Ez egy ilyen nap

arany52•  2009. június 6. 13:44

Tegnap kirugtam a hámból, éjfélig ültem a számítógép előtt.  Végigfutottam a topicokat és utána nagyon belemerültem a Panda craze játékba. Azt hittem , hogy már megtaláltam a megoldást, de tévedtem ,  mert miután sikerült minden lámpát becserkésznem és az ellenség csapdáit is kicseleztem, nem tudtam visszamenni a Pagodába, mert a hidak ledőltek.  Erre rámentem a megoldásra, ami angolul van. Lefordítottam, de nyers fordítás, ezt még értelmezni kell. 
Ekkor még belemerültem a kádba  és ott lustultam, lényeg, hogy éjjel 1-kor kerültem ágyba. Reggel aztán csodálkoztam, hogy ég a szemem és kóválygok, mint az őszi légy. Pedig még jó lenne olvasni is,  bár úgy látom, hogy jővőhét péntekre nem lesz kiolvasva az Anderson könyv- még a felénél se tartok. Nem baj, így is visszaviszek a könyvtárba négyet, ezt az egyet meg majd hosszabítom. 
Lányom pincebuliba készül. Elvileg kerti parti lett volna, de az idő  áthúzta a számításukat. Így pinceparti lett. Értük jönnek kocsival.  Remélem, hogy jól fog szórakozni, ráfér egy kis kikapcsolódás. 
Férjem délelőtt templomban volt, Pünkösdi Istentiszteleten. 
Helyrerakom a konyhát és talán még kibír a szemem pár epizódot a Bűvöletből. 
Este meg virrasztani fogok, várom, hogy mikor ér haza kicsilány. 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!