Elvont blogja

Elvont•  2012. november 29. 22:14

Szakadékon

Ügyetlen zajokkal összeöntött szemhélyalagutak bináris és vulgáris imbolygása ez, rekeszeken át, és  reszkető időkön túl. Mint magára hagyott hűséges karambol, úgy ül a föld homályában az ezüstösen születő mindenség-gyermek. Kapcsolóját összeköti a derekából kinövő mezopotámiai ősszel. Elektromos csókokat gerjesztve a gejzír-hátán ül a varjú. Vödrök az évek. Szakadékon ülök. Nyaranta elmenekülök.

Mozgólépcső-karjaidon
Feltümmedek utoljára
Sötétedő nap-szívednek
Csörgedező sugarára

Elvont•  2012. november 21. 23:19

Ma esti gondolmányok

Új bejegyzés. Régi beosztás. Borzacska a kerti postás. A kreatív szamárhátív vegetáló vegetáriánus homlokára csöpögő övönalul-emelő főemlősök voltunk.Olyan kollektív már ez, már. Szinte kolerikus mozgáskultúrája van a kontúrok tajszámának. Szekrényajtón is túlnő a tülkölő tündértornatermek traumája. Tormaőrök mustárgázas majonéze, alig észlel valamit belőlünk. Akik mozgunk, félünk, felértékelődünk. Mert a lét, akárhogyis, csodálatos!

Elvont•  2012. november 15. 22:36

Ganajság

Döglött margarin esik hanyatt a cseppén..szabad szájzár-szindróma valamiképpen mégis Róma. Hanyagok vagynak a zajokban Béla. Zagyog a Jupiter sóhajtása mert nincsen társa. Sára szeme pillája jajong. Busong a nyakkendőkön zörgő szögetütött anyaszülött tigrisgazella. Géjnszborró. Juárnevögonawsdqwdqwwefgeniver. Nóta máma is nektek villog  hogy jólaludjatok a szoknyámon. Szalmiákszesz időpályáin lebecsmérelt aszfaltkorongok a zacskóstelefonfülkeporban nyüsződött zsemlemorzsa simlis asszonyhajtómű. Hidravár a folyópatak csökkentértéküsége. Jánosvitéz majdnem nehéz. Oroszország majdnem Poroszország. Szegmensek szimmetrikus szakadása. Hegemónia.

Elvont•  2012. október 16. 22:57

Függetlenség

Ártéri artériák gyülekeznek a hínáros hajamon. Galéria az űrszonda szemforgató második építési engedély bomladékcipelő kőfaggatás porció téglatestek pozíciója és merülése a teavízbe sírt zárókő, hő és hő a hópipázó hallgatásom születés a születésben. Létek letekergő öröm a közönyköldökök köpedése kapor palota tál téli rivalda városfalon fájdalom a fajta képlánc szimmetria-gáz asszonánc zár. Protonmemória. Kezekbe kötelék a kék-mag, márvány haragos madár-riadó Szentimentalizmus és eklektika diadém és szecessziós órafüggöny. Indák a délutánban. Nem kávézom, írásvédett univerzum. Nem is alszom. Ma még..

Elvont•  2012. október 8. 21:21

Komolytalan

Festett szájú almamagok
Lépten nyomon Gábor vagyok...
Labirintust ittam párszor
Passzol rám a radiátor!
A hókifli az nem illatos!
A teremburája igen lapos..
Megfürdöm a telesoppban
Főtt ibolyát vettem gyorsan
Nyári tábort adjál ennem!
Tarisznyámba kelljen tennem
Nejlonszájú képviselő
Bútorkolbászt alszik a Jenő
Tojásfestést nem vállalok!
Hajótörést szenved az ágyon
A hadirokkant inkubátor
Alpesi májkrém izzik a tanyán
Hatméteres zongoratanár
S kifőttésztát énekeltem
Elment tőle az életkedvem
Jánosvitéz kísért haza
Mer' ő visz reggel az oviba!