Olvasd el, talán érzed...

Mersinho•  2020. május 15. 21:53  •  olvasva: 302

Egy nyári alkonyat volt, a csillagok tényleg szebben csillogtak mint máskor, és ők ott ültek ketten, a mező friss pázsitján, egymás vállara hajtva fejük, kezük melegen szorította a másikét. Egy ifjú pár volt, fiatal jóképű fiú, és egy átlagosnál kitűnőbb szép lány. A fiú úgy érezte most el kell mondania mindent.... nem bírta tovább, egyszerűen úgy feszegette szívét az a bajsejtelem, és mégis az az igaz szerelem. Halkan megszólalt:

– Ugye tudod, hogy mennyire szeretlek?- Kérdezte suttogva.

– Igen, érzem...látom- Válaszolta a lány szintén suttogva- én is nagyon szeretlek.

– Úgy érzem muszáj kimondanom elmondanom neked azt, amitől annyira félek, pont azért mert iszonyatosan szeretlek- kezdte el csendesen a fiú.- Én annyira de annyira boldog vagyok veled, úgy érzem nem érdemellek meg. Félek félreismersz... hiszen te hozzám képes egy angyal vagy, de te ezt nem tudod, te még engem is jónak hiszel.. 

– Ha nem ismerlek, akkor sem kell nekem más.- vágott közbe csendesen a lány.

– Te annyira jó vagy hozzám- kezdte el újra a fiú, egyre hevesebben.- és ez késztet most erre is, hogy csak neked, most először az életben, megnyíljak igazán. Én félek, de tényleg, én annyira félek....- Halkult el a fiú hangja.

– Mégis mitől? Hiszen itt vagyok veled én. Tudod, hogy úgyse hagylak el sosem, a legnagyobb bajban sem- Kérdezte még szorosabban hozzá bújva a leány.

– Nem tudod...nem, nem tudhatod. Senki sem tudhatja rajtam kívül, hogy milyen vagyok Én.- Folytatta már-már lázasan ismét a fiú. -Saját magamtól félek. Igen magamtól, magamtól már-már rettegek... Szeretnék jó lenni, szeretnék olyan, olyan jó lenni mint te, de félek, hogy nem tudom elaltatni a saját fenevadamat. Tudod én most is csak azért rettegek, borzongok, és úgy érzem, hogy a félelemtől vért izzadok mert te vagy az egyetlen olyan ember az életemben, akit szeretek. Még sohasem éreztem ilyet. Nem, nem tudok uralkodni magamon. -Most fuldokló sírásba csuklott el a fiú hangja- Bocsáss meg nekem, előre is. Minden szenvedésért amit okozni fogok neked. És so.....soha ne felejtsd el, hogy én mindig SZE-RET-LEK....- Eddig bírta, majd mint egy rossz kisfiú, kit megdorgáltak, csendesen könnyezni kezdett. Hangtalanul rázta a zokogás. A lány ölébe hajtotta fejét, és még sokáig így maradtak az éjszakában......









(Folytatódik...) 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Mersinho2020. június 4. 10:16

@Perzsi.: Értelek...

Perzsi.2020. június 3. 14:32

@Mersinho: Mint nekem. 2× tettem kivételt. Az egyik a legjobb vers, amit valaha írtam blogbejegyzésem volt, a másik egy poet tag blogbejegyzése, az ő engedélyével. Akit érdekel, mit írok az megtalál 3 helyen is a neten. Akit meg nem érdekel, annak küldözgethetek linket, vagy bármit úgyis átlép rajta. A hozzászólások értékesek valójában.Az meg facen necces. Ott a dilis jelek miatt hsz helyett max nyomnak egy tetsziket. Ha rajtam múlna, eltörölném az emo kat Szerencsére a megbököm opció eltűnt, sok galibát okozott nálam.Itt hála at égnek nincs ilyen, pedig annak idején én (is)kértem Mártont, hogy legyen. Ő átlátta a helyzetet, nem támogatta, én meg azóta átgondoltam, és jó ez így. Van aki csak olvas, nem szól hozzá. Őket is megértem, én sem írok minden olvasott bloghoz.

Mersinho2020. június 3. 09:03

@Perzsi.: Köszönöm a biztatást :)
Ja és én nem szoktam megosztani, az már túl reklámnak tűnik számomra...

