Egy teljesen rossz motivációs levél

dufmar•  2022. február 3. 15:20  •  olvasva: 115

Interneten 2020 januárjában közzétett hirdetésükre jelentkezem. Felkeltette a figyelmem a statisztikus, adatgyűjtő állás. Elmondhatom, hogy vannak tapasztalataim az adatgyűjtés terén. Rendelkezem lágy képességekkel, például hatékonyan rá tudom venni Gitka nénét az adatközlésre, ez sokkal hatékonyabb és gyorsabb, mint bejárni az egész falut. Ő úgyis mindenkiről mindent tud. Érdekességként tudok mellékelni tanulmányokat, melyek igazolják, hogy a kényelmes emberek miként viszik előbbre a dolgok folyását épp azáltal, hogy megkeresik a dolgok elvégzésének legkevesebb erőfeszítést igénylő módját.

Remélem máris felkeltettem kedves érdeklődésüket, számítok a jelentkezésükre telefonon. Ha mindez még nem győzte volna meg önöket az alkalmasságomról, elárulom, hogy a hejesírás területén és a számolásban is igen pontos vagyok. Ezenkívül remekül használom a számítógépet, rendkívül sok órát töltök el naponta facebookos adatszerzéssel. Hihetetlenül gyorsan megtalálom az ismerőseim ismerőseit és lecsekkolom az életüket. Pontosan mások életébe való bepillantás motivál /értsd. az irigység/, hogy túllépjek a lusta, akarom mondani, nem túl sok vizet zavaró életmódomon, és csinálni kezdjek valamit.

A nyelvekkel sem állok hadilábon, angolul perfektül el tudom mondani hogy: I am not speak english. Ez az egy mondat már a világ sok táján felment az egyéb magyarázkodás alól. Oroszul némileg tudok, de ez nem lényeges, mert a többség nem, a szlovák megy, kivéve a pravopist,

/ hejesírást/ de ezt önök ne tekintsék akadálynak, ami rossz azt a world úgyis aláhúzza, aki tudja a helyes írásmódot az érti, aki meg nem, az beletörődik.

Tehát a telefonszámom: 0908152885, köszönöm, hogy végigolvasták ezt 240 szót, aki nem hisz nekem, számolja meg.

2020.02.03.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

nudlicsky292022. február 3. 19:15

Ez nagyon jó! :D

Törölt tag2022. február 3. 17:50

Törölt hozzászólás.