Valaki, aki nem tud szakítani a múlttal

marti•  2013. december 29. 13:26

Azon tűnödöm, mi kényszerit valakit arra, hogy folyton a múltban éljen ?Van egy nő, aki egyszerüen nem tudja elfogadni azt hogy vége az előző házasságának. Mai napig is megtesz mindent annak érdekében, hogy exférje jelenlegi házasságát figyelemmel kövesse, és kapcsolatban akar maradni vele minden áron. Előadja hogy ő nem akar közéjük állni, csak szeretne harmadikként részt venni az életükben, mint barát. Hát ki veszi be ezt a maszlagot ? Ez a nő a múltban él, és nem tudja megbocsátani magának, hogy elengedett egy nagyszerü férfit az életéből, és azóta sem talál hozzá hasonlót, pedig ebben reménykedett.

Különféle álnéven más-más profilokat készít a fészbukon, és így ismerősként jelöli be exét, remélve hogy így nyomon követheti élete zajlását, és talán vissza szerezheti. De valahogy mindig lelepleződik és utána tiltásra kerül sajnos.

Nagyon komoly problémára utal ez a viselkedési forma, és sokat mondhat annak aki a lélekbúvár szerepét már betöltötte, mint például én is. Nem vetem meg, és nem illetem jelzőkkel sem, mert látom hogy meddő csatát vív önmagával, és nem ismerte még fel hogy segitségre szorul. Csak akkor érdemes segíteni bárkin is, ha már elérte azt a lelki szintet hogy belátja : segitségre szorul,hogy kikeveredhessen saját maga készítette csapdájából.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!