Olvasás

arany52•  2009. október 19. 13:54

A Tramont család I.

 

T.B. Tramont családról szóló regénye egy triológia, melyben megismerjük az egyik híres francia pezsgőgyáros család történetet kb. 100 évet átölve.

Nicole 

Nicole Berthois egy egyszerű, de nagyon szép és társadalmi helyzetéhez viszonyatva feltünően intelligens lány. Megismerkedik Philippe Tramonttal, akinek anyja egy tehetős lányt szeretne fiának feleségül. Nicole mégis eléri, hogy anyósa elfogadja őt és megtanulja csinyját-binyját a pezsgőkészítésnek. Két lányuk születik és mikor már életük egy egyenesbe kerül, jön egyik tragédia a másik után. Őt a pincészetben éri súlyos baleset, férje pedig, mikor az orvoshoz siet, lovasbalesetben meghal

.A fiatal özvegy egymaga is helytáll és felvirágoztatja a céget. Mikor gyermekei felnőnek, se gondtalan élete. Eltitkolt fia a porosz-francia háborúban megnyomorodik. Kisebbik lányát félreértésből egy porosz katona lelővi, de ő a súlyos bánat ellenére is talpraáll és új terveket sző. Visszafogadja legnagyobb, kitagadott lányát és családját és a veszteségek ellenére új életet kezd.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!