Melody18 blogja

Melody18•  2020. november 3. 19:31

Mit is köszönhetek Budapestnek, Mereknek?

Először is szakmát, önnálósodást,barátokat tapasztalatokat, örömöt, könnyeket, első kamaszkori szerelmet.. első munkahelyet.. de egyszer mindennek vége🙏🏻❣


2016-ban felkerültem de akkor még csak is kizárólag a suli miatt Számítógépes Adatrögzitést tanultam amit 2 év alatt el is fejeztem mikor végzős voltam jött egy új adatrögzitő osztály ahonnan megismertem egy fiút akivel először csak kerulgettük egymást a folyosón nem tudtunk egymásról semmit egészen egy hónapig majd hónap vége felé  én az akkori szobatársamnak meséltem róla (aki az első perctől kezdve a legjobb barátnőm lett azóta is) a srác pedig az osztálytársaimtól kérdezgetett majd megtudta, hogy hívnak és bejelölt a Facebookon és egész délután beszélgettünk. 

Másnap reggel a suliban mentem a folyosón és o jött szembe és neki ment a székemnek majd attól a perctől kezdve mindennap találkoztunk beszélgettünk és 2017.10.05-én össze jöttünk 👩‍❤‍👨 Együtt voltunk 2 évig sok boldog perc, emlék, könnyek..

Majd suli után a Merekben maradtam rehabilitáció céljából.


Elkezdtem koncertekre járni egy egyesület segítségével (Mozduljunkki letsgo out) Ami úgy kezdődött, hogy ennek a vezetője a sulinkba volt konduktor  és megkérdezte tőlem egyik szünetben nincs-e kedvem hétvégén egy Horváth Tamás koncerthez egyértelműen igen mondtam hisz ő az egyik kedvencem elmondta mit kell tennem , ahhoz, hogy mehessek ki kelett töltenem egy regisztrációs lapot amiben ilyen dolgok szerepeltek: 

Sérültségünk tipusa, honnan megyünk, milyen koncertre, mettől meddig tart, miben kérünk a helyszínen segítséget vagy esetleg indulás előtt stb..

Sok kedvenc előadómmal találkozhattam, különböző koncerthelyszíneken, mindig más segítségével, sok embert megismerhettem, barátságok kialakultak.😍🙏🏻 Néhány koncertről következő részben mesélek.


2016-új barátokra leltem a 16 születésnapom ünnepelve ami egy jég csarnokban zajlott🙏🏻🥰

Lett egy nagyon jó fiú barátom aki sajnos 2018.09-21-én elhunyt🥺🖤

Nagyon sok mindent köszönhetek neki 🖤🖤 sok közös emlékünk van, ahogyan a húgával is sajnos öt is elveszítettem nem rég 2020 05 25-én🖤💔 meghatározó részei lettek/voltak az életemnek!🖤


Eljutottam egyik barátnőm által a kedvenc formációm lemez dedikálására RicoxMiss Mood Vihar album lemez dedikálásra⚡🔥🎬 külön részben kifejtem😍😍😍


Ezek melett már az utolsó  2,5 merekes évemben eléggé önálló lettem egyedül jártam vásárolni az elektromos kerekesszékemmel csak úgy "repülők "👩🏽‍🦼 egyedül intéztem az ügyeim stb.

2019.12. 18-ÁN betöltöttem a 18. Életévemet 😍🔞 egy külön rész lesz róla majd🔞❤🙏🏻

Februártól pedig dolgoztam egy kézműves műhelyben 🙂


De nem rég rá ébredtem arra, hogy elfáradtam.. mindennapos várás, hogy kiszedjenek az ágyból stb. 


A családom melett a legjobb nekem🥰❤🥺🙏🏻 Mindent meg lehet oldani csak akarni kell🙏🏻♿🔥👩🏽‍🦼


Melody18•  2020. október 30. 18:28

Kiszolgáltatottság ♿

Mikor is érzem ezt igazán ? 

2,5 hónapig a Merekben ki, bejárási, látogatási tilalom volt ez idő alatt hétvégén sem jöttem haza mert nem mehettem volna vissza. 

