Kihúztam a gyufát

Perzsi.•  2021. november 4. 15:23  •  olvasva: 330

A tegnap írt blogom a poet szerint sérti a szabályzatot. Ezért el lett tüntetve.Pedig még csak nem is a poet rendszeréről írtam. A címe az (volt), az a fránya cenzúra. Ez lesz az új  sexepilem.  Szigorúan, csakis s betűvel írva, véletlenül sem sz - el, mert így aztán ez a szó teljesen mást jelent. Ugye? Amúgy érdekelne Márton, azaz @Poet véleménye, mi volt az, amivel szabályt sértettem?

 Ui: Nem a poet a hibás. Az egyik mondatom politikai felhangú volt, ami valakinek szúrta a szemét és felnyomott. Azzal a mondattal szabályt sértettem.

S még egy utóirat. Az élet arra tanított,hogy névtelen,arctalan feljelentgetőkkel nem kell foglalkozni. At kell nézni rajtuk,mint az üvegen. Legyen az ő perverz problémája,torz kis játéka,hogy kukkolva lesi írásaimat,mibe köthet bele. Az irigység egy betegség.Ami elgondolkodtatott,hogy miért nem kaptam figyelmeztetést a problémás mondatról,s miért nem kaptam lehetőséget arra,hogy azt kivegyem az írásból? Egyszerűbb volt törölni,nem törődve azzal,hogy addig mennyien olvasták,s kintről hànyan követik? Ugyanis meg volt osztva a facen.  Na ez a probléma nekem. Vagyis...

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Perzsi.2022. március 10. 14:13

@Törölt tag: Minden eset más és más...

Törölt tag2022. március 10. 13:53

Törölt hozzászólás.

Perzsi.2022. március 10. 13:44

@Mikijozsa: Is.

Mikijozsa2022. március 10. 11:17

@Perzsi.: nem tudom hiszen mindannyian irodalmi lelkesedéssel vagyunk érdekeltek

Perzsi.2022. március 10. 09:49

@Mikijozsa: Azt én sem. Azt viszont tudom, aki névtelenül mószeról be valakit, az gyáva. Az én szememben az. Visszataszítóan az.Azért az izélni többértelmű szó, amin én most hangosan felnevettem. Az fb-re érkezett üzenet szerint amit lementettem, sőt lefényképeztem, egy valaki úgy akar engem innen az oldalról kivágni, mint ahogyan a macskát szokták ürítés céljából... Neve van az illetőnek, meg 44 ismerőse, de arca nincs. Aki pedig nem vállalja fel magát, azzal.mit lehet kezdeni?

Mikijozsa2022. március 9. 22:38

@Perzsi.: értem én csak azt nt fogom fel mért kell névtelen izélni

Perzsi.2022. március 9. 19:21

@Mikijozsa: Furcsa emberek vannak. Most épp az fb oldalamra érkezett egy infó. Töröltem."Jóakarók", s még jobbakarók mindenhol vannak. Sajnos. Olyan távol áll ez tőlem, mint a galaxys két sarka egymastól.

Mikijozsa2022. március 9. 18:17

El tudom képzelni miről van szó

Perzsi.2022. január 28. 13:45

@orpheus3535: Köszönöm. Neked is legyen szép napod. :-)

orpheus35352022. január 28. 12:50

Akkor ki is cseppenek, mert ebben nem vagyok kompetens. Szép napot kívánok szeretettel!

orpheus35352022. január 28. 12:00

@Perzsi.: Nem csak konstatáltam, hogy mibe cseppentem. A Ja azt jelentette, hogy Ja, ez nem vers, vagy olyasmi, amiért éppen ide kattintottam. Bocsi.

Perzsi.2022. január 28. 11:33

@orpheus3535: Valahogy cinizmust érzek ki ebből a jah szóból. Azonban lehet,hogy ez az én saram.(?) Állítólag úgy reagál az ember,ami benne van. Kivetít.

orpheus35352022. január 27. 20:59

Blogdolog. Ja.

Perzsi.2022. január 27. 19:21

@S.MikoAgnes: Ágnes erre mit írjak? Csak csendben és szomorúan olvasom,hogy másoknak sem tetszik a cenzúra. Ami többször indokolatlan. De ha az a cél,hogy elüldözzék azokat akik sok olvasót vonzottak,akkor sikeresek.

S.MikoAgnes2022. január 27. 18:51

De jó, hogy nincs még blogom!
Így nem köthetnek belém.....

