Abraks_Anna blogja

Abraks_Anna•  2021. január 5. 00:07

A poet. hu értékelése 2020

Véget ért a 2020-as év, és ebből az apropóból szeretnénk néhány érdekes statisztikai adattal meglepni téged.

2020-ban egy-egy szerzőnek átlagosan 7 verse jelent meg a www.poet.hu cím alatt. Tőled 5 verset publikáltunk az év során, ami kevesebb az átlagosnál, de persze nem a mennyiség számít. :) Ez azt jelenti, hogy nagyjából 73 naponta került fel tőled vers a Poetre.

A 2020-ban publikált verseidet összesen 1476 alkalommal tekintették meg látogatóink, ezzel pedig az év legolvasottabb szerzőinek felső 20%-ába tartozol. Gratulálunk! Danikám című versed volt a legnézettebb 404 megjelenéssel (egy-egy alkotást átlagosan 189-en szoktak megtekinteni).

220 alkalommal voltak olyan hatásosak soraid, hogy az olvasók kedvencnek jelöljék őket. Danikám című versed volt a legnépszerűbb 66 kedvencnek jelöléssel. Ez a versed az idén publikált művek több mint felénél sikeresebb volt! Idén a régebbi verseid is gyarapodtak 55 kedvencnek jelöléssel, ami azt jelenti, hogy az olvasóknak annyira tetszenek a műveid, hogy a korábbiakhoz is visszajárnak elolvasni őket. Ez az igazi siker! :)

214 hozzászólással is gazdagodtak a verseid az év folyamán. E tekintetben is Danikám című versed vitte a pálmát 67 hozzászólással.

Ha szeretnéd, hogy 2021-ben még többen olvassák műveidet, érdemes megfontolnod a Poet.hu GyIK-jában leírtakat.

Mint minden évben, idén is publikussá tettük az oldalunk statisztikáit. Ha pedig még nem követsz minket, várunk téged a Poet.hu Facebook oldalán, és a Poet Facebook közösségében, vagy követhetsz minket akár levélben is!

Köszönjük, hogy megosztottad velünk a verseidet, és ihletben gazdag új évet kívánunk!

Abraks_Anna•  2019. december 31. 21:52

A poet. hu értékelése 2019

Véget ért a 2019-es év, és ebből az apropóból szeretnénk néhány érdekes statisztikai adattal meglepni téged.

2019-ben egy-egy szerzőnek átlagosan 7 verse jelent meg a www.poet.hu cím alatt. Tőled 7 verset publikáltunk az év során, ami pont megegyezik az átlaggal. Ez azt jelenti, hogy nagyjából 52.1 naponta került fel tőled vers a Poetre.

A 2019-ben publikált verseidet összesen 2413 alkalommal tekintették meg látogatóink, ezzel pedig az év legolvasottabb szerzőinek felső 20%-ába tartozol. Gratulálunk! Szerelmesek napjára című versed volt a legnézettebb 737 megjelenéssel (egy-egy alkotást átlagosan 187-en szoktak megtekinteni).

277 alkalommal voltak olyan hatásosak soraid, hogy az olvasók kedvencnek jelöljék őket. Hét című versed volt a legnépszerűbb 47 kedvencnek jelöléssel. Ez a versed az idén publikált művek több mint felénél sikeresebb volt! Idén a régebbi verseid is gyarapodtak 302 kedvencnek jelöléssel, ami azt jelenti, hogy az olvasóknak annyira tetszenek a műveid, hogy a korábbiakhoz is visszajárnak elolvasni őket. Ez az igazi siker! :)

255 hozzászólással is gazdagodtak a verseid az év folyamán. E tekintetben Gyermeki örömök című versed vitte a pálmát 45 hozzászólással.

Ha szeretnéd, hogy 2020-ban még többen olvassák műveidet, érdemes megfontolnod a Poet.hu GyIK-jában leírtakat.

Mint minden évben, idén is publikussá tettük az oldalunk statisztikáit. Ha pedig még nem követsz minket, várunk téged a Poet.hu Facebook oldalán, és a Poet Facebook közösségében, vagy követhetsz minket akár levélben is!

Köszönjük, hogy megosztottad velünk a verseidet, és ihletben gazdag új évet kívánunk!

