Szórakoda Top 5 - 2022 novemb. (önbecsülés sertés)

Aradi_Gabor•  2022. december 2. 04:16  •  olvasva: 72

Kedves hízó társaim! 


Hát jó nagyra híztunk november hónapban mit mondjak, a szórkó szava a hizlalja a jószágot. Nettó vágó súlyunk 313 db költemény és 58 egyébb agyi zavar idáig, mind összesen kb. ~ és talán valahol akörül, 23500 olvasás. Te jóságos oldalas! Ezt már a röfögöm! 57 új bekörmölés a dagadóját nekije! Extra adag tápot mindenkinek, hízzon a máj (is)!

Na lássuk miből él a gazda! Íme 2020 november havának átlag termelése, az öt legröfögősebb cím:

 

 

  1. Szüfrazsett                     89
  2. Ikarusz emelkedik           87
  3. A sötét úr szolgája           81
  4. Indiszponalizáció (tangó) 78
  5. Jó lesz                            71


Röfögjünk csak végig ezen mert van ebben egy két érdekes falat:


Első helyen egy feminista himnusz (természetesen férfi malac szempontból) a női melltartó égetés világrekorderei a Szüfrazsett -ek, akiknek a tetszési indexe nemcsak ezen a versen, és vitathatatlan érdemeik a női demokratikus választójog megszerzésében és a politikai életben való reprezentáció kiharcolásban elévülhetetlenek. Röf-röf sok elismerés a harcos nőknek!


Ami egyszer klasszikus az mindig klasszikus mint az új hurka és a torma házassága. A görögök klasszikus meséje hogy hogyan röffen rá az ember a túl nagyravágyásra a második helyen röppent be az Ikarusz emelkedik képeiben. Gazda hálája üldözzön mindenkit ki ennyiszer elolvasta, hiszen szerelme a klasszicizmus irányába oly nagy, hogy biztos vagyok benne soha nem csinálna újhullámos kolbászt, hurkát belőlünk.


A harmadik helyen a fekete disznó, a félelmetes, az aljas, a szolga anyját terelő, vér röfentő A sötét úr szolgája agresszorkodik, és kegyetlen vérgőzös igazságai vagy fél igazságai, hallgató füleitekre találtak. Mivel itt a hizlaldában tisztában vagyunk vele hogy életünk rövid és véres végetér hamar, értékelni tudjuk az alternatív nézőpontokat is. Röf.


Ó a tánc a tánc és megint csak a tánc. Bolondos malac korom pörgéseinek boldog, részegítő emlékeit idézi vissza a negyedik helyen összefűzödve pörgő Indiszponalizáció (tangó) amely varázslatos, elbűvölő, tüzes és még vagy 1000 röffentős jelző és öröm teli siker a gazda bot lábai tudatában.


És ötödiknek minden amiben mindannyian bízunk röf már akik még nem adtak fel röf és ugye nem azért vagyunk itt hogy feladjuk, hiszen messze még vágóhíd, a vidám kolbász mezők így bízunk benne hogy Jó lesz mindenkinek, egy megfelelő malac lánnyal vagy malac fiúval. Röf-röf így legyen Röff.


Így záródott november önmagában röf. De lássuk mi történik az eddig eltelt nem olyan rettenetesen hosszú idő összes röffenése tekintetében, avagy minden idők top öt idáig:


 

 

  1. Isten ipar                       172
  2. GameR                           168
  3. ...és a verseny elindult... 157
  4. Szépség.                        151
  5. A gyűlölet oltára             142


Már 33!!! Harminchárom !!! Szó röffentés százasodott be! De a totál ötös egy kis hely cserétől Eltekintve ugyanaz az öt röfögős szó halom maradt. Vegyük csak malac szemügyre egy kicsit alaposabban:


Az első az egyre szökkenősebb, magát egyre inkább a 200-as csúcs első meghódítójaként el képzelő Isten ipar kitartó emelkedéssel. Hosszas és sokat röffentő elmélkedést lehetne folytatni a mögötte álló siker okairól, de most elégedjünk meg annyival, hogy szépen és kitartóan tör előre, hogy az év kedvencévé váljon ls valamikor a tél végén, ha trendje marad ugyan ez. be kétszázasodjon. Röf.


