A szerepjáték délutánja

MotoszkaDaniel•  2022. július 4. 17:27  •  olvasva: 111

Nyár nyitja meg a kapuit és citromsárgában tinédzser tanulmányoz könyveket a könyvtár, valakihez szól okulásért s sokan vannak aránylag olvasók. Irodában ég a lámpa és még nem középkorú nő veszi fel a telefont toborzáshoz meg információk adásához. Még átlagos arca sincsen, de mellei azok vannak. A szeme átlagos, az ajkai nem durván, azonban vastagok. Egy kék strandmelltartó lapul a vékony pulóvere alatt. Ez átlátszó?

A lányt kell most visszahívni a könyvek között s tárcsázás. Ezúttal ne zavarják meg a nőt és vállára partolja a kagylót, pihentetni kívánja a karjait. Csak ezúttal nem lassan, hanem gyorsan fonja őket egymásba (Ki is néznek polcolásban, mutatóban dekoltázsra. A kosarak ölelésre borulnak, a pántok kapaszkodásra nem szorulnak).

Az iroda ajtaja csukva, férfiak nem játszanak? Igaz, még csak pár órája volt delelés és ez nem éjszakai játék.


(álom)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Mikijozsa2022. július 5. 06:26

@MotoszkaDaniel: nem kell erőltetni jó ez, kialakul, csak annyi, hogy ne ragadj le egy mozzanatnál, mindig kövesse még lazább, még lazább, s a végén egy meglepi, mit tudom én, mondjuk egy orvosságos üveg elgurul s a kutyus csaholva ráugrik, na mindegy, megoldod mert adja magát a történet

MotoszkaDaniel2022. július 4. 19:53

@Mikijozsa: Semennyire nincsen kiszínezve, Miki bácsi. Valamennyire még le is blokkolták az álmot. Akkor utána elgondolkodtam, hogy erről írjak valamit? Számba vettem, hogy elhangzik a szerepjáték szöveg benne és akkor igyekeztem emlékezni. Én egy esztendőt szerepjátszottam, de az a határozott tevékenység nem kapott helyet benne. Mondom, másról kell írjak. Másképpen kell megközelíteni. A vezetékes telefon szerepelt az álomban.

Mikijozsa2022. július 4. 19:40

szerintem igyekeztél csak a lényeget leírni,