Abraks_Anna•  2019. március 22. 10:48

Dániel születése

    Nagyon vártuk már kisfiunk érkezését. Elkészítettük számára a kis ágyat és a szobát. Kimostuk, kivasaltuk a pólyát és a ruhákat  Eszterke lelkesen segítkezett . Szombaton este kezdődtek a fájások, 9 óra körül. Még eltettem aludni Eszterkét,  aztán egyre erőteljesebbek lettek és gyakoribbak a fájások. Elindultunk a kórházba. 11re értünk be. Már 3 ujjnyira nyitva voltam. Elvették a vizet, kaptam beöntést, aztán a jajgatóban voltam. Jöttek az egyre nagyobbfájások,. Végül október14-énv, vasárnap 1:20korma Királyhelmeci kórházban megszületett a kisfiunk. Természetes úton. A vajúdás nem tartott sokáig, viszont a szülés nehezebb volt, mint az első. Nagy baba volt és sokat kellett erőlködni, nyomni, mire kibújt. A nővér nyomta a hasam, a doktornő meg húzta ki őt. De világra jött és csodálatos érzés volt, amikor végre kint volt és hallottam, hogy felsír! Végtelen hála és öröm volt a szívemben, két gyermekes anyuka lettem. Hála az Úrnak !  Apa minden nap bejött a kórházba. Boldogan mosolygott ő is a csöppségre. Otthon tartotta a frontot. Vitte, hozta másik magzatunkat az oviba. Enni adott, mesét olvasott neki,lefektette és vele aludt. 

    A szülés utáni harmadik napon mehettünk haza. Eszterke már türelmetlenül várta anyát és a kistesót. Boldogan szaladt a karjaiba. Azt mondta, Danika már nincs anya pocakjában. Megszületett  És nagyon örült  amikor meglátta. Ugrándozott, meg akarta fogni, ölelni. 


   


Abraks_Anna•  2019. január 1. 12:29

A poet. hu értékelése 2018


Véget ért a 2018-as év, és ebből az apropóból szeretnénk néhány érdekes statisztikai adattal meglepni téged.

2018-ban egy-egy szerzőnek átlagosan 7 verse jelent meg a www.poet.hu cím alatt. Tőled 18 verset publikáltunk az év során, ami jóval meghaladja az átlagot. Ez azt jelenti, hogy nagyjából 20.3 naponta került fel tőled vers a Poetre. Igazán termékeny vagy, csak így tovább! :)

A 2018-ban publikált verseidet összesen 14 451 alkalommal tekintették meg látogatóink, ezzel pedig az év legolvasottabb szerzőinek felső 5%-ába tartozol. Ez nagyon jó teljesítmény, gratulálunk! Anyámnak című versed volt a legnézettebb 5661 megjelenéssel (egy-egy alkotást átlagosan 187-en szoktak megtekinteni).

962 alkalommal voltak olyan hatásosak soraid, hogy az olvasók kedvencnek jelöljék őket. Szeretlek című versed volt a legnépszerűbb 80 kedvencnek jelöléssel. Ez a versed az idén publikált művek legsikeresebb 20%-ában szerepel. Ez igazán szép teljesítmény! Idén a régebbi verseid is gyarapodtak 61 kedvencnek jelöléssel, ami azt jelenti, hogy az olvasóknak annyira tetszenek a műveid, hogy a korábbiakhoz is visszajárnak elolvasni őket. Ez az igazi siker! :)

1177 hozzászólással is gazdagodtak a verseid az év folyamán. E tekintetben is Szeretlek című versed vitte a pálmát 104 hozzászólással. 

Ha szeretnéd, hogy 2019-ben még többen olvassák műveidet, érdemes megfontolnod a Poet.hu GyIK-jában leírtakat.

Mint minden évben, idén is publikussá tettük az oldalunk statisztikáit. Ha pedig még nem követsz minket, várunk téged a Poet.hu Facebook oldalán, és a Poet Facebook közösségében, vagy követhetsz minket akár levélben is!

Köszönjük, hogy megosztottad velünk a verseidet, és ihletben gazdag új évet kívánunk!

Abraks_Anna•  2018. december 29. 18:02

Eszter kalandjai

Eszterkénk nagyon szépen növekszik.  Egy éves és két hónapos volt, amikor  már egyedül járt. Aztán már szaladt és kergette a cicákat, megakarta simogatni, de a cicák elszaladtak.  A múlt télen, meg márciusban is havazott itt nálunk és annyi hó volt, hogy szánkózhattunk. Nagyon élvezte, én közben énekeltem neki a Télapó itt van kezdetű dalocskát, meg  mondtam neki a Tél című verset.  


