Felolvasóest

petaluda•  2009. október 23. 10:56

Őszintén köszönöm kedves barátaimnak,alkotótársaimnak, akik tegnap jelenlétükkel, valamint aktív részvételükkel emelték a "felolvasóest" fényét.
Zsófinak, Mariannának, Gábornak és Róbertnak.

Szeretettel és tisztelettel:

Györgyi

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Bero2009. október 23. 13:23

Szívesen segítettem. Rendkívüli este volt. Örültem, hogy személyesen is megismerhettem Kónya Gábort, s örülök, hogy pozitívan állt hozzám.

mezeimarianna2009. október 23. 12:30

Jaj majdnem elfelejtettem Zsófi festményei is emelték a hangulatot,no meg Gáborral folytatott rövid beszélgetések/és a csoki/is mind hozzájárult ahhoz,hogy kellemesen érezzem magam egy rövid ideig:))Köszönöm Györgyi,sokat segített az est hogy az utóbbi napok eseményeit feldolgozzam...én tartozok hálával,hogy ott lehettem!!:)

mezeimarianna2009. október 23. 12:24

Szívesen,máskor is,ha időm engedi:))Rendkívüli volt,a zene a tánc a versek mind-mind közeláll hozzám no és persze te.Angyali sugallatokat hallottam,elvarázsoltál szavaiddal,kicsit kiszakadtam a mindennapok szürkeségéből és felemelkedtem...felemelő érzés volt!!))Gratulálok előadásmódodhoz is!!Persze Beró gitártudását is élvezettel hallgattam,jól gitározott és teljes összhangban volt a zene a vers és a mozdulat,egyszóval remek este volt!!!:)Én köszönöm a meghívást!!:)))