Posta-mosoly

Mamamaci40•  2018. július 19. 05:48

...bár ami a postákon folyik azon is már csak röhögni lehet. Mielőtt én eljöttem, azt hittük jobban már nem lehet felettünk a béka, dehogynem. 13. éve vagyok itthon, és ebben a kicsi hivatalban is látom, hogy mi történhet a "nagyban". Bevezették a Posta hűségkártyát, gondoltam egyet, ha már a medvekincstár egy része odavándorol, valami hasznom is legyen belőle. Karácsony előtt örömmel mondtam Katikának, hogy van már vagy 600 pont a kártyán, valamire beváltom. Azt nem lehet, mert 5 pont ér 1 Ft-ot, modta, és én már megint nem csodálkoztam, vajon miért?

Aztán pár hete, mert ugye mindig elfelejtem odaadni csekkbefizetéskor, ők meg csak nem szólnak, eszembe jutott megint használni kellene, s jött a döbbenet.

Akkor kapok pontot, ha választok valami terméket, folyószámla-létesítés, valami biztosítás stb. Csak írok igent, és hogy majd érdekelni fog Téged, nem kell vele foglalkozni, nyugtatott meg Katika, de én mást gondoltam, átszámítva, van 330 ft már, belefér a heti Füles adagom.

De Füles nincs, el vagyok kényeztetve a cba-ban mert ott már kedd reggel megvehetem. Katika segítőkész Rád írok ha megjön az újság.

Tegnap reggel mentem be, néz rám mint aki szellemet lát...rád írtam, hát a telefon kijelzi... hirtelen nem értettem, milyen telefon...mit jelez ki...nevettem, hát ha ez a telefon kijelezné az igazán csoda lenne, húztam elő zsebemből a mókusdobálós kicsi Samsungot.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Mamamaci402018. július 19. 15:53

köszönöm Era, hogy olvastál!

Pera762018. július 19. 10:33

😀
Bár lenne könnyebb és érthetően értelmesebb az élet, de jó a humor, az segít.

Mamamaci402018. július 19. 08:45

köszönöm hogy olvastál Miki!

Mikijozsa2018. július 19. 08:24

egy kis enyhe ügyfélzsarolás sosem árt a postának , átéreztem soraid