   Aztán tavasszal megtudtuk, hogy kisbabát várunk, Eszterkénk kistestvért kap. El kellett őt választanom. Ugyanis a délutáni és esti elalvás előtt még szopizott a drága. Nem volt könnyű, nehéz volt neki is,nekem is. De el kellett határozni magam és ,hála az Úrnak, márciustól már éjszaka nem szóopizott. És életében először, más fél évesen átaludta az éjszakát. Volt sok sírás, kereste, kérte , de nem adtam.Majd májustól a nappali szopizásokat is elhagytuk és attól a naptól fogva már nem is kereste a  "tejcsarnokot". Simogattam, énekeltem, mesét mondtam neki és így aludt el.  Most már talán többet evett és pohárból itta a tejet. 


   Nyáron a mamánál, édesanyámnál, több mint egy hónapot töltöttünk. Elesett és eltörött a forgója, jártam be hozzá a kórházba. Mindig valakire rá kellett bíznom a kislányomat, de hála az Úrnak átvészeltük ezt az időszakot is. Egy barátnőm felajánlotta, hogy vigyáz rá és az ő kislányával együtt játszottak. Én is kellett, hogy pihenjenk, a nagy melegek nem voltak jók, várandósan pláne nem. Anyu falujában játszhatott hasonló korú gyermekekkel és én is beszélgettem az anyukákkal. Andrea is vigyázott Eszterkére, aztán anyu is jobban lett, elment utókezelésre. Haza mentünk, Eszterkénk 2 éves lett augusztusban. Itt voltak a keresztszülei, Timi és Józsi. Volt tortája, elfújta a gyertyát, és örvendezett az ajándékoknak.  Mondtuk neki, hogy anya pocakjában ott növekszik a kistesó, Danika. És ő jött, megsimogatta, megpuszilta a hasamat. A szülinapja után el kezdett beszélni, egyre többet. Mondta, anya, apa, nem. Először mindenre azt mondta, nem. Meg bólogatott, ha valamivel egyetértett. Majd már mondta, hogy igen és, mutatta, mondta is, hogy 2éves, és Esztinek hívják. Mondta, hogy enni meg inni. Mondta, hogy, ott a baba anya hasában. Dani lesz a neve, válaszolta, amikor kérdeztük.  


     Sok mondókát mondtam neki, meg meséltem neki, és a tableten nézte a meséket meg a színekről szóló oktató videókat. Így aztán megtanulta a színeket, 2 éves kora után. Még nem tudta mondani, de megmutatta, hogy mi milyen színű, amikor kérdeztem. Legóval is játszott, épített tornyot és kérdezte, hogy milyen színű a kocka, én megmondtam és ő mindezt elraktározta a kis fejébe. Közben már egyre nehezebb volt nekem a mozgás nagy pocakkal. Sokat sétáltunk a faluban, már kocsi nélkül és, amikor jött egy autó már automatikusan, szaladt le a fűre és mondta, hogy jön az autó. Később már azt is mondta, hogy milyen színű autó jön. Ősszel voltunk többször az óvodában, az udvaron játszott a játszótéren a gyerekekkel, nagyon örültnekik. Homokozott, hintázott a libikókán velük.  Alig akart haza menni. Az óvodában, itt a faluban négy gyermek volt,  1 fiú és 3lány. Családias a légkör. Megbeszéltük az intézmény vezetőjével, hogy felveszik őt, Eszterkét. És egész szeptemberben jártunk oda, aztán októbertől már ott hagytam őt. Nagyon sírt az első pár napban, meg én is. De aztán megnyugodott és mindennap örömmel fogadott, amikor érte mentem délben. Egy idő után már nem sírt és örömmel ment oda. Elköszöntünk reggel és mondta, hogy anya elmegy, de aztán fog jönni. Még volt pelusa, bár, már megmondta, hogy lesz pisi meg kaki. A bilire, wcre nem akart ráülni. Az ovónéni kicserélte neki a pelust. Így aztán ötre emelkedett a létszám az oviban.  


 


Az oldalon sütiket (cookie-kat) használunk egyes funkciók (úgy mint belépés vagy beállítások elmentése) biztosításához, valamint biztonsági okokból. Harmadik féltől származó sütiket használunk a megjelenő reklámok személyre szabása és statisztikai adatok gyűjtése érdekében. A sütikről részletes tájékoztató olvasható adatvédelmi tájékoztatónkban. A süti beállításokat lehetőség van személyre szabni ezen az oldalon vagy az "Elfogadom" gombra kattintva hozzájárulhatsz az összes süti használatához.Elfogadom