Haven, nice day!

voodoo•  2014. október 24. 12:35

In mem Karl May rev. /feat Sam HóSincs/
 

Ezüst tó nincsen! – mondta Old Shatterhand a válásakor. Tudta, hogy ha elmegy, az asszony mindent visz. Az ezüst étkészlet mellé a tó kincsét is. A válóperen Old Firehand volt a tanúja. El is váltak, mint a villám. Utána Shatterhand is gyorsan ellovagolt, elvitte Villám. A nagy sietségben az Ezüstpuska az asszonynál maradt. Old Firehand is, de, hogy mi történt a frissen elvált menyecske és a vadnyugati legenda között, ezt örökké titok fedi már. Mindenesetre Shatterhand úgy tudta, Firehand csak a  puskáért ment vissza, (próba)lövésről szó se esett.... 
 
Haven, nice day! – mondta NsoCsi, amikor WinNet2 karjaiból az örök vadászmezőkre költözött, egyenesen át.


Ufo, én beszéltem! – mondta Old Firehand, amikor találkozott ET-vel a Sierra Nevada szélén. A nyomaték kedvéért puskája csövével mutatta, merre induljon hazafelé. Talán nem falták fel a prérikutyák. 


Off! Én leléptem!  – mondta WinNet2, és kikapcsolta az Ipad-jét. Utána megnézte a nagy medve fiait. Maci Lacit és Bubut. - Basket! – Ahogy ezek a medvék kosaraznak! Eye Lájk It

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Rozella2017. május 21. 12:07

jáájjjj :) ezt még nem is lájkoltam! :) ... én off! :)

skary2015. május 16. 14:51

úúú..de van :)

Molnar-Jolan2014. október 25. 09:25

Ufo, én beszéltem! Behalás. :-D
Lájkolom a szemedet!

embererika2014. október 24. 20:16

:)) One like!!

Kicsikinga2014. október 24. 17:37

Képzeld el, hogy lány létemre, kiskoromban, nagyon szerettem az indiánregényeket, és az egyik nagy kedvencem a Winnetou volt!
Azért, mert nagyon tetszett, hogy keveset beszélnek, de sokat mondanak a tetteik, és a becsületnek, nagy becsülete volt mindig!

A vicced az olyan aranyos, hogy szeretném nem elfelejteni!
Nagyon szépen köszönöm!

voodoo2014. október 24. 16:10

@MKKlara: :-)

voodoo2014. október 24. 16:09

@Kicsikinga: Na még szép, hogy megnevettetlek! :)) Azok után, amit a fórumban írtál?? Hoztam is gyorsan még egy indiános viccet, ami Winnetou-ról jutott eszembe:

Ül a tóparton az indián és nézi a feleségét, ahogy mossa a ruhákat a vízesésnél. Hirtelen lezúdul a hegyoldalon egy nagy kő és agyonüti az asszonyt.
- A francba nagy Manitou! - mondja az indián. - Már megint tönkretette a vízkő a mosógépemet!
-

MKKlara2014. október 24. 14:35

Klassz! :))

Kicsikinga2014. október 24. 12:57

"feat Sam HóSincs"

Még itt sam!

"WinNet2,"
Hangosan nevetek, jajj!
Köszönöm szépen, hogy megnevettettél!
Még jó sokáig, csak nehogy az üzletben jusson eszembe, bár nem bánom, legalább akkor talán több száj is felfelé fog görbülni!