Ami most van

chillly24•  2010. július 4. 20:31

Bocsi mindenkinek aki olvasott hellyel közzel és azt vette észre hogy Csilla egyzserűen csak úgy eltűnt, de amikor összejöttem két hónapja a barátommal azóta nem nagyon írogatok. Van egy két versike vagy ha elszáll az agyam és írhatnékom van kikerül egy-két próza, de van hogy összefüggéstelen és fel sem kerül a blogba sem, mert papírra vetem a gondolatokat. Mostanában úgy érzem hogy amit írok az se méltó arra hogy felkerüljön, mert majdnem biztos vagyok benne hogy leépülök a vers avagy prózaírásban. Lehet hogy nem így van de ez majdnem mindegy.
 A nem író és költögető életemben egész boldog vagyok, csak egy dolog homályosítja be a napvilágot: keresztszalag szakadásom van a bal térdemben, és meg fogják műteni. Aki nem tudná már 9 éve kézilabdázom és hát tessék, itt van az eredménye...
 A lényeg hogy ezen felül mondhatni hogy jól vagyok és élek is stb., csak most úgy a pihenősávon állok. Lehet hogy nem is vagyok képes többet vagy jobban írni... lehet hogy igen. Ha megműtöttek és írtam is esetleg akkor ígérem hogy írok majd fel  blogomba. És bocsi mégegyszer hogy csak úgy pikk-pakk eltűntem!
 Pussz mindenkinek!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

chillly242010. július 4. 23:06

köszi! :-*

Törölt tag2010. július 4. 20:50

Törölt hozzászólás.