Bréking! - Új versem a Poet-on - Orientáció

Aradi_Gabor•  2022. július 1. 14:51  •  olvasva: 167

Ember embernek farkasa s ez igen jól érezhető a másság el nem fogadásában, a kirekesztésben, a megszégyenlésben. És a sebzettek és a sebzők is mind elfelejtettek már emberként viselkedni egymással és önmagukkal is...de a lélek csodás szerszám ami MINDIG egyensúlyra vágyik és ha hagyod, engeded ne adj isten teszel is érte, se magadat, se mást nem büntetve, akkor:


Senkit nem érdekel mi választ el, másoktól, csak az mi vonz


Amennyiben a linkre klikk után azt látod, hogy a szerzőnek nincsenek versei, vagy törölte őket, vagy nincs meg a vers, akkor vagy nem vagy belépve - mivel a „fő-oldalas” verseim erotikus tartalmuk miatt csak regisztrált és belépett felhasználók számára láthatóak (ha még nincs fiókod akkor regisztrálnod kell magadat), vagy/és a beállítások között ki kell pipálod a 18+ kategória megjelenítését is. Ez alapból nincsen bekapcsolva, neked kell külön bejelölnöd ezt. 


 És az összes többi, mind egy kalap alatt: 30uk itt található https://www.poet.hu/szerzo/Aradi_Gabor

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Aradi_Gabor2022. július 1. 16:08

@Törölt tag: mind a kirekesztő mind a kirekesztett oldala, szinte akármilyen témáról van szó, termonukleáris üzemmódban van és ez baj. Amíg mindenki megtorolni akar addig nem lehet továbblépni. Ez szuper humán mennyiségű ezzel mi inteligenciája van szükség de nem lehetetlen!

Sznearanka2022. július 1. 15:32

Ahogy én látom: a magyarok nagy része, főleg Magyarországon, extra módon kirekesztő, az elfogadást hírből sem ismerik. Még azok között is, akik azt vallják, hogy nekik aztán mindegy, sokan vannak, akik viccet csinálnak a másságból. Na de ne legyünk pesszimisták, bízzunk benne, hogy vagyunk azért sokan, akikre ez nem jellemző, és egyre többen leszünk, ahogy az új nemzedék felnő. Én a héten jöttem haza egy olyan országból, ahol az elfogadás az élet mindennapi erkölcsi követelménye és láttam a különbséget, és jól esett.

Törölt tag2022. július 1. 15:17

Törölt hozzászólás.