Legyél képben!

Rozella•  2022. január 8. 16:36  •  olvasva: 126



Sokan tapasztaltuk, hogy bizonyos képek - minden külön értesítés nélkül - eltűnnek/ eltűntek a blogokból, mert az eredetük ( ill. az, hogy szerzői jogokat sért-e az, aki ezeket felhasználja, nem tisztázott).  A netes képek ugyanis csak akkor kerülhetnek fel a blogba, ha bizonyítani lehet, hogy ingyenesen letölthetők, felhasználhatók. /Saját készítésű képekre a felhasználási tilalom természetesen nem vonatkozik/


Akit érdekel, annak szeretnék ajánlani egy weboldalt, ami segíthet az eligazodásban, vagyis abban, hogy képben legyünk, mit lehet és mit nem...,  emellett tételesen is felsorol 33 olyan oldalt, ahonnan ingyenesen tölthetők le az internetes képek, -anélkül tehát, hogy emiatt bárki bárkit perrel fenyegethetne.


https://wpkurzus.hu/ingyenes-kepek-letoltese/


üdv. R.

/a jelenleg a blogban látható kép saját készítésű fotó /



Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Törölt tag2022. január 9. 18:52

Törölt hozzászólás.

Rozella2022. január 9. 11:16

@csillogo: én sem gondolom, hogy minden az enyém, amit a neten találok, ennyire azért még én is 'képben vagyok', -ha nem is látszik meg rajtam..:))
Köszim!

@skary: "piros lett a paradicsom, nem sárga...":)

skary2022. január 9. 05:57

nahmostakkóóó...marhaságok ezek...legalább aki unatkozik keresgélheti melyik a szabad kép és melyik a nemszabad :)
szabaccsáág kistársak...vagy ahogy lenin vagy rákosi mondta annó "előremegynemhátra" :)

csillogo2022. január 8. 19:53

érteni próbálom :) ki tudja ellenőrizni itt a Poet-en-on, hogy ingyenesen lehet-e letölteni!? nem hinném, hogy erre van kapacitás, de én nem látom át a rendszert!
Már olvastam a világhálón olyat, hogy aki, amit talál az az övé - persze ez is vicces, meg az is. Szóval saját fotót töltögessünk le, vagy ingyenest! OK!
Boldog új évet kedves Róza!
https://www.youtube.com/watch?v=VI0Letyy2Vg