Te vagy a JEL!

Julgio•  2023. november 18. 18:12  •  olvasva: 35

Nem igazán foglalkoztat ki voltál a múltban! Az érdekel, ki vagy most!

Nem ítéllek el azért, amit a múltban tettél! Az érdekel, most tudsz-e szeretni, és emberként viselkedni?!

A pénzed sem foglalkoztat! A világi értékeid összességében sem tudnak felemelni, ha nem vagy őszinte és becsületes! Azt akarom látni, aki ott lakik bent, nem pedig azt amit kifelé mutatsz... Nem kell bizonygatnod semmit! SEMMIT! Az álarcok pedig mindig lehullnak a porba...


Spirituális lények vagyunk mindahányan. Cseppet sem érdekel ez miatt, mennyire ástad bele magad a spiritualitásba! Tőlem lehetsz sámán, mágus, jós, javas, a fény gyermeke, vagy akár egy csillagharcos is! Nem a titulusaid akarom hallani, sem a díszes okleveleid látni! Kíváncsi vagyok rád! Az élményeidre, hogy mit tapasztalsz az utad járva. De legfőképpen engem az érdekel: észreveszed-e ha valaki a segitséged kéri... Nem csak a szemeiddel, a lelkeddel is érzed ezt? Tudsz önzetlenül segíteni másokon, vagy csak profitot látsz mindenkiben!?


Engem nem érdekel hányadik reinkarnációd ez a mostani, és akkor sem leszel több számomra, ha neves történelmi személy, vagy egy felkent istenség inkarnációja lennél! Tudod miért?! Mert te itt most ebben az életben az vagy, akit a tükörben látsz! Egy olyan ember, aki ugyanazt a törődést, és szeretetet érdemli, mint nyolc milliárd társa ezen a börtönbolygón! Ugyanazzal a közös feladattal indulunk útnak újra és újra:


Feltudod vállalni, ha hibázol? Feltudod egyáltalán vállalni azt aki vagy? Tudsz kedves lenni? Letudsz szállni a magas lóról, hogy ismét mezítelen lábaiddal taposd az anyaföldet? Jeleket követsz, vagy elhiszed végre, hogy TE VAGY A JEL!


Nem győzöm hangsúlyozni, és újra feltenni a kérdést: TUDSZ SZERETNI? Mert ez a közös feladatunk! Mert szeretni kell! Mert csak együtt vagyunk erősek! Az EGYÜTT fogalma pedig nem működik szeretet nélkül... 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

csillogo2023. november 18. 19:51

Tetszettek az alapelveid Julgio!
Te vagy a JEL - jól írtad!