A farkas ordítása - 1987. Július tíz

MotoszkaDaniel•  2023. augusztus 14. 23:29  •  olvasva: 43

Na, induljon a kettő fickó. Lobog a hajuk s be a helikopterbe. Vagy még várjon az a rotor a pörgésével? Igaz, nem sokat. Egy hölgyet kell csak megvárni. Aki tudós és nem veti meg a fegyvert. Felszállás, emelkedhet a gép!


Ott helyben és Szent Miklós szigete felé útban fel kell venni még két nőt, mielőtt landolna e speciális swat a szigeten. A lányok kapnak a férfiaktól fegyvereket, tárakat és térképet. Az egység a behatolása előtt nézi, itt nagyrészt a birtok külterületén kell mozogni? Ez egy óriási vár, ami utólag fel lett újítva? Azért csak óvatosan a hölgyeknek s követik is a férfiakat.


Körülbelül három méterenként szelik az emeleteket és ez a naplemente csókos búcsúzása. De nem kell rázni fényért a zseblámpát, mert bent egyenlőre e szinteken virágzik a pilács. Még ha nem is jelentős hunyorgásban, fényt azonban ad. Nem láttuk ezeket a papokat már valahol? Kérdezik a férfiak, miközben fedezik a hölgyeket s azok pedig haladnak lejjebb meg lejjebb az épületben.


Még ne lőjön senki sehova, ezek a helyezkedés és vizsgálódás meg tervezés percei. Akit csak lehet, csendben ártalmatlanítsanak. Mert a kézjelek is mennek közben, szerencsére gyakori az állj jelzés. Mindenki elfoglalta a helyét? Még ne tüzeljenek és vissza is állunk rádió kapcsolatra.


Szabad jelzés jön, úgyhogy a férfiak helyezkedésbe állnak és futhatnak a lövések. Ez azt jelenti, hogy szabad a buli a lányoknak. De vajon hány csuhás van itt? Aki megadja magát, annak megkegyelmezünk s a hadbíróság dönt felette.


A lányok elértek legalulra? Akkor mi is ugrálunk ki a lövészárkokból és azt hiszem, ideje jelzőrakétát kilőni. Nincsen több mélysége, végeztek a srácok a csajok fedezésével? Akkor irány a helikopter és cirkulálás haza.


(:ROTT, Rise Of The Triad 1994)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!