A világtalan csatorna nyúlánk

MotoszkaDaniel•  2022. június 24. 16:28  •  olvasva: 93

Lopakodik a hűlés és még mindig kellemes. Nem feltétlenül lehet igazán fázni. Klára kiugrik a mosdóba, Zsolt italt rendel s mellészökik a pultra könyökölve régi osztálytársa tulajdonképpen meztelenül. Ránéz a mosolygó melltartókra, mégse az hozza meg az ajkak ostromát, hanem annak tulajdonosának megnyerő szeme és arca.Klára megérkezik a mosdóból. Előremegy érte Zsolt a torkolatból látva Őt. Egy lányt kell megkerülni, mert az ugrálásokba kezd egy lófarkas valakihez, akivel heves csókba kezdenek.

Na, leülés. Gondolják Ők. Egy fehér trikós lány fekete melltartóval a szabad vállain köszön a barátjának. Csak az arra nem számít, hogy állva lesmárolják ott egyhelyültében s ez alig pár másodperc. Most már szabad a helyfoglalás? Mindjárt, mert éppen koncert van. Egy alacsony kis barna hajú úgy ugrál örömében, hogy majdnem leveri Kláráról a szemüvegét. Igen! Ezennel lehet helyet foglalni. Néhány barát érkezik hozzájuk leülni. Aki rá kíván gyújtani, mondják. El is mennek ezen urak illetve hölgyek arrébb rágyújtani. Sok asztal van. Majd pipálnak ott, ahol kívánnak.

Zsolt szeretné ezúttal meghúzni Klárát, de itt nincs semmi. Ez eljut a pultos fülébe, akitől Zsolt kap kulcsot. Csak hozza vissza. De jó kényelmes zug ez. Ez a kiszolgálók vagy felszolgálók öltözője lehet? Finom, illatos környezet. Az is lehet, hogy ez nőnek a zuga. Mivel azt rebesgetik, a tulajdonos nő. Egykor férfi volt. Szép a tükör a falnál, mielőtt bemennének Zsolt s Klára. Odabent az ágy nem a legkényelmesebb, de füstölő van és az illat azért hangulatot teremt. Nincsen dohányfüst. Egy lámpaféle adja a fényt, jó az! Na, munkához lát Zsolt, mert nem hallja Klára sóhaját. Néhány mozgás után meg is jön. Elég barátságos kocsma ez. Klára nem sokkal a csúcs elérése előtt mondja is, imádja ezt az illatot. Pokrócba markol és a dobok pergése halk beszűrődése alatt markolja meg a pokrócot, ami rá van terítve az ágyra. Megmarkolja Klára Zsolt hátát s párat nyel. Akkor ezt eléggé élvezhette. Kilépve az öltözőből a közeli sarokban a pult mögött elhaladva majdhogynem mélyen vagy egymásba merülve egy pár, a lépteinkre azonban megfordulásra kerülnek lépteik. Ide vártak. A pultos kéri mindig először a kulcsot, aztán lehet bemenni. Helyet foglalunk és van olyan lány, aki egyszál ültében a kezében cigarettával nyomja a zenegépből áramló Offspring dalt. Zsolt még nem hallotta, de jó az üteme.


(Október)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!