Perzsi.2021. november 14. 23:41

@Mikijozsa: Szerintem is.

Mikijozsa2021. november 14. 21:55

Ez érdekes

szederfalu(moderátor)2021. november 5. 10:51

@Perzsi.: név nélkül is tudom ki az a női tag. Kapott már tiltást is. Néha azért ér valamit a munkám.
Az általad említett bejegyzések nekem nem rémlenek. Mint mondtam, nem tudok mindent elolvasni. Ezért is jó lenne jelezni az ilyent. Nem árulkodás, megkönnyíti a munkám, és csak én tudom ki volt az.

Perzsi.2021. november 5. 10:04

@szederfalu: Nem fogom jelezni. Eddig sem tettem. Blognál nem. Tudod számomra furcsa az, hogy amikor az LMBTQ téma vihart kavart itt a poeton, nem egy blogbejegyzés íródott. Volt közöttük személyeskedő hangvételű, humor kategóriának álcázva, ahol hangot adtam a nemtetszésemnek a blog írója felé. Nem csak én. Hetekig fenn volt, több mint 200 olvasottságot kapott, mert ugye "dögszagra" gyűlik a nép.Azt a blogot látta moderátor. Az a blogbejegyzés lavinát indított el. Több követője akadt, aki blogjában minősíthetetlen formában írt a "témáról", illetve ezzel megcélozva, kigúnyolva egy tagot is. Részben leírva a nicknevét is az irományában.Minimum 2 ilyen blogszerzőt rendszeresen követtek, hiszen látni, hogy hsz-eket helyeztek el náluk.A másik blogszerző pedig végterméknek titulálta az ilyen embereket, ecsetelve hogy az honnan jön ki. Egyik blog sem lett törölve. Majd az a tag hetekig cipelte a kifigurázás terhét, s csak azután váltott levelet a Főmoderátorral. Akkor , és csak akkor lett törölve mindkét blog. A fórumtémáknál sem tűnt fel, hogy egy női tag szinte mindenkibe belekötve a vétlen és ártatlan tagokon veri le frusztrációját, s sértegeti, minősíti a tagokat. Közöttük engem is, Csak azért nincs a nevem a lotyó jelzője előtt, mert még előtte letiltottam, mielőtt meg tudott volna szólítani. Szóval ezekből kiindulva ítélem meg úgy, hogy kitüntetett figyelmedet élvezem.A blogbejegyzésemhez 2 tag hozzászólt. Vitát egyik sem kezdeményezett. Normális hangnemben kommunikáltunk. A blog nem uszítás céljából íródott, puszta véleménynyilvánítás volt. Ha vita lett volna, én magam zárom le a hozzászólások lehetőségét. De erre esélyem sem volt a törlés miatt. Szóval úgy érzem, vannak egyenlők és még egyenlőbbek. És ezt nem sértésnek szántam.

szederfalu(moderátor)2021. november 5. 09:40

@Perzsi.: ha szabálysértő postot találsz, jelezd kérlek a jobb sarokban lévő lehetőséggel. Sajnos nincs időm mindent átolvasni. A kitüntető figyelmem nem neked szól, szúrópróbaszerűen olvasok blogokat. Ugye azt senki nem gondolja komolyan, hogy MINDEN blogot és fórum bejegyzést elolvasok?

Perzsi.2021. november 5. 07:48

@szederfalu: A szabályzatot ha megsértettem, a törlést elfogadom. Azonban úgy gondolom, hogy emberibb lett volna jelezni, hogy módosítsak a blogbejegyzésen. Mártontól egyetlen kifogásolható mondatot kaptam levélbeli megkeresésre. Azr ki tudtam volna venni. És akkor most itt jegxzem meg, még soha nem nyomtam fel blogot, de szép számnal látok politikai verseket, nem is piskótákat blogokban, mégsincs törölve. Azok valahogy elkerülték a figyelmedet? Csak velem vagy ilyen figyelmes? Miért? Maradok az oldalon. Innen csak Márton kérésére távozok, ha a helyzet úgy hozza.

szederfalu(moderátor)2021. november 4. 22:42

Kedves Perzsi!
A blogpostot én töröltem. Nem feljelentgetés volt.
A szabályzat szerint blogban sem lehet politizálni, mivel viták generálására alkalmas a téma.
A kukkoló, perverz és egyéb jelzőket köszönöm. Fórum moderátorként ez a dolgom.