Eleinte egész jól bírtam viszont egy idő után eléggé belefáradtam abba, hogy minden egyes nap arra kell várnom, hogy valaki ki szedjen az ágyból, mosdó használat, öltözködés és egyéb dolgok. Leginkább akkor éreztem ezt igazán először mikor a semmiből felfáztam és esténként, éjjel, reggel pedig hétvégente elég korán csengetnem kelett a segitőknek azért mert pisilnem kelett.. Hiába vagyok nagyrészt onnálló de bizonyos dolgokban segíteni kell és egyértelmű, hogy várni kell mert többen voltunk de egy idő után elfárad az ember megunja mint ahogyan velem is történt.

Itthon persze egyértelmű nincs ez a családom mindenben segít.

De a családomon kívül fizikailag bárkitől segítséget kérnem egyébként is nehéz és az utóbbi időben ez történt sokszor már megmozdulnom is nehezemre esett.. ilyenkor jönnek a kérdések miért pont én miért abban az időben..

Kb az utolsó 3 hétben ezt éreztem nem egy nap nem kettő hetek..

Nagy nehezen felkeltem mindennap és sokszor csak bámultam magam elé amíg el nem jött az a pont, hogy azt mondjam hazajövök .


Sokan akik onnalóak, egészségesek el sem tudják képzelni ez milyen, sokan elmennek úgy ápolóként ilyen helyre dolgozni, hogy aztán büdös nekik a munka... Nem egy- kettő ilyen személlyel találkoztam az életem során ilyenkor azt szoktam magamban gondolni csak egy napig légy a helyemben.. tudd meg milyen az ha pl leesik valami és nem tudom felvenni, ha elakarok menni valahova de az a hely nem akadálymentes, ha az emberek rád néznek és azért nem állnak, alkalmaznak bárhol mert ott ülök ahol és azt hiszik hülye is vagyok .. az egészséges emberek nyilván nem tudják ezt elképzelni mert amíg nem tapasztalja az ember a saját bőrén sosem fogja megtudni milyen is ez.


Ezektől függetlenül imádok társaságban lenni bulizni és bármi mást mint egy átlagos ember 🙏🏻🥰🥰🥰 következő részben mesélek 🙏🏻♿🥰❤

Melody18•  2020. október 27. 19:03

Hazaköltöztem.

10.22-én délelőtt hazaköltöztem.

Reggel ébredés után még pakoltam egy kicsit 5 év után most volt először ilyen üres a szoba és ridegek a fehér csupasz falak. Ahogy elpakoltam a cuccaim és elkészültem körül néztem a szobába és ki is mentem.

Lementünk kávézni a barátnőmmel kicsit beszélgettünk.

Majd leadtam a szoba és a hűtő, szekrény kulcsokat és a belépő kártyát is.

El köszöntem meg néhány embertől a munkahelyemen és a gyógytornászomtól is.

Azután felmentem a lakószintre szólni a segítőknek, hogy apukám nem rég hívott nemsokára megérkezik és segítsenek a cuccaim le vinni az udvarra mert ugye semmilyen látogató nem mehetett be az épületben.


Hazaérkeztem 2,5 hónap után felemelő érzés volt megölelni és megpuszilni édesanyámat❤🙏🏻

A kutyám pedig Sütike a kapun belül várt ahogy meglátott örömében ugratni, ugrálni kezdett mikor a kapuhoz értem azonnal felugrott az ölembe és megszerettettük egymást ❤🙏🏻🐶

Édesanyám a kedvenc ételeim főzte jó érzés volt ennyi idő után újra hazai ízeket enni🍲🍴🥄🥣


25-én reggel Anyukám bejött a szobámba és azt kérdezte maradnák-e még egy picit az ágyamban mert el kell mennie lesz számomra egy meglepetése 🥺❤🙏🏻

Nagyon rég óta szerettem volna egy kislány kutyát Süti mellè éreztem, hogy egy kis kutyával fog haza érkezni igy is lett ❤😍

Megkaptam Lilien-t a kis hercegnőt előszulinapi ajándékként a 19. Szülinapomra ❤🐶🥰

Melody18•  2020. október 19. 15:09

Kiköltözésem előtt álok pár nappal.

