Bréking! - Új versem a Poet-on - Hó a subája

Aradi_Gabor•  2022. december 5. 15:00  •  olvasva: 79

Vajon mennyire maradunk emberségesek amikor ünnep van? Megváltozunk emberileg is? Vagy csak a saját kis zárt ajtó mögött veszünk fel egy ünnepélyes álarcot. Érthető és értelmes módon nem várhatunk szentek ki az utcán nem adhatjuk oda az utolsó kabát unkat és mindenkinek hiszen az utolsó kabátomból is csak egy van még ha oda is adnánk:


A bensőségesnek ugyan bensőséges de egyáltalán nem vidám vers egy igazi Mikulásról, és az emberségünkről, ünneplés közben:


És az összes többi, egy kalap alatt mind az 54uk pedig itt található:

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Aradi_Gabor2022. december 8. 15:01

@Törölt tag: Az én módszerem előnye az ez. A megélhetési kéregetők nagy százalékát visszatartja.

Törölt tag2022. december 8. 14:21

Törölt hozzászólás.

Aradi_Gabor2022. december 8. 14:19

@Törölt tag: akkor egyetértünk hogy nem értünk egyet. Mindenki a saját útja szerint. azt tuti hogy nálad lesz a hosszabb sor 😊

Törölt tag2022. december 8. 13:35

Törölt hozzászólás.

Aradi_Gabor2022. december 7. 18:12

@Törölt tag: Nekem egy szabályom van, pénzt alkoholt drogot soha. Ruhát ételt vagy jegyet tömegközlekedésre vagy vonatra azt lehet. Sajnos (Vagy inkább de jó hogy nem) nem én vagyok a mindenható, így inkább véletlenszerűen eseti és egyedi jelleggel szoktam segíteni ha tudok. De itt is érvényes az élet egyik legrohadékabb szabálya: Senkit sem lehet a saját akarata ellenére megmenteni! Te maximum szerethetsz, támogathatsz valakit, de ha ő nem akarja, akkor ha te még beledöglesz is végig kell nézned ahogy ő bevégzi. Szerintem mindenki aki segítőnek áll, ezt a szívébe vésve kell hordania.

Törölt tag2022. december 7. 15:51

Törölt hozzászólás.