Facebook, részeg vagy, menj haza

b.cermidoff•  2015. szeptember 21. 02:55

-Béci, mondtam már neked, hogy az a lány nagyon gyanús. Csak nőkkel pózol a fotóin egy-két kivétellel, ami a munkahelyén és a rokonlátogatásokon készült... és csak nők lájkolják olyan kommentekkel, amitől elpirul az üzenőfala.

-Jaj már, ne legyen olyan savanyú a szőlő neked! Most az fáj, hogy az Iringó gyönyörű és én belé vagyok szerelmes?

-Én szóltam. Barátilag. Aztán hozzám ne gyere sírni...

Letettem a mobilt. Néhány napig dolgoztam. Egyáltalán nem foglalkoztam a magánéletemmel. Aztán mégis csak leültem a számítógép elé. Felmentem a Facebookra. Valami gombot rosszul nyomtam meg, mert rögtön az Iringó profilját adta be a rendszer rajta a tulaj vadi új szelfijével és az alatta áradó lelkendezéssel. Csak egy hozzászólás lógott ki a sorból, amit senki sem tetszikelt. Iringó ismerősei láthatóan tudomást sem vettek róla. A Bécié volt az:

Kedves Iringó! Most tanulom az útszéli kilométerkő szerepét. Nagyon nehezen megy. És ebben még a te ragyogó szépséged sem segít. Nem könnyíted meg az ember dolgát. Már két hete hiába futok utánad, nálad még a madarak is aktívabbak felülről.

No, erre már füttyentenem kellett egy nagyot. Hát még a válaszra XD.

Kedves Béci! Légy szíves, ne tégy úgy, mintha hamis reményeket keltettem volna benned. Tudod, hogy sohasem hülyítettelek. Ezt az egész helyzetet csak magadnak köszönheted. Sajnos meg kell végre értsd, mi nem lehetünk soha egymáséi. A tények makacs dolgok. Én ugyanis leszbikus vagyok...

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

skary2015. szeptember 21. 05:22

azalényeg .)