Múlt héten csütörtökön elhatároztam, hogy kiköltözöm a merekből bizonyos okok miatt de legfőképpen azért, hogy a lelki világom rendbe hozhassam.🙏🏻 Ugyanis sok mindent történt ami megviselt és meghatározta a döntésem...

Május 25-èn az angyalok közé került a legjobb barátnőm, aki hosszasan betegeskedett.

Nagyon megviselt mikor megtudtam mert 2016-ban mikor megismertem az első perctől kezdve olyanok voltunk mint 2 tojás amikor tudtuk minden időnket együtt töltöttük.


Az utóbbi időben kezdtem érezni igazán a hiányát ami abban nyilvánult meg, hogy bármilyen nehézség elé kerültem az éreztem nem tudom megoldani , megcsinálni... Az első 2 hónapban bármi történt velem a megszokott módon mindig fel akartam hívni, mindennap vártam, hogy jöjjön...

De nagyon rövid ideje amióta elolvastam a nekem irt levelèt az utolsót... kezdett tudatosulni, hogy ő már nincs többé...


A másik ok pedig a vírus miatti bezártság...


Amikor édesanyám pár hét után meglátogatott  sorompón keresztül láthattam csak nem érintkezhettünk elmaradt ölelés puszi..

Sirdogáltam akkor az nap kicsit hiszen egy ideje nem láttam és hozzá se érhettem.


Akkor azt mondtam, hogy nem húzom a hazamenetelem sokáig..


Ez melett voltak még okok de azt inkább nem mondanám el.



Most itt állok félig összepakolt cuccokkal.


Egyik szemem sír a másik nevet hiszen csak 5 évről beszélünk. De már semmi sem tart vissza attól,  hogy útnak induljak és megtaláljam a saját utam🙏🏻♿🥰


Személyek nagyon fognak hiányozni de úgy állok a dolgokhoz, hogy mindent meg lehet oldani csak akarni kell és a távolság nem lehet kifogás arra ha valaki igazán szeretne valamit.


Ahogyan eddig is tettem ezek után is elérek bármit korlátok nélkül harcolok tovább ♿🥰🙏🏻❤

Melody18•  2020. október 15. 19:50

Merek.

2016 agusztusátòl itt voltam. Igazából furcsa volt, vidékről egy ilyen nagy városba, intézménybe bekerülni.

De nagyon vártam. Mert éreztem minden más lett.


Reggelente felébresztettek mindennap más segítő segített elkészülni átmentem suliba majd délután vissza érkeztem. 


Volt, hogy délutánra voltam be osztva fürdősnek mert néhány dologban azért segítséget igénylek.

Egy héten egyszer volt mozgásterápiám a Merekes gyógytornászommal eleinte az is délután.


Majd amikor befejeztem a sulit lejártam a műhelyben dolgozni és megtanulni egy-két kreatív dolgot.


2020 december 18-án betöltöttem a 18. életévemet. Felvettek dolgozni először 3 órába mert kérdéses volt, hogy a hátam és a kezeit bírni fogják e.

Egyre ügyesebb lettem igy közös megegyezés alapján úgy döntöttünk, hogy kipróbálom magam 4 órában. Augusztusban 1 hónapot próbaidőztem is. Majd szeptember elsejétől felvettek🙏🏻.


Ezek melett lettek barátaim, eljártam koncertekre, sok helyen voltam. Néhány dolgot, személyt részletesebben kiemelek a következő részekben.


De még is úgy érzem elég volt.🙏🏻 Távol a családtól, karantén, bezártsàg a legjobb barátnőm halála.


Úgy érzem lelkileg, hogy haza kell költöznöm.🙏🏻 Erről fog szólni a következő rész.

Személyek fognak hiányozni de úgy érzem ha valaki akar valamit megoldja.  Én ha elhatározok valamit azt előbb utóbb megvalósítom kerüljön bármibe ✅🙏🏻🤷🏽‍ ♿♿♿♿👸🏻