És a letaszított de reménykedő volt király már új tervet sző a második helyről, röf, hiszen már élezi a főoldalra magát, hogy a karácsonyi játék áradat szárnyán ő lehesen a leg GameR ebb mind közül. Rakétái kb. 10-12 nap múlva gyújtódhatnak be. Meglátjuk milyen lesz az után égése. Reméljük nem bió gáz.


A helycserés támadás ősi taktikájával előre lendülve beharmadik helyezte magát az álruhás ...és a verseny elindult... ami a továbbra is félénken rejtözkodő Március holdfényben-t takargatja. Szép röf, szép. Még a végén megpróbálkozik, hisz jövő tavaszig van idő, mint finom tengeri szemek, egy rohammal a második helyre. Röf jutott most az eszembe, hogy talán jövő tavasszal folytatnia kellene a gazdának ezt. Röf, jó ötlet, röf.


 A negyedik helyen pedig az átugrott áldozat, az Szépség ami szépsége csúcsán túl ugyan még kapaszkodik de majd talán segít rajta és egy fő oldalas megjelenés, egyszer, valamikor. Röf.


Kicsit lemaradva sereghajtóként és a sok erkölcsi röfögés által kifárasztva A gyűlölet oltára zárja az év utolsó top 5-jét ( a decemberi már az új évben lesz, röf-röf). Kis különbséggel előzte meg a német ami egy fantasztikus karriert fut be egyébként a főoldalon (röf malac tekintetből fantasztikusat Röf-röf).


Ez lett volna hát a szürke november. Nagy érdekességek az All-Time Top 5-ön kívül történtek, Több érdekesség között be százasodott az első vers beharangozó post is, aminek természetesen nagyon örülök, hiszen ez húzza magával azt a fő-oldalas verset is amire mutat. Röf. Előre röffentve pedig decemberben ünnepi versek fognak tombolni, Ref, jön akinek van zsákjában minden jó (röf géppisztoly és lángszóró, Röf-röf Röf-röf 😂) és lesz még karácsony és újév is szilveszter is, csak bírjuk májjal és pénztárcával. És az év utolsó napján vagy az új év első napján, részeg disznóságtól függ, szembenézzünk hogy mi történt 2022-ben és nem csak a decemberi Top 5-öt zárjuk le hanem az egész évit is.


Röf, most pedig mindenki vissza az etetőtálhoz mert cél a vágósúly, különben lecserélnek minket divatos mangalicákra. És ugye ezt senki nem akarja?… Röf?



Szórakoda Top 5-ök posztok, eddig 2022-ben:

 - Szórakoda Top 5 - 2022 március (a kezdetek)

 - Szórakoda Top 5 - 2022 április (pörög a motor, de)

 - Szórakoda Top 5 - 2022 május (a túl meta, túl meta)

 - Szórakoda Top 5 - 2022 június (AntiÉsz az AntiÁsz)

 - Szórakoda Top 5 - 2022 július (Mindegy, mi…)

 - Szórakoda Top 5 - 2022 augusztus (Százas..)

 - Szórakoda Top 5 - 2022 szept-okt (Kezelési lap)

 

 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Aradi_Gabor2022. december 4. 15:12

@Törölt tag:

Ámen, ámen erre. 🙏😊

Törölt tag2022. december 4. 14:25

Törölt hozzászólás.

Aradi_Gabor2022. december 4. 13:56

@Törölt tag:

90-es években rendőr barát Kőbánya Újhegyi lakótelep. Zaj problémára mentek ki a Lakatos családhoz. Benyitnak a fürdőszobába és… Egy hízó van a fürdőkádban 😂😂😂

Törölt tag2022. december 4. 13:52

Törölt hozzászólás.