Az jár a fejembe

kodrane•  2018. október 10. 09:37

Az jár a fejembe, minek is nekem ez a blog, hiszen már alig jutok el ide. Ahogy múlik az idő, egyre kevesebb időt töltök az interneten, inkább elolvasok egy jó könyvet, vagy csak elmerengek. Emlékszem régen fiatal koromban, mennyi ötletem volt,  gondolatban hány verset írtam ami még sem lett papírra vetve, egyszerűen nem volt rá idő. Most meg idő volna, de ha akad is egy jónak látszó ötlet, nincs bennem annyi erő, hogy le is írjam, Nyugtatgatom magam, hogy majd egy másik életembe mind leírom! Meg azon is elmerengek, lesz-e másik élet?

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Mikijozsa2020. augusztus 7. 18:46

lesz minden - másik élet -
másik kaland,
sok sikert :)

kodrane2020. augusztus 7. 18:25

Kedves barátaim, itt vagyok újra, sok minden történt , akkor azt írtam, hogy a verseimet elteszem "porosodni"most mégis arról kell beszámolni, hogy a családom jóvoltából, vers kötetem készül, már a nyomdában van, pár héten belül elkészül. A címe: Őrzöm az időt. Azt bizonyára már tudjátok, hogy az 54 éves fiamat Bálintot, karácsonykor eltemettem! Három iskolás korú gyermeket hagyott magaután. Nehéz hónapok vannak mögöttem és talán már sosem lesz könnyebb. Majd jövök!

skary2018. október 11. 15:03

nem...nemlösssz...de talán minek is másik...

Törölt tag2018. október 11. 12:41

Törölt hozzászólás.

Rozella2018. október 10. 20:05

Kedves Erzsike! De bizony, hogy kell neked ez a blog!! :) Az íráshoz, kell, hogy legyen erő, írd le azt, amin elmerengsz, vagy bármit, ami a szivedet nyomja... és azt is, hogy milyennek képzeled azt másik életed? ( én is írtam már ilyesmit és szerintem sokan elképzeltük már...) A legjobbakat kívánom, szép őszi napokat és ihletet! :)