Bréking! - Új versem a Poet-on - A… ság

Aradi_Gabor•  2022. június 18. 15:45  •  olvasva: 174

Az apa lét része, hogy apró tükrök mászkálnak körülötted. És ezekből az aprócska tükrökből, egyre nagyobb felnőtt tükrök lesznek akik egyre kíméletlen ebből mutatják meg mint az idő múlását, mint pedig remélhetőleg még nem kijavíthatod atlan hibákat. Mert hibázni atyai dolog is. Kijavít hatatlanná akkor válik amikor nem akarunk többet a tükörbe nézni:


Mert van férfiasság, apaság, de nyakasság és konokság is ebben:


És az összes többi, mind egy kalap alatt: 28uk itt található https://www.poet.hu/szerzo/Aradi_Gabor

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Törölt tag2022. június 19. 10:54

Törölt hozzászólás.

Aradi_Gabor2022. június 19. 10:39

@Törölt tag: nekem a crypto-val van egy alap erkölcsi problémám. Mégpedig hogy az összes kábítószer ember fegyver kereskedő zsaroló és még számomra elképzelhetetlen kínokat okozó ember alakú de belül nem emberi lény, ebbe helyezte át a financiális működését. És innentől papol hat nekem mindenki a demokráciáról az államok fent túl hatalmáról bármiről… Innentől legyek én a financiális idióta a fantáziátlan a jövő képtelen bármi, nem szeretném hogyha egy általam megtermelt fillér is egy ilyen rendszer hez bármilyen közel rendelkezne. Félreértések elkerülése végett imádom a pluralizmust és minden sejtem a demokráciáért és a demokratikus berendezkedés ért él és létezik, de ennek a túl tolása oda vezet, Hogy liberális rémálomba taszítják a pénzügyi rendszert aminek csak az igen eyhe szolid pre lüdje volt a 2008-as világválság.

Törölt tag2022. június 19. 10:27

Törölt hozzászólás.

Aradi_Gabor2022. június 19. 10:09

@Törölt tag: @Mikijozsa: anélkül hogy túl EZO ba mennénk és máris idegen civilizációk befolyását és piramis alakú őrhajókat haluznánk be, kétségtelen hogy az egyiptomi kultúrának hihetetlen hatássa van a mai napig. De még ha bukásra meg is ihlette az Ószövetséget csupán közgazdaságilag indokolható azzal hogy az alapérték a rabszolgák munkaereje a kulturális alap széles szedésével azoknak emberi jogai ra való eszméléséhez vezetett és így megszünt a gazdasági alapot biztosító ingyenes munkaerő. Mindemellett William Gibson amerikai írónak van egy csodálatos mondása: “ A jövő már itt van, csak nincs egyenletesen elosztva”

Törölt tag2022. június 19. 10:00

Törölt hozzászólás.

Mikijozsa2022. június 18. 19:42

Egyiptomban állitólag létezett egy olyan vallás, amelyben a híveknek kötelezővolt naponta tükörbe nézni s az volt kunszt az egészben hogy akkor lett igazi hivő az egyén ha azt vette észre egy idő után, hogy tükörben halványul a képe s akkor lett teljesen és igazán hivő ha a képe már egyáltalán nem látszott számára, bárhogy nézte nem látta magát, na ere azt mondta papbácsi hogy látod fiam, nem az egyén a fontos, hanem közösség és te már a közösség megbecsült tagja vagy , stb - vélrtelen jutott eszembe , nem tudom mennyire igaz :)

Törölt tag2022. június 18. 18:01

Törölt hozzászólás.

Aradi_Gabor2022. június 18. 16:49

@Törölt tag: kérjük a vers tovább küldése előtt, tegye fel önmagának és válaszoljon is őszintén a következő kérdésre:

- Felelősen cselekvő és gondolkozó emberi lény vagyok, aki bár rendelkezhet, komplex, nehéz érzelmi viszonyokkal, nem egy szerencsétlen flótás firkálmányát fogja felhasználni a helyzet tovább rontására.

Amennyiben ön mégis az utóbbi mellett dönt, kérem konzultáljon még levele elküldése előtt a következő személyekkel:
- Pszichiátriai kezelő orvosa,
- Gyontató papja
- És az a fura alak aki esküdözött, hogy ez bió kender…..

Megértését előre is köszönjük, és itt éreznénk hogy az ezután következő események ért felelősséget sajnálatos módon nem áll módunkban vállalni, beleértve a különleges rendőri alakulatok bevetésének költségeit sem.

Maradok tisztelettel az ön szórakója 😂😂😂😂

Törölt tag2022. június 18. 16:07

Törölt hozzászólás.