkahely, nem is strand, nem ivó. Nem főiskolai klub. Itt nem kell spórolni semmivel. Klára gondol egyet és megnézi a merészebb öltözeteinek a ruhatárát. Nem kell sokáig keresnie, csak ezeket nem használta már egy... elég jó ideje. 

 

Odaérve a lányoknak félárú jegyet kell fizetni és... Mit szeretne a kidobó? Egy ablak felé mutat, hogy Klára fáradjon oda. Bulimelltartó kapható szinte ingyen, ezer forintba sem kerül és ott helyben fel lehet próbálni mérethez a próbafülkében. Bekéri Zsoltot, hogy nézze meg Ő is. Ja, hogy többféle színt vagy fajtát is lehet nézni? Ez egy jó este lesz. Mutatja a kofás, hogy több mint féláron parfüm is van háromféle. Ezután a 'biztonsági kapu után üdvözli őket a társalgótér és ülnek le. Klára a húszas évei elején van, de idősebbnek néz ki. Egy inget választ ki magának, amin nem sok gomb van és az egyik bulimelltartót magára ölti. Eztán a ruhatárból távozik is. Még éjfél előtt lejtenek egyet. Félóránként - egy óránként jár egy kört a biztonsági személyzet. Arra Zsolt se emlékezett már, hogy ezek az őrök a tánctérre is ki kell menjenek. 

Bal oldalt a lépcsőn egy alig tiniéveik elején járó párost látnak csókban hintázva barátkozva. A lány pár pillanatra megáll levegőt venni. A fiú kicsi türelemmel van, aztán hintába kezd és folytatják így. Onnan, ahol abbahagyták. Közvetlen mellettük a tánctérre érve srác meg csaj üdvözli egymást, amiből ölelkezve csók lesz. A stroboszkóp leszáll a tánctérre és mehet a ropás arra, amit adnak. Valóban akad a táncolók között harmincnál idősebb pár. Klára ezt nem gondolta volna. A végében van egy udvar, körülnéznek az ajtón át oda kilépve. Visszafelé a lépcsőt pillantja meg Zsolt és Klára mondja, lát valami elágazást a tetején. Az előbbi barátkozó páros valamiért befejezi azt, amit eddig egymásba bújva tettek s a lány így pihenhet. Na, szerintem még most is bújna abba a légzésbe. Illatot éreznek, hogy kettő személy megy felfelé és azért adnak nekik helyet. Hogy elférjenek. Megkérdezik Zsolt és Klára e fiatalokat, mi van e lépcső tetején? A felelet választ ad és mennek tovább megnézni azt. Hogy mi lenne az? Egy-egy szoba kulccsal meg ággyal berendezve. Nem nehéz kitalálni, hogy mi célból. Amelyiknél a kulcs kívül van, az szabad. Mivelhogy mind a kettőhöz külön kulcs jó. Ha balhé van, a pótkulcsok a kidobóembereknél vannak. De itt olyan ritkán fordul elő, erre is fel kell menniük időnként a kidobóknak. Zsolt és Klára bemegy az egyikbe, választanak? Hát az egyiket tudják, mert a másik foglalt. Zárnyelvet kulcs elfordítja és övék a kéjkéró. Nézik, hogy mit lehet csinálni itt. Ágy van rajta, igény szerint óvszer és a zaj felét leszűri a fal. Klára ki szeretné próbálni, de jó puha! Nézelődik kicsit, aztán tolja a nadrágját. Munkához láthat Zsolt. Kényelmes az ágy, nem nyekereg. Igen, zajszűrő az van és jó is. De a szomszéd kéjszobában hallják azt (akkor is, ha csak halkan éppenhogy), amiképpen Klára eljut a csúcsra. Az a szoba hamarosan szabad lesz, egymás mellett fekszenek ott az illetők. Nem sokkal korábban foglalták le azt a helyiséget. Négyig maradnak Zsolt meg Klára, aztán valamit felhajtanak. Nézelődnek. Fél ötkor van lámpakapcsolás. Hát azt nem gondolták, hogy zárásig maradnak.


(Június)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!