Perzsi.2020. június 2. 17:36

@Mersinho: Ne tedd. Az olvasószám ne befolyásoljon. Amíg nem jelezte ki a rendszer az olvasottságot, nem is tudtuk, hányan látták.Csak találgatni tudtunk, a hozzászólások számából kiindulva.Engem nem a számok érdekelnek, hanem az itteni "tábor" A szám attól is függ, megosztod e a blogbejegyzést a neten, pl a facebookon. Viszont azt írtad, a történet vza már meg van. Amúgy szerintem a visszatérő olvasók fontosabbak. Ha egy, akkor egy, de neked nem egy visszatérő látogatód van. Azt tapasztaltam, saját blogomnál, hogy néha a régebbi írásaimhoz szólnak hozzá, tehát ez nálad is előfordulhat. Engem meglepett, és most erősen figyelnem kell, mert a levelezőm nem mindig nyitom meg, ahova az értesítések jönnek, az itteni megszólítások címszó alatti résznél meg sok hsz-t nem találok. Nálam még mindig nem működik ez rendesen, valamiért. Kellemetlen, mert ha megszólítanak, illik válaszolni. Ne add fel, hidd el, menni fog ez!

Mersinho2020. június 2. 15:56

@Perzsi.: Köszönöm....... meg igazából lehet h telhetettlen vagyok de sokszor több olvasóra számítok és ezért szoktam néha csalódni

Perzsi.2020. június 2. 11:05

@Mersinho: Rendben, megértelek.

Mersinho2020. június 2. 08:34

@Perzsi.: Nem tudom, nehéz megtalálni ugyanezt a hangulatot...

Perzsi.2020. május 31. 20:52

@Mersinho: Azt hittem, már van folytatása...:-)

Mersinho2020. május 26. 08:53

@Perzsi.: Talán mindkettő :)

Perzsi.2020. május 25. 21:34

@Mersinho: Jelezd, ha kész van, szeretném elolvasni. Kissé szétszórt lettél, vagy sok a dolgod. :-)

Mersinho2020. május 25. 19:40

@Perzsi.: Uff már elis felejtettem h kell tovább írnom... Nem tudom, mert ez egy hangulat adta sztori volt... De van elképzelésem a folytatásról... Remélem menni fog majd.. :)

Perzsi.2020. május 24. 18:37

@Mersinho: És azt nekünk kell megkeresni, vagy adsz linket is?:-)

Mersinho2020. május 18. 09:18

@Perzsi.: A folytatására utal, a google ezernyi kód rendszerének egyikéből használva.... :))

Perzsi.2020. május 17. 18:24

@Mersinho: Ez valami új kód? :-)))) Mit jelent? :-)

Mersinho2020. május 16. 21:03

.?:_lVHV

Mersinho2020. május 16. 08:40

@Perzsi.: :-)

Perzsi.2020. május 16. 08:39

@Mersinho: Rendben,olvasni fogom.

Mersinho2020. május 16. 08:27

@Perzsi.: A másodikra pedig már szerencsére én is eljutottam, pont ezért lesz erről is szó :) Köszönöm...

Mersinho2020. május 16. 08:26

@Perzsi.: Lesz majd még folytatása, méghozzá mostanába... És igen a történetnek az alapötlete, gerince már megvan. A vége is már megíródott így úgy.... Érdekes amit mondasz, gyere majd olvasd tovább a második felét, és lehet hogy igazad lesz a megérzésedben :) Köszönöm az ötleteket, (nem valóság) Csupán fantázia :) Meg persze néhány érzés másokból, magamból amit érdekesnek vélek..

Mersinho2020. május 16. 08:21

@AndrejMlotko: MAjd meglátod, lesz, csak gyere és olvasd :)

Perzsi.2020. május 15. 23:28

Még vslsmi. Szinte minden ember fél valamitől, valakitől. A félelem a legnagyobb gyilkos. Én is sok mindentől félek. De már eljutottam arra a szintre, hogy ki tudjam mondani a félelmeim. Amíg valaki nem tudja kimondani,adig szembenézni sem tud vele.

Perzsi.2020. május 15. 23:14

Ez nem ér. De igenis olvastam volna tovább. Nem tudom, hogy megírtad e már a történetet, vagy a hszk hez igszítod a folytatást. Azt viszont tudom, hogy nem jó, ha egy férfi ilyent mond.. sötét titkot sejtet... olyant, ami igenis meg meg tudja ölni a szerelmet. Az én vészcsengőm bekapcsolna... Nemrég még én is azt hittem van olyan szerelem, mely mindent kibír. Tévedtem. A titkoĺózás, az őszinteség , a ,bizalom hiánya,a másik semmibe vevése, távol tartása, mind, mind szerelemgyilok. Ezek mind segítenek abbam, hogy továbbírd a történetet. Akár valóság, akár fikció. Szerintem más is segít pár ötlettel még neked.

AndrejMlotko2020. május 15. 23:12

Szép...folyt köv, mi?

Mersinho2020. május 15. 22:00

Hosszabbat sorry

Mersinho2020. május 15. 21:59

Ez még az eleje a történetenek, de gondolom sokak úgyse olvasnának el ennél